ultimate Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Boje,boje...muka,muka...kakvo pravite za da se razveselite Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Boje,boje...muka,muka...kakvo pravite za da se razveselite <{POST_SNAPBACK}> Зависи каква е мъката, но според мен най-важното е да забравиш по някаквъ начин Иначе пробвай с приятели... нещо което ще отклони мислите ти на другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Напивам се като талпа, а на другия ден така ми се спи, че забравям за всичко друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Мисля си,че такава тема има вече..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ds]snolp Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Напивам се като талпа, а на другия ден така ми се спи, че забравям за всичко друго <{POST_SNAPBACK}> Ne e lo6o kato recepta NAZDRAVE:beerchug Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Hm... ami puskam si muzika... po to4no metal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gadelev Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ми влъзам в банята и не излизам около час седя си и се поливам с вряла вода!!! ( после като излезеш имаш страшна нужда от 2-3 бири а след 5-тата всичко се нарежда) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ми допреди 2 часа ми беше супер зле,защото имам 2ка по български(а ми е първата).Седнах си малко сам,след тва си легнах и си викам "Защо да се притеснявам?Ще я оправя!" и така. Пак ми е малко гадно ама не колкото преди 2 часа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ами приятели и пиене главно... пробвай да правиш нещо от което няма да ти остане време да мислиш за гадни неща... и най-доброто за накрая...слушай много музика...много помага..особенно ако си сложиш слушалките и надуеш на Max...музиката те изпълва и не може да се мисли за друго... аре оправяй се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 алкохол --> --> още алкохол --> --> басйсвеухдв --> на другия ден --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 алкохол --> --> още алкохол --> --> басйсвеухдв --> на другия ден --> <{POST_SNAPBACK}> I nakraq za zavyrshek oshte alkohol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 I nakraq za zavyrshek oshte alkohol <{POST_SNAPBACK}> Tva s alkohola 6e se nadiavam da ne se nalaga da go pravia Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Аз слушам ZWAN...или нещо такова. Понякога ме кара да се хиля от някаква безумна радост, понякога ме кара да се нарева и да мине. Но някакси помага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iv4ity Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 еми мъча се да си кажа,че нещата няма накъде по-зле да станат,че всичко ще се оправи.взимам си душ,но преди това малко рев и сълзички.иначе понякога банята помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 kogato sam iznerven mnoo si izkarvam qda kato poludeq ot pompene na shtangi iskami se da mi izkochat muskolite ot pompene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 kogato sam iznerven mnoo si izkarvam qda kato poludeq ot pompene na shtangi iskami se da mi izkochat muskolite ot pompene <{POST_SNAPBACK}> Хах Аз яда си го изкарвам, като изтряскам клавиатурата два-три пъти с глава После за нищо не мога да мисля P.S. Много е ободряващо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Аз пък като ми е адски гадно се сещам за един от моя клас-Киро, и си казвам, че щом не съм като него всичко е наред. И то си е така. Тоя тип е безнадежден случай! Ш-ш, Lil Scrappy, пише се мускул, а не мускол! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEKTIK Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 слушам буена виста и си мисля за Куба. не знам какво правя??това е хубав въпрос?май излизам от вкъщи,защото тук се депресирам.хубаво е,когато ти е кофти да си сред хора.поне така аз мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Еми зависи каква е мъката но аз по принцип надувам уредбата до дупка и не ми пука от нищо и на някой му пръсна камбата от бой и някак ми олекне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani_filth_ Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Vlizam tuk i se zaiajdam s Modilatorite! <{POST_SNAPBACK}> A dali pomaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Аз пък си обичам гадните настроения и си ги поддържам. Те ме карат да виждам нещата около мен по-добре и изострят сетивността ми. Точно в такива моменти обожавам да гледам тъжни филми и да слушам меланхолична музика, а когато нещата загрубеят, просто слагам край на гадното настроение. И аз не зная как го правя, но се получава, без да правя някакви усилия. Става от само себе си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Аз пък си обичам гадните настроения и си ги поддържам. Те ме карат да виждам нещата около мен по-добре и изострят сетивността ми. Точно в такива моменти обожавам да гледам тъжни филми и да слушам меланхолична музика, а когато нещата загрубеят, просто слагам край на гадното настроение