Jump to content
BulForum.com

Za IRC

XMD

Recommended Posts

Такаа ника ми е на 1 година и нещо вече и ми казаха че след като е на толкова време мога да използвам тая опция expire която позволявала да не ми изчезва ако не влезна 1 месец. Можело да се включи или от някой админ или от мен. Тйъ като не познавам админи някой може ли да ми каже как да си я включа сам

неможеш сам да си сложиш нот експайер. трябва някой админ да ти го сложи. влезни в сервер бнс ако има още такъв и виж кви опций можеш да напраиш на ника ти щом е на година.

No Expire опцията отпадна отдавна за срока 1 година.Минимума вече е 2 години.Иначе за IRC оператори - влизаш в сървър,търсиш му официалния сайт и там вече ги търсиш.Друг въпрос е дали ще се навият да ти сложат.

Ника като стане на 2 години автоматично ти се слага NoExpire а иначе за да ти го сложи ирс глобе или локал май че беше 1 год и половина.Не съм сигурен обаче за второто.

моя вчера пък направи 4 години :) ся чакам да минат още 3 дена за да изписва че ника ми е на 4 години (това е bug от NS) на мен ми сложиха NoExpire когато ника ми беше на половин година някъде...поговорих учтиво с един опер и ми активира тая опция

а тя служи за това да не ти се дропи ника ако не влизаш повече от месец

за сегашните правила незнам на колко време трябва да ти е ника че да ти активират тая опция , но к'вито и да са правилата , като поговориш учтиво с един опер на име JaSeN може и да стане... :woot :woot :woot :punk :woot

Нищо не може да ти направи на ника, ако не ти знае втората парола

може , може .. и без да знае втората парола може да му смени първата ! и аз ако съм на XMD на мястото няма да си дам паролата...!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...