ultimate Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 kak mislite,koe e po-dobre....Sex-a da proizti4a ot vruzkata ili vruzkata ot sex-a...?Kak da nakarash nqkoi d ne te napuska sled kato spish s nego!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Аз смятам че секса да произлиза от връзката, а не обратното, защото е по важно двама души да се обичат, а не да се обвързват само заради отношенията в леглото. Другите отношения са по важни според мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 по-добре е секса да излиза от връзката, но в някои случаи се получава и обратното Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Зависи!<{POST_SNAPBACK}> Верно е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Според мен сексът произлиза от връзката. Ама може и да не произлезе. А от секс едва ли ще излезе връзка както си е ред. Не че не може ама не е по моите разбирания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Според мен сексът произлиза от връзката. Ама може и да не произлезе. А от секс едва ли ще излезе връзка както си е ред. Не че не може ама не е по моите разбирания. <{POST_SNAPBACK}> Абе те връзки произлизат, ама не са дълготрайни и успешни- когато си омръзнат и КРАЙ! Просто това е философията на този тип връзки Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 1> Ако наистина искаш да си с този човек няма да започнеш връзката с приспиване. Много е тъпо 2> Не можеш !!!! Зависи от доста работи.....и най-вече от другия. Затова преди да го направиш трябва да си изясните дали е възможно след това да има продължение или го правите просто за спорта И не ми говорете, че ви е срам, щото след като сте достигнали до леглото значи, че сте минали границите и няма от какво повече да ви е срам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Секс без връзка според мен не е нищо повече от животинско съвукупляване. Според мен секса трябва да е етап от развитието на една връзка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 отношения произлизащи от секс не са връзка. това си е просто секс и разтоварване от ежедневието. хубаво е да има и такива отношения Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Emi estestveno che vruzka...ot 1-to poluchavash samo sex...a ot drugoto mnogo pove4e neshta Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Az smqtam 4e vrazkata zavisi nai ve4e ot sexa.Ne varvi li kakto trqbva sexa ne varvi i vrazkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultimate Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 rabotata e takava-Sramut e nai-tupoto ne6to na sveta,ako te e sram,pogubvash vsi4ko i sam si si vinoven.Vsi4ki go znaem!Zatova na men li4no ne mi puka...4oveka s koito sm mi kazva 4e az sm edinstveniq 4ovek s koito moje da si govori za vsi4ko!A tozi,koito iskashe sex bqh az...obache mislq 4e veche...ne siguren sm 4e imam 4uvstva...nqma li pone malka vuzmojnost v tozi slu4ai da se polu4i seriozna vruzka...Za sujalenie moqt 4ovek e dale4 ot bg i se vru6ta na 6-ti fevruari............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ако наистина искаш да си с този човек няма да започнеш връзката с приспиване. Много е тъпо Съгласна съм с това мнение.. Мисля, че връзки които са се получили точно така не се задържат дълго, а няма да говорим за сериозност и такива неща. Примерно срещам някакъв си тип някъде лягаме си и на следващия ден вече ходим ;> Ми глупава работа,щом съм си позволила да си легна с някой ей така, значи ще го направя пак, и пак, и пак.. той също- правете си сметка за ква сериозност може да се говори ;> Въпреки, че има и изключения..ама те са рядки разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuRyFoX Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Една връзка се гради 98% на секса Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Една връзка се гради 98% на секса Ти луд ли си ве....Не е чак 98% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ти луд ли си ве....Не е чак 98% <{POST_SNAPBACK}> Да,100% е.Много рядко някой си признава,че една връзка е започнала просто от платонична любов,защото просто няма такова неща.Всичко започва още на молекулярно ниво,със флуидите и хормоните,активиращи организма и предразполагащи го за размножаване. Другото е дошло в последствие, с еволюцията.Да не мислите,че кроманьонците са си подарявали рози и са вечеряли еленски бут на свещи от мамутова мас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Без секс няма връзка, а секс може да има и без връзка, айде сега кажете кое е по-важното? =] Който ми разправя че може без секс, мога да му пожелая приятно лъскане на бастуна, тип партиика с Къци :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ами секса да произтича от връзката,но аз предпочитам да е обратното.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 .Много рядко някой си признава,че една връзка е започнала просто от платонична любов,защото просто няма такова неща.Всичко започва още на молекулярно ниво,със флуидите и хормоните,активиращи организма и предразполагащи го за размножаване.....Да не мислите,че кроманьонците са си подарявали рози и са вечеряли еленски бут на свещи от мамутова мас? Абе Grim, за твоя еволюционен стадий всички знаем . Ще питам онова рошавото дали й палиш свещи от мамутова мас. Но сега сериозно, прекалено прагматично гледаш на нещата. Изключително и изцяло материалистично. (теле с теле...) А има неща и отвъд това, което можем да пипнем и това, което уредите могат да засекат. Имам не една и две връзки, започнали с чисто платоническа любов. Имам и една връзка, която започна в леглото. Всичко си е според зависи, но съм много съгласен с това, което каза Pechenata. Да ти кажа, имал съм връзка, която секса я довърши. Превърна се в "здрасти, ш'ма и*еш ли веднага, или ш'са лигавим първо?"... връзката се състоeше в това колко дълбоко го вкарам. И...в един момент всеки по пътя си... На мен ми доставя по-голямо удоволствие една искрена, страстна и чувствена целувка, отколкото един сух секс (сух в метафоричен смисъл). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nevita Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 E to ako 6te e samo sex v edna vrazka , prosto moje da nqma vrazka a horata da pravqt neangajira6to redovno sex edin s drug tova e moito mnenie 4e ako vi dopada samo sexa zaeno , zna4i po dobre pravete sex samo i ne se zanimavaite s gluposti da si mislite 4e ste angajirani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Закон на Адриана Ако първият път, когато излезеш с някого, не легнеш с него, втори път няма да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 tva e glupavo. i kvo vseki pat kato sre6tnete momi4e i sa rakovodite ot tiq principi li? ne e li nai qko da go ostavite da si varvi pak kato se slu4i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainata-Ico Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 E to ako 6te e samo sex v edna vrazka , prosto moje da nqma vrazka a horata da pravqt neangajira6to redovno sex edin s drug tova e moito mnenie 4e ako vi dopada samo sexa zaeno , zna4i po dobre pravete sex samo i ne se zanimavaite s gluposti da si mislite 4e ste angajirani <{POST_SNAPBACK}> to4na taka mislq i az ako vi haresva sex-a zaedno mi prai si sex ama tva za kav da se obvarzva6 ako nqma 4uvstva sex ne e vinagi posledstvie ot lubov a ot privli4ane Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Закон на Адриана Ако първият път, когато излезеш с някого, не легнеш с него, втори път няма да има. <{POST_SNAPBACK}> тоя закон е огромна глупост!!!секса не е най-важното вярно необходимост си е, но по-добре за мен е връзката да започне без секс пък после да става каквото ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.