_RENEGAT- Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 kajete edin plear za muzika samo da ne e winamp i windowsmediaplear i da e za windows blagodarq o6te ot sega Link to comment Share on other sites More sharing options...
velikiat Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 bsplayer Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 http://koti.welho.com/hylinen/apollo/ Супер мазен, лек и доволен плейър. Уинамп е динозавър дето яде ресурси само.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Mplayer,bsplayer(както каза velikiat) ,но можеше да попиташ в друга тема вместо да правиш нова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Е, поне препоръчвайте плейъри които вадят що-годе качествен звук,за да не ги тъпчете после с маса plug-ins.За жалост плейърът възпроизвеждащ най-качествен звук е със супер дървен интерфейс и се нарича Foobar (не, не съм чел за него във в-к Компютри,както ме питат всички щом го препоръчам).След като ми го препоръчаха,с леко недоверие го пробвах и после изчетох бая инфо за него.Оказа се,че наистина възпроизвежда песните най-качествено.На второ място слагат WMP и трети е Winamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Уинамп е динозавър дето яде ресурси само.. <{POST_SNAPBACK}> az obi4am mnogo toq dinozavyr kefi me na max nqma po dovolen player ot nego i _RENEGAT- za kvo ti e drug player ? winamp e bezplaten ako ti e tejyk polzvaj stariq skin ili v2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ако уинамп е лек плейър с какъвто и ще да е скин и която и да е версия, ако е по-лек от Аpollo - не знам... Като не си го видял, защо изобщо говориш? За разлика от теб аз съм ползвал и двата и мога да ги сравня, а ти? И бих казал, че определено вади качествен звук, че и повече. И струва адски много - точно цели $0.000 британски паунда или почти цели 0.000 монголски тугрика - според мен прилична цена. А - всъщност сещам се за един по-лек от Apollo - mpg123 портнат за Уиндоус. Наистина е най-лекия. Приятна работа с него ви желая, като знам как сте свикнали с мишката всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Малко старичка тема, но искам да споделя впечатления от един плейър. След като Winamp-a странно защо взе да издъхва (100% CPU Usage) на плейлиста ми с около ~6300 песни, бях принуден да търся алтернатива. Пробвах няколко от по-известните плейъри - Apollo, jetAudio, foobar2000, Ultra Player, но все нещо не им достигаше. Свалих и бетата на Sonique 2, но се оказа доста тежичка. На шарении няма равна обаче . В крайна сметка моят победител е Quintessential Player. Чудесен интерфейс (90% Winamp), но доста по-жив. Анимации имат почти всички бутони, а текстовете имат приятни ефекти. Настройките са с доволно количество, а настройките на плъг-ините са почти същите като на amp-a, но с някой приятни добавки, като отметка за on/off. Звука ми се струва малко по-добър от този на Winamp, но е възможно да си въобразявам, защото се иска наистина добра техника и набито ухо за да се усети. Най-голямата екстра е, че не чете таговете бавно като Winamp,а плейлист с над 6000 песни го зареди за секунди. Има си Remote прозорче, което може да забиете в горния край на екрана и всичко останало да е скрито, но при натискането му се появява плейлиста. Има още куп екстри които ме грабнаха, но вие сами си ги разучете. Има и няколко минуса, които могат да се преглътнат. Първия е малко мудното движение на скрола на плейлиста. Вторият е проблема със сърча. Има 3 вида. Обикновен в който пишете нещо, натискате Enter и се пуска първата песен съдържаща това, след което вие със стрелките (нагоре/надолу) да си намерите песента. Вторият начин е да държите шифт по време на писането в сърч лентата. Този метод позволява да се намира песента още по-време на изписването. Третият метод е след като напишете нещо, натискате Таб и така селектирате всички песни в плейлиста съдържащи думата. Наистина малко объркващо ги обясних, но те са си и такива...