Jump to content
BulForum.com

marvel super heroes i x-men

nakatak_zick

Recommended Posts

tazi tema e za hora na koito im lipsvat starite tupalki kato street fighter i drugi.

Ne znam za vas no spored men nai-qkite sa marvel super heroes,x-men i marvel vs. capcom.Izkajete va6eto mnenie i ako moje daite link ili kajete ot kude moga da si drupna nqkoi ot tezi igri.

Mame е ужасен за fighting игри.

nakatak89, ползвай еи тоя емулатор:

http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/*ROMS/Kawak...nKawaks1.46.zip

Unzip-ваш емулатора някъде, после unzip-ваш игрите, за които си мераклия в \Kawaks\roms\

После пускаш Kawaks-а, правиш File -> Load Game, местиш точката вдясно на Only Available, натискаш Rescan all, каквото си си сложил излиза в списъка отляво, кликаш два пъти на заглавието и играеш.

Айде със здраве! :D

Моя грашка, нещо бях набрал скорост преди малко като пишех. Игрите не ги unzip-ваш.

Взимаш .zip-овете както са си и намираш директорията, където си си инсталирал емулатора. В нея намираш директория \roms, влизаш в нея и пльосваш ромовете там. И правиш процедурата от предния ми пост.

О, боже!

След като заредиш някоя игра, отиваш на меню Game -> Redefine Keys -> Player 1

Нагласяш си всичко, даваш му ОК и играеш като бял човек.

Бутонът с човечето ти е пускане на самата игра, след като си сложил жетони.

Жетони се слагат с копчето, означено като Coin.

Изключително ми липсват "Капитан Командо";"Мустафа"-та;""Наказателят";"Golden Axe" и др.игри,за които съм давал толкова много пари.

E ne stava! angry1.gif

Izteglih WinKawaks 1.46

King of Fighters 99 (kof99.zip) i King of Fighters 98

Slagam zipovete v ROMS (tam ima 3 papki, koito sa prazni)

Puskam luncher-a, naglasen za win98

Load, search all available ....

ni6to ...

confused.gif confused.gif

Ох, тъпичък съм и аз.

Тоя Kawaks е качван от мойто PC след като си го бях конфигурирал. Директориите, където търси ромове са останали такива, каквито бяха на моя компютър.

Значи, моя грешка, ще прощавате...

От меню File -> Configure Paths сменяте само Roms1 и го правите да посочи на вашия хард диск папката с \kawaks\roms

Това е достатъчно. После пак сканирате.

Не че имам нещо против горе споменятия емулатор, но аз си играя всички тези игри(Street Fighter, X-Men, Captain Comando, Punisher и мн. др.) на Mame-то без никакъв проблем. И всичко съм си свалял от уареза. Ако някой иска линк може да се поровя малко и да дам :D

Az li4no mnogo haresvam poredicata i vsi4ki geroi na MARVEL i sam izkarval vsqkakvi MAME 32 za da gi igraq v tqh ima pone po dve s MARVEL super heroes vs. Street fighter i spored men nay-qkoto MARVEL super heroes vs. MORTAL KOMBAT. :punk :punk :punk :punk :punk :punk

Az li4no mnogo haresvam poredicata i vsi4ki geroi na MARVEL i sam izkarval vsqkakvi MAME 32 za da gi igraq v tqh ima pone po dve s MARVEL super heroes vs. Street fighter i spored men nay-qkoto MARVEL super heroes vs. MORTAL KOMBAT.  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk  :punk

я дай да видим отде го зе тва marver vs mortal combat ?!

ами веном го е играл..чакаме да каже откаде го е взел

Mi kato gledam ni ostava samo da 4akame.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...