speed_ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 някой може ли да ми каже от каде мога да си намера desktop themes за Win XP и как мога да си ги пусна....защото аз пробвах едни ама нещо не става.. извинявам се ако има така тема вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 някой може ли да ми каже от каде мога да си намера desktop themes за Win XPи как мога да си ги пусна....защото аз пробвах едни ама нещо не става.. извинявам се ако има така тема вече... <{POST_SNAPBACK}> Probvai sas StyleXP v3.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 някой може ли да ми каже от каде мога да си намера desktop themes за Win XPи как мога да си ги пусна....защото аз пробвах едни ама нещо не става.. извинявам се ако има така тема вече... <{POST_SNAPBACK}> Свали си Style XP и оттам с него е лесно Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Не се извинявай, ами я намери. Ти питаш от къде - в нея е писано и от къде и как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.