Jump to content
BulForum.com

Playboy: The Mansion

James_Bond007

Recommended Posts

Аз я инсталирах, но на два пъти като я пусна, играя 1 мин. и после ми забива компа :confused някой друг да го има тоя проблем... Иначе прилича доста на The Sims и май май няма да ме кефи :(

Играта изглежда е, меко казано, безумно скучна:

http://www.mobygames.com/game/sheet/p,3/gameId,16393/

MobyScore: 4.9 (out of 5)

Huh .. по това ли съдиш че не е добра ?! Ебаси HL2 има по-слаби оценки от тва бре :D

Ами .. джъгнах я, какво да кажа

Графиката много добра, макар и леко дървена. Не съм играл Sims2, но според отзивите от познати и непознати прилича на нейната.

Звуково е добре издържана, като якото е че песничките ги има като .mp3 в папката на играта и могат да си се слушат оттам :)

Кофти впечатление прави фактът, че разработчиците са набутали някакви /Data папки с по 9 МВ в тях, за двете конзоли - PS2 и Xbox. Не виждам полза от това освен евтин трик за мъчене на горките даунлоудъри като нас :P Както и да е .. хамалия

А сега за самата игра - tycoon+sims=playboy the mansion

Преобразявате се в Хю Хефнър(за незапознатите - големият мозък и вече мангизлия създал Playboy манията от нищото преди над 40 години) и започвате от нищото - една секретарка и една свир.. кхъм .. "bunny" както и да се превежда това - мадама с която си танцувате и я обарвате :) и между другото се грижи за контактите ви(не само с нея :P) и трябва да наемате различни работници - журналисти, фотограви, свир... кхъм .. зайчета и темподобни за доброто на списанието ви :) Далаверското е че самите вие си правите снимки на известната личност, която снимате и имате право да променяте външния й вид напълно, но ...

... като цяло играта е скучна. Може би за някои фенове на The Sims ще се стори приятна и забавна, но не и за останалите. Аз ще я играя още, от любов към циците(които са в доста добър вид :bgrin: ) и към тайкуните. Това е. veseo out

7/10

P.S. Добавям снимка на първия си брой като скрийншотче .. мадамата на корицата кефи :)

post-76-1107022850_thumb.jpg

Не :( Ама то не че има кво да се види тама де .. едва ли ще ти се четат интервюта с Felix Da Housecat :P

Целта на мисията която сега играя е "Have at least 2 girlfriends". Баси добре че е в играта, че иначе посмъртно не моа го изпълня :)

Брейй .. доста пикантни неща има в тази джитка :) Интересно какво ли е възрастовото ограничение за да я купиш в Европа :)

post-76-1107039214_thumb.jpg

В Read-me-то пише,че може да си слагаш мп3-ки,както в GTA,но нещо ме изхвърля,когато се оптивам да ги слушам в играта...

При вас как е?

Дали ще има нецензурирана версия? :D

Аз не виждам никва цензура :) И секса си го дават и мадамите са без горнища(в плейбой доколкото знам мадамите задължително имат поне бикини - демек не са дибидюс голи)

Нещо я бях инсталнал лошо ,и когато се разголваха жените ме изшвърляше,но сега всичко е ок :) Наистина си е екстра ;)

Бахти ся съм на 6 мисия и трябва да поканя 2 пича и да ги навия да участват в едно нещо(не казвам какво да не разваля историята за нестигналите дотам :P). Ама проблема е че по никакъв начин не мога да ги накарам да дойдат .. все Builder Paris declines your invitation .. някой който го е минал да помогне нещо ?

П.С. Играта е учудващо зарибяваща .. или аз съм учудващо благосклонен :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...