Jump to content
BulForum.com

Kakvo pravite,kogato vi e gadno

ultimate

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply
Boje,boje...muka,muka...kakvo pravite za da se razveselite :blink:  :wir  :shy:  :sick:

Зависи каква е мъката, но според мен най-важното е да забравиш по някаквъ начин ;) Иначе пробвай с приятели... нещо което ще отклони мислите ти на другаде ;)

Мисля си,че такава тема има вече.....

Ми влъзам в банята и не излизам около час седя си и се поливам с вряла вода!!! ( после като излезеш имаш страшна нужда от 2-3 бири а след 5-тата всичко се нарежда) :devil :devil :devil

Ми допреди 2 часа ми беше супер зле,защото имам 2ка по български(а ми е първата).Седнах си малко сам,след тва си легнах и си викам "Защо да се притеснявам?Ще я оправя!" и така.

Пак ми е малко гадно ама не колкото преди 2 часа.... :rolleyes:

ами приятели и пиене главно...

пробвай да правиш нещо от което няма да ти остане време да мислиш за гадни неща...

и най-доброто за накрая...слушай много музика...много помага..особенно ако си сложиш слушалките и надуеш на Max...музиката те изпълва и не може да се мисли за друго...

аре оправяй се... :punk

Аз слушам ZWAN...или нещо такова. Понякога ме кара да се хиля от някаква безумна радост, понякога ме кара да се нарева и да мине. Но някакси помага...

еми мъча се да си кажа,че нещата няма накъде по-зле да станат,че всичко ще се оправи.взимам си душ,но преди това малко рев и сълзички.иначе понякога банята помага :)

kogato sam iznerven mnoo

si izkarvam qda

kato poludeq ot pompene na shtangi iskami se da mi izkochat muskolite ot pompene

Хах :woot Аз яда си го изкарвам, като изтряскам клавиатурата два-три пъти с глава :) После за нищо не мога да мисля :wir

P.S. Много е ободряващо :D

Аз пък като ми е адски гадно се сещам за един от моя клас-Киро, и си казвам, че щом не съм като него всичко е наред. И то си е така. Тоя тип е безнадежден случай! :sick

Ш-ш, Lil Scrappy, пише се мускул, а не мускол!

слушам буена виста и си мисля за Куба.

не знам какво правя??това е хубав въпрос?май излизам от вкъщи,защото тук се депресирам.хубаво е,когато ти е кофти да си сред хора.поне така аз мисля :)

Еми зависи каква е мъката но аз по принцип надувам уредбата до дупка и не ми пука от нищо и на някой му пръсна камбата от бой и някак ми олекне. :lol: :lol: :bgrin:

Аз пък си обичам гадните настроения и си ги поддържам. Те ме карат да виждам нещата около мен по-добре и изострят сетивността ми. Точно в такива моменти обожавам да гледам тъжни филми и да слушам меланхолична музика, а когато нещата загрубеят, просто слагам край на гадното настроение. И аз не зная как го правя, но се получава, без да правя някакви усилия. Става от само себе си.

Аз пък си обичам гадните настроения и си ги поддържам. Те ме карат да виждам нещата около мен по-добре и изострят сетивността ми. Точно в такива моменти обожавам да гледам тъжни филми и да слушам меланхолична музика, а когато нещата загрубеят, просто слагам край на гадното настроение. И аз не зная как го правя, но се получава, без да правя някакви усилия. Става от само себе си.

prava si i ti ne znaesh kak go pravish :lol:

az puk nikoga ne sum v kofti nastroenie ne znam 6to taka :rolleyes: gadno mi e 2 min i posle litvam na nqkade :) detska mu rabota :wub: :wub:

Набичвам музиката и се млатим със съквартирантите...Или поркаме до посиране и пак се бием...

Или правим заедно лицеви опори да видим кой ще изкара най-много...ей такива забавления(ех що си нямам автомат,да видите другите забавления)..

При мен е алкохол главно (до преди около 1 месец де защото от тогава не пия :D :P ) , а сега просто като се ядосам си изкарвам яда с една топка отивам и почвам да ритам по най-близката стена след около 1ч си забравил всичко и не ти пука за нищо(но не винаги действа :angry1 )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...