Curunir Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Venom не е играл нищо, защото такова заглавие няма, а сички дето пискат за емулатори и ромове да се научат да четат малко. Омръзна ми само да давам линкове, а всеки да блее и да лапа мухи и да пита "Дека са ромовете?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 Venom не е играл нищо, защото такова заглавие няма, а сички дето пискат за емулатори и ромове да се научат да четат малко. Омръзна ми само да давам линкове, а всеки да блее и да лапа мухи и да пита "Дека са ромовете?" <{POST_SNAPBACK}> napulno sum suglasen 4e takava igra nqma.prosto nqma kak da se napravi osven ako se promeni grafikata na edna ot igrite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 3, 2005 Share Posted February 3, 2005 В интерес на истината, вероятно може да е играл нещо такова, но не на Mame, а на Mugen... Но се съмнявам, че в България има някой, който има работещ Mugen с герои от Marvel и Mortal Kombat. [Edit] Mugen --> http://www.bigmagstation.de/Mugen/Ryu2.jpg [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 http://www.bigmagstation.de/Mugen/Select.jpg OMG !!!! Някой ако я има тая игрица да дава линк че скийте кво стаа ...... !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Finish Him, Mugen-a не се разпространява на един цял пакет. Всичко е отворено и наливно. Отделно се свалят нива, отделно се свалят играчи, отделно менюта. Изобщо, кашата е пълна. Аз самия не съм се мъчил да го пусна, защото другите емулатори ми пускат всички игри с тия герои, а и Mugen-а е ужасно небалансиран, тъй като играчите не са преведени 1:1 от оригиналните игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Finish him !!! Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Скийте кво намерих http://www.consoles-otaku.com/testsarchive...apcom_2_ch_.htm Някой играл ли я е ?! баси изродската игра дет ще е .... Ако знаете дали я има за някъв емулатор плс казвайте ...щот аз търсих но намерих само това http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...6lr%3D%26sa%3DG Но нямам намерения да давам 70$ А май я има и за плей-стейшън и за екс бокс и за дриймкаст Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Има я за PS2, XBox и Dreamcast, да. Но нормално работещ емулатор за нито една от трите конзоли няма Ще почакаме още година-две и предполагам ще може да се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Има я за PS2, XBox и Dreamcast, да. Но нормално работещ емулатор за нито една от трите конзоли няма Ще почакаме още година-две и предполагам ще може да се играе. <{POST_SNAPBACK}> Curunir, ше ме извиняваш, ама работещ емулатор за Sega DC има. Още повече може да подкара и комерсиални игри като SF 3rd Strike Ако някой се наеме да я сваля да ви предупредя, че с тоя емулатор дето е включен в архива играта не върви. За целта използваите този. Note! За да я подкарате играта нормално (~ 60 fps) ще ви е необходима мощна машина (~2.5 ghz мин. 256 ddr и хубаво видео) Айде със здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Chankast-а го пробвах и то точно с тоя image. Но не тръгна. И свалях последната за тогава версия от сайта на емулатора. И емулатор, който иска минимум 2.5ghz и хубаво видео за да пусне двуизмерен fighting според мен не е много нормално работещ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 В момента тия байчовци дето го разработват са стигнали само до бета 0.25, чиито архив от сайта нещо е прецакан. Логично да не ти работи, щото забравих да ви кажа и най-важното За да тръгне играта ви трябва и bios за DC. в eMule-то има доста bios-и за DC, свалени от оригинална конзола. Аз лично разбрах за сайта на Chanka чак след като си свалих цял архив (emu, bios, plugins) от eMule. Иначе на мен ми върви игрицата с доволен лаг, при положение, че машината не ми е толкова слаба (1.7 ghz 256 ddr 400 и fx5200). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Тъжното е, че бях намерил и bios. :| Всъщност тръгна, но ми даваше само системното меню и отчаяно се опитваше да си настрои датата и часа и никога не запаметяваше настройките. А аз се канех да играя на 1.2ghz, gforce2 Като гледам има да лющя алфите още много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amancer Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 За настройките не коментирам Също и за постоянните графични issues, които ме вбесяват. Но... чак като се мине през всичките бета тестове можем да се надяваме на нещо по-добро, лишено от бъгове, на което SF-а да върви нормално, Сигурен съм, че и това време ще дойде. П.С. Радващо е поне факта, че във всяка нова версия на емулатора има доста подобрения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 Изключително се радвам,че най-после намерих Мортал Комбат Ултимат..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.