XMD Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Такаа ника ми е на 1 година и нещо вече и ми казаха че след като е на толкова време мога да използвам тая опция expire която позволявала да не ми изчезва ако не влезна 1 месец. Можело да се включи или от някой админ или от мен. Тйъ като не познавам админи някой може ли да ми каже как да си я включа сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 неможеш сам да си сложиш нот експайер. трябва някой админ да ти го сложи. влезни в сервер бнс ако има още такъв и виж кви опций можеш да напраиш на ника ти щом е на година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 можеш ли да ми го напишеш адреса точно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 No Expire опцията отпадна отдавна за срока 1 година.Минимума вече е 2 години.Иначе за IRC оператори - влизаш в сървър,търсиш му официалния сайт и там вече ги търсиш.Друг въпрос е дали ще се навият да ти сложат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 А ако изчакам да ми стане на 2 години ще мога ли след това сам да си я пусна2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 На мен ми сложиха No Expire септември месец, когато ника ми навърши 1 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
VenoMan Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Ника като стане на 2 години автоматично ти се слага NoExpire а иначе за да ти го сложи ирс глобе или локал май че беше 1 год и половина.Не съм сигурен обаче за второто. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 моя вчера пък направи 4 години ся чакам да минат още 3 дена за да изписва че ника ми е на 4 години (това е bug от NS) на мен ми сложиха NoExpire когато ника ми беше на половин година някъде...поговорих учтиво с един опер и ми активира тая опция а тя служи за това да не ти се дропи ника ако не влизаш повече от месец за сегашните правила незнам на колко време трябва да ти е ника че да ти активират тая опция , но к'вито и да са правилата , като поговориш учтиво с един опер на име JaSeN може и да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 можеш ли да ми го напишеш адреса точно <{POST_SNAPBACK}> дай ми на ЛС ника и паса ти и ще ти го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 дай ми на ЛС ника и паса ти и ще ти го направя <{POST_SNAPBACK}> извинявам се за недоверието но какво ти пречи да ми прецакаш ника като ти дам паролата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Нищо не може да ти направи на ника, ако не ти знае втората парола Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Нищо не може да ти направи на ника, ако не ти знае втората парола <{POST_SNAPBACK}> може , може .. и без да знае втората парола може да му смени първата ! и аз ако съм на XMD на мястото няма да си дам паролата...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 и като му смени първата пак той може да си е промени после като влезе с ника си Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Аммм незнам не си давам пас-а ще чакам да стане на 2 години няма още много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.