доста време ще мине докато свикна. На Winamp-a jump-a беше перфектно направен. Ами това е общо взето. Цялото удоволствие ще ви струва 1-2% CPU Usage и 15-20MB RAM, което поне според мен няма конкуренция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Както каза RIP, ако търсите качество - foobar2000, нищо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 Да, наистина вади най-качествен звук, но просто интерфейса е ужасен, а аз търся функционалност. foobar е за хората с добри карти/усилвател и колони, където реално може да се усетят качествата му. Но естествено с него ще вървят и MP3 320kbps, FLAC, DTS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoT|Demandred Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Аз ползвам jetAudio, но ще пробвам и алтернативите, които давате. Като ги пробвам, може би пак ще пиша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 kajete edin plear za muzika samo da ne e winamp i windowsmediaplear i da e za windows blagodarq o6te ot sega Още един глас за foobar2000 лек, изчистен и удобен Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 foobar2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 NAI DOBRIA PLAYER ZA MUZIKA A MOJE BI ZA VSICHKO E WINDOWS MEDIA PLAYER 10! S NEGO SE ISKARVA NAI NAI NAI_ KACHESTVENIA SOUND I KOITO GO OTRECHE ZNACHI IMA MNOGO SERIOZEN PROBLEM! a ako iskash oshte po kachestven sound instalirai si Win MCE 2005 i pusni Media Center! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Въпреки че си го написал, доста грозно и нечетимо, мнението ти донякъде съвпада с моето. Специално аз ползвам WMP 9 и макар и малко по-тежък ми вади добър звук. Пробвал съм една камара плейъри, но този е единствения досега, който веднага след инсталацията на уиндоуса и драйверите, вади звук на 5.1 система. Може би не съм пробвал достатъчно количество плейъри, но специално сравнен с уинампа медия плейъра печели. Сега видях плейъри които не съм пробвал и мисля да ги пробвам да видим, може някой нов да ми хареса знам ли EDIT: Apollo-то определено ми харесва. Изобщо не се усеща от машината и вади доста приличен звук. Обичам такива програми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 http://www.quinnware.com/ http://www.musicmatch.com/ Едит: Ако трябва да избирам между Apollo и Winamp, определено ще е Winamp. И двата плейъра ги пробвах на Audigy 2, на слушалки Pioneer (20Hz-20kHz/116dB динамика), едно и също парче. Разликата е оттук до небето в полза за Winamp. Nullsoft просто кърти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 foobar2000 сега си го свалих и останах много доволен единствения ми проблем е че не мога да си настроя еквалаiсера, а не са дадени готово настройки като на winamp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Ми аз ги пробвам на Live 5.1 Digital и на колони 5.1 и Аполото определено е по-леко и с качествен звук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Аз пък съм страшно доволен от Musicmatch Jukebox-справя се с 8674 песни в плейлиста има много екстри Бейсик версията е безплатна, качеството на звука е страхотно.....единствено е че е тежък колкото Уинамп ама не се затормозява с огромен плейлист Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Бихте ли ми пояснили само кому е нужна плейлиста с по няколко хиляди песни?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 за мен Winamp 2.95+DFX 7.0 си е най-добрата комбинация... страхотен звук, лесно и бързо боравене с песните, много скинове и плъгини, а и не товари машината... какво може да иска повече човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightwinD Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Съгласен съм, че Windows Media Plаyer-a вади качествен звук, но аз си обичам jetAudio-то. От програмите споменати преди ми хареса Аполото, останалите изглеждат все едно аз съм ги правил В заключение: jetAudio или WMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 17, 2005 Share Posted November 17, 2005 Според мен най добрият ПЛЕЪР си истава "iTunes" .Ползвам го от 2-3 години и не ми е праяил парчета вади си супер качество ,само трябва и Записа тоест ( mp3-kata,wave i t.n. audio file-ove) да са с добро качество. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Jet audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted November 18, 2005 Share Posted November 18, 2005 Бихте ли ми пояснили само кому е нужна плейлиста с по няколко хиляди песни?!? Ми аз имам 9212 песни и си ги слушам. И за най-добър звука мога да ви кажа, че е програмата Steinberg Mymp3Pro v5.0 или по-нова ако има Просто ако си нанстройш както трябва звука просто става нещо уникално. Самата програма се води ПРОФЕСИОНАЛНА за слушане на музика. Но на моето ПС макар и да ми е доста силно нз що ама програмата ми блокирва. Но преди съм я ползвам преди и опдеделено бие всичко останало. Аз сега си ползвам Winamp 5.11 i sam dosta dovolen. No za ka4estvo ako govorim programata e Steinberg Mymp3Pro v5.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.