Jump to content
BulForum.com

Playboy: The Mansion

James_Bond007

Recommended Posts

Имам проблем с тая смотана игра. Докато си играя ме изкарва от играта и то без никакво предупреждение и ме хваща мн яд когато съм минал много и не съм си направил сейф. А другия проблем е, че играта не тръгва ако не съм изгледал цялото интро(блокира). :blink:

Ако някой може да помогне ще съм му безкрайно благодарен :D .

Имам проблем с тая смотана игра. Докато си играя ме изкарва от играта и то без никакво предупреждение и ме хваща мн яд когато съм минал много и не съм си направил сейф. А другия проблем е, че играта не тръгва ако не съм изгледал цялото интро(блокира). :blink:

Бъг ;) Из целия форум на играта се оплакват от random crashes, включително и при мен се случват от време на време, но не прекалено често. Ако ти се занимава, чекни форума и там има разни предложения как да се избегне това:

www.playhef.com

да бе и при мен е така :D

Ами остава да чакаме пача, който според създателите ще излезе "in the very very near future" :)

Imam vupros: kak se pravi "cenetrfold" - pri kakvi obstoqtelstva (kakuv vid partita i t.n)

tozi cenetrfold mi rqbva za spisaniqta

Наемаш си "Playmate", като дойде я заглавичкваш малко и после и от менюто "Commands" и даваш да направи "Centerfold". За целта трябва да има и фотограф в къщата ;)

Na men neshte da mi trugne..probvah po kakufto i da e nachin ama neshte.Crackvam nito s cd1 nito s cd2 trugva,nito bez disc.Izglejdal sam introto cqloto shot nali nqkoi kaza che imal problem s tfa.Probvah i bez da gledam introto.Probvah i bez da q crackvam da q igraq e neshte i neshte.Vtori pat q svalih pak sushtoto..nqkfi idei?

Na men neshte da mi trugne..probvah po kakufto i da e nachin ama neshte.Crackvam nito s cd1 nito s cd2 trugva,nito bez disc.Izglejdal sam introto cqloto shot nali nqkoi kaza che imal problem s tfa.Probvah i bez da gledam introto.Probvah i bez da q crackvam da q igraq e neshte i neshte.Vtori pat q svalih pak sushtoto..nqkfi idei?

Чакай да кракнат пача 1.01 :) Оправя точно тоя проблем, с крашването(нали проблема е такъв?)

Играта е зарибена ама нещо зациклих на мисия 6 не мога да инвайтна двама пича постоянно отказват да дойдат и немога да изпълня мисията.

Ако някой знае как се прави.... ;)

Играта е зарибена ама нещо зациклих на мисия 6 не мога да инвайтна двама пича постоянно отказват да дойдат и немога да изпълня мисията.

Ако някой знае как се прави.... ;)

Да, смени regional settings на English United States. Както се сменяше на NFS:U, ако помниш ..

На НФС ставаше и само с нагласяне на формата на двете дати на dd-mm-yyyy. Незнам нали тук е същото но може да се пробва, щото така е безболезнено, кирлицата си остава

На НФС ставаше и само с нагласяне на формата на двете дати на dd-mm-yyyy. Незнам нали тук е същото но може да се пробва, щото така е безболезнено, кирлицата си остава

Не трябва да се сменя "language for non unicode programs" и така си остава кирилицата ;)

@AMDAthlon - трябва да се смени САМО и единствено това:

post-76-1108587351_thumb.jpg

Да уе аз точно така сам го направил ама пак ми пише "Declines your invitation"

май нема да стигна до мисия 7  :D

Е да де .. след като направиш това, почни да издаваш нови броеве(с максимално добро качество) и да правиш купони. Така след всяко от тези ще ти се покачва славата и като стигне 2 звезди някъде ще се навият да дойдат.

За желаещите: Пач 1.01

Оправя проблемите с крашването по random време, както и проблема с fame-а и още доста подобни :) Хев фън

• 3 weeks later...

Здравейте :bgrin:

Някой превъртял ли е играта?

Аз съм в края на последната мисия и трябва да имам 4 приятелки, това е последната ми задача :cry

Отдавна са ми четири, а не мзи дава че мисията е изпълнена...

Всичко останало по 12-а ми е ОК.

Ако някой е компетентен по въпроса, нека ми пише.

;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...