ThE_UfO Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Едно приятелче живее там и миналата седмица е посетил салона, ето десетина снимки които ми изпрати: http://warez.ru:8080/FTP/Pictures/avtosalon.detroit.2005/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Много са яки снимчиците!Късметлия е твоя приятел На мен няй-много ми харесаха Bentley-то, Maclaren-a и Viper-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BreAdeR Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ей тва е авто изложение Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Това е едно от най-престижните автоизложения в цял свят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dungeon_Siege_ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Gotini koli4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Bih iskal i az taka se izgazarq i da sedna v teq koli4ki ama mai nqma da e v blizkite 10 15 godini Ina4e kolite sa prosto strahotni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Незнам колко е престижно, ама като гледам тва ауди ТТ дето е модел 98г.. Всичките коли ги има и тук, все си мислех че трябваше да са много яки там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Незнам колко е престижно, ама като гледам тва ауди ТТ дето е модел 98г..Всичките коли ги има и тук, все си мислех че трябваше да са много яки там. <{POST_SNAPBACK}> Oсвен ТТ-то и 350z аз другите наживо не съм ги виждал, пък и чак и тука да ги има........не знам, невероятно ми звучи, но ако си ги виждал наоколо кажи каде и аз да ги видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Oсвен ТТ-то и 350z аз другите наживо не съм ги виждал, пък и чак и тука да ги има........не знам, невероятно ми звучи, но ако си ги виждал наоколо кажи каде и аз да ги видя <{POST_SNAPBACK}> Ами единствено Бентлито не съм виждал на живо, но има такова в София. На снимки са ми го показвали. Коя кола те въодушеви толкова много? А и онова волво, което ме съмнява да е сериен модел, по скоро прототип на нещо си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Qki kolichki nqma kvo drugo da kaja i che priqtela ti naistina e kusmetliq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Незнам колко е престижно, ама като гледам тва ауди ТТ дето е модел 98г..Всичките коли ги има и тук, все си мислех че трябваше да са много яки там. <{POST_SNAPBACK}> Можеш да се оплачеш в Германия ако искаш Като нямат какво да покажат ауди, щанд с голи мадами ли да сложат? (е не че ще е лошо ) Та такива коли едва ли си виждал отсвен на картинки дет' се вика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Що и аз не съм на мястото на твоя приятел.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Oсвен ТТ-то и 350z аз другите наживо не съм ги виждал, пък и чак и тука да ги има........не знам, невероятно ми звучи, но ако си ги виждал наоколо кажи каде и аз да ги видя <{POST_SNAPBACK}> Е чат пат се мярка една 645-ца в Пловдив бе майна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shin Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Ами единствено Бентлито не съм виждал на живо, но има такова в София. На снимки са ми го показвали. Коя кола те въодушеви толкова много? А и онова волво, което ме съмнява да е сериен модел, по скоро прототип на нещо си. <{POST_SNAPBACK}> koga si vijdal Dodge Viper SRT-10 Coupe 2006, 6toto toi o6te ne e pusnat v prodajba edit: @ROBIN mersi za otgovora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.