LSS Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 mi kvo pravq ediniq varian e piene, drug e 4upene na nesto primerno 4inii, no toi po-skoro e za osvobojdavane ot naprejenie. gledam na ne mislq za pgoblemite. prosto se zanimavam s niakvi glupusti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ice[man] Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Zakvo ti e pieneto, 4upeneto na 4inii ili prebivaneto na nqkoi samo zaradi tova 4e si tajen i ti e gadno. Nai-dobre sedni i pomisli, ako trqbva porevi si (pomaga ot li4en opit ) pak sled tova iz4ezni na nqkade da ne misli6 za tova koeto te natajava. I ako tova ne pomogne prosto ne znam kakvo 6te pomogne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Потапям се в болката. Оставям се да ме изпълни, отпускам се и й се оставям. Болката те кара да чувстваш, че си жив. Да разбереш вкуса на живота. Спирам да се опитвам да се боря с нея. Когато болката е МНОГО силна, гледам нещо, което ме разчувства и плача. В зависимост от болката слушам различна музика. От Dissection до Enigma. Astral Projection много добре ми промива мозъка. Пиша... рисувам, оставям емоциите си върху хартия. Всеки трябва да намери собствената си "рецепта"... Спомням си, когато умря едно същество, с което заедно израстнахме (дори и да ви се стори тъпо - едното ми куче...) трябваше да изкарам цяла нощна смяна в една зала - напорках се като животно, спах 1-2 часа, след което се прибрах и я погребахме... Още ми се случва да плача, като се сетя за нея... Времето лекува всичко, спомените, болката, дори и живота. Трябва само да му позволиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 На мен по принцип меланхоличен ми е една от осн. характеристики, та като се сетя за нещо и мн бързо се натъжавам, ама и мн бързо ми минава просто като си пусна South Park Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 зависи от кво ми е гадно. в повечето случай си пускам няква узика, най-често яко ретро и за 15 мин съм нов човек. но ако ми е прекалено гадно и тва не помага. а кръчмата е в най-крайния случай. най-добрия вариант е на кръчма с приятели Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 В такива моменти обичам да съм сама,пускам си любима музика,хапвам нещо вкусно.Ако положението е сериозно може да пророня и някоя сълза,което винаги помага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Е то тогава резането на вени най-сигурно помага, ама пък трябва ли да се стига до там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 На мен като ми е кофти, пускам си тъжна музика , натъжавам се още повече, малко сълзи Разсъждавам над болката, става ми супер подтиснато, почвам да мисля за нещата от живота и след това кофти настроение, се оправям.На другия ден съм като нов.Винаги помага, може да не мине болката за един ден, но няколко пъти тая процедура и после нищо неможе да ме натъжи.Колкото и да си спомням за миналата болка, не ме натъжава, дори музиката която съм си пускал, за да се натъжа още повече, ми влия успокояващо и отпускащо, отколкото да ми става кофти.Просто след толкова мъка ставам свежар Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 vlizam da postrelqm malko v kontrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 az puk kato sum si tujna predpo4itam da si se nareva na spokoistvie i da sum tujna izvestno vreme : : : detska mu rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Обикновено гледам да бъда оптимист и търся хубавото в такива моменти. Както @__smirnoff__ каза пускам си малко ретро и си оправям настроението. Единствените случаи, когато това не ме е оправяло е в малкото, но лоши случаи в които съм се карал с приятелката си. Последния път просто си взех един душ и излезнах навън да пуша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ami opitwam da se razweselq Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadir Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 ne prawq ni6to,tguwam si.obiknoweno 4akam da mi mine.i dokato 4akam se se6tam 4e mi e wreme da treniram ili wivdam 4e nqkoj mi e pisal po icq-to ili mi zwyni tel i nqkoj me pita dali mi se izliza za po edno kafe.kato gi mina tiq ne6ta, a i nqkolko dr,po nqkolko pyti i po4wam da use6tam 4e ne sym tolkowa tyven we4e. posle ne6to me kara da se po4uwstwam dobre, obiknoweno e nqkoj gotin 4owek i taka mi stawa pyk hubawo. setq li se i za nqkoq madama deto si q hareswam ili sym wluben w neq...eheeee.