archangel Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Имам проблем с тая смотана игра. Докато си играя ме изкарва от играта и то без никакво предупреждение и ме хваща мн яд когато съм минал много и не съм си направил сейф. А другия проблем е, че играта не тръгва ако не съм изгледал цялото интро(блокира). Ако някой може да помогне ще съм му безкрайно благодарен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Имам проблем с тая смотана игра. Докато си играя ме изкарва от играта и то без никакво предупреждение и ме хваща мн яд когато съм минал много и не съм си направил сейф. А другия проблем е, че играта не тръгва ако не съм изгледал цялото интро(блокира). Ако някой може да помогне ще съм му безкрайно благодарен . <{POST_SNAPBACK}> Бъг Из целия форум на играта се оплакват от random crashes, включително и при мен се случват от време на време, но не прекалено често. Ако ти се занимава, чекни форума и там има разни предложения как да се избегне това: www.playhef.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 5, 2005 Share Posted February 5, 2005 Играта е много яка,но тези бъгове ще ме побъркат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Имам проблем с тая смотана игра. Докато си играя ме изкарва от играта и то без никакво предупреждение и ме хваща мн яд когато съм минал много и не съм си направил сейф. А другия проблем е, че играта не тръгва ако не съм изгледал цялото интро(блокира). Ако някой може да помогне ще съм му безкрайно благодарен . <{POST_SNAPBACK}> да бе и при мен е така Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ами остава да чакаме пача, който според създателите ще излезе "in the very very near future" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Ем ще чакаме щом трябва ,но дано да излезе в близкото бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Imam vupros: kak se pravi "cenetrfold" - pri kakvi obstoqtelstva (kakuv vid partita i t.n) tozi cenetrfold mi rqbva za spisaniqta Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Imam vupros: kak se pravi "cenetrfold" - pri kakvi obstoqtelstva (kakuv vid partita i t.n)tozi cenetrfold mi rqbva za spisaniqta <{POST_SNAPBACK}> Наемаш си "Playmate", като дойде я заглавичкваш малко и после и от менюто "Commands" и даваш да направи "Centerfold". За целта трябва да има и фотограф в къщата Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS_ Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Играта си я бива и заслужава да се види Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Na men neshte da mi trugne..probvah po kakufto i da e nachin ama neshte.Crackvam nito s cd1 nito s cd2 trugva,nito bez disc.Izglejdal sam introto cqloto shot nali nqkoi kaza che imal problem s tfa.Probvah i bez da gledam introto.Probvah i bez da q crackvam da q igraq e neshte i neshte.Vtori pat q svalih pak sushtoto..nqkfi idei? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 az q djagah ama ne6to mi izgleda dostAaaaaaa Sku4Na ne si zaslojava download-a i instalirvaneto tva si e moe li4no mnenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Na men neshte da mi trugne..probvah po kakufto i da e nachin ama neshte.Crackvam nito s cd1 nito s cd2 trugva,nito bez disc.Izglejdal sam introto cqloto shot nali nqkoi kaza che imal problem s tfa.Probvah i bez da gledam introto.Probvah i bez da q crackvam da q igraq e neshte i neshte.Vtori pat q svalih pak sushtoto..nqkfi idei? <{POST_SNAPBACK}> Чакай да кракнат пача 1.01 Оправя точно тоя проблем, с крашването(нали проблема е такъв?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Играта е зарибена ама нещо зациклих на мисия 6 не мога да инвайтна двама пича постоянно отказват да дойдат и немога да изпълня мисията. Ако някой знае как се прави.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Играта е зарибена ама нещо зациклих на мисия 6 не мога да инвайтна двама пича постоянно отказват да дойдат и немога да изпълня мисията.Ако някой знае как се прави.... <{POST_SNAPBACK}> Да, смени regional settings на English United States. Както се сменяше на NFS:U, ако помниш .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 На НФС ставаше и само с нагласяне на формата на двете дати на dd-mm-yyyy. Незнам нали тук е същото но може да се пробва, щото така е безболезнено, кирлицата си остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Ахам ами ша пробвам дано да стане. 10х Не става да го е** Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 На НФС ставаше и само с нагласяне на формата на двете дати на dd-mm-yyyy. Незнам нали тук е същото но може да се пробва, щото така е безболезнено, кирлицата си остава <{POST_SNAPBACK}> Не трябва да се сменя "language for non unicode programs" и така си остава кирилицата @AMDAthlon - трябва да се смени САМО и единствено това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Да уе аз точно така сам го направил ама пак ми пише "Declines your invitation" май нема да стигна до мисия 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 16, 2005 Share Posted February 16, 2005 Да уе аз точно така сам го направил ама пак ми пише "Declines your invitation"май нема да стигна до мисия 7 <{POST_SNAPBACK}> Е да де .. след като направиш това, почни да издаваш нови броеве(с максимално добро качество) и да правиш купони. Така след всяко от тези ще ти се покачва славата и като стигне 2 звезди някъде ще се навият да дойдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AMDAthlon Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Да така стана мерси за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 За желаещите: Пач 1.01 Оправя проблемите с крашването по random време, както и проблема с fame-а и още доста подобни Хев фън Link to comment Share on other sites More sharing options...
AHaCoH4o Posted February 17, 2005 Share Posted February 17, 2005 Emi i s patcha ne stava taka che q triq i nqma da sa zanimavam poveche s neq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svet1a Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Здравейте Някой превъртял ли е играта? Аз съм в края на последната мисия и трябва да имам 4 приятелки, това е последната ми задача Отдавна са ми четири, а не мзи дава че мисията е изпълнена... Всичко останало по 12-а ми е ОК. Ако някой е компетентен по въпроса, нека ми пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.