boxman Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Трябва ми програма,която изпълнява функциите на синтезатор(такъв ,който се използва по ресторантите с жива музика например )А ако към нея има прикачени синтезирани мелодии на песни още по-добре. За да не пускам още една тема ми трябва и програма за запис от микрофон и от Line in.Четох една статия за такава програма(много я хвалеха) ,но не и помня точно името-беше нещо катo Sound Recorder Pro колкото и банално да ви звучи(Тotal Recorder го знам нека е нещо друго). Благодаря за вниманието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Теми за програми за синтезиране, правене и запис на музика имаме поне 10. Използвай търсачката на форума, за да ги намериш, прочети ги и ако все пак те не дават отговор на всичките ти въпроси - пиши въпросите си в тях. Така се прави тук. За запис от line-in имаме добър туториъл. Отново с търсачката щеше да го намериш, ако я беше попитал. http://www.warez.ru/invision/index.php?sho...indpost&p=43678 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.