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kirk_H Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Boje,boje...muka,muka...kakvo pravite za da se razveselite <{POST_SNAPBACK}> Li4no az se vra6tam na sebe si kato slu6am muzika dokato se zaredq s emociq.Ina4e vinagi pomaga i laf0moxabetyt s priqteli na vino svinsko :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Пускам си музика и лягам да спя,за да се успокоя...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jane_Doe Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Opravqm si nastroenieto kato spodelqm mukata si ili se otdavam na ne6to polezno,vtoroto e nai-dobriq na4in Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Kiara Posted February 10, 2005 Share Posted February 10, 2005 Аз обичам да отида в залата, да си пусна любимата ми музика и да танцувам докато не забравя за всичко останало освен танците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alf Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Muka,muka na men 4esto mi e taka,ama se svikva i minava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами първо се поглеждам от страни. Съответно това, което виждам не ми харесва и започвам да правя всичко възможно за да подобря настроението си. Започвам да мисля за положителното в дадената ситуация, за всичко около мене въобще и какво мога да направя за да не се случват други подобни неща. Пускам си музика. Силна и много твърда. Нещо от рода на Rammstein. Принципно си падам по по-мелодична музика, не съм метъл :о)) Мразя да сдухвам приятелите си, за това не се обаждам на никого, но пък за сметка на това се вясвам в чата, където не ми личи толкова, че съм сдухан - ако мерна някой близък friend и си намерим приказка всичко се оправя :о) Ако нямам възможност започвам да цъкам SMS-и. :о) Това е накратко. Човек не бива да се потдава на отрицателните емоции. Не бива да показва слабост. Бъдете силни, уа :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Ами първо се поглеждам от страни. Съответно това, което виждам не ми харесва и започвам да правя всичко възможно за да подобря настроението си. Започвам да мисля за положителното в дадената ситуация, за всичко около мене въобще и какво мога да направя за да не се случват други подобни неща. Пускам си музика. Силна и много твърда. Нещо от рода на Rammstein. Принципно си падам по по-мелодична музика, не съм метъл :о)) Мразя да сдухвам приятелите си, за това не се обаждам на никого, но пък за сметка на това се вясвам в чата, където не ми личи толкова, че съм сдухан - ако мерна някой близък friend и си намерим приказка всичко се оправя :о) Ако нямам възможност започвам да цъкам SMS-и. :о) Това е накратко. Човек не бива да се потдава на отрицателните емоции. Не бива да показва слабост. Бъдете силни, уа :о) <{POST_SNAPBACK}> Приятелите са хубаво нещо бре ман!аз при тях първо отивам!!! А между другото, има такава тема в "Тя и Той" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Приятелите са хубаво нещо бре ман!аз при тях първо отивам!!! А между другото, има такава тема в "Тя и Той" <{POST_SNAPBACK}> Точно :о) Не обичам да ги натоварвам просто. Иначе чатя 80 % пак със същите хора, пращам точно на тях съобщения ... :о) Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 gledam film ili ako pozvolqva vremeto ili pyk typeq i se ostavqm na momenta da otmine Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted February 11, 2005 Share Posted February 11, 2005 Мммм зависи къде съм. Ако съм у нас си пускам на ПС-то някоя смешна комедия , но ако не съм гледам да съм с весела компания и да говоря повече , за да може да не си спомням за проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eclipse Posted February 15, 2005 Share Posted February 15, 2005 Мене в повечето случаи ме избива на гняв можеби щото не понасям да съм тъжен. И кво права-малко SlipknoT, малко System of a Down, малко оплуфка в mIRC и ако и тва не помогне-разхождам кучето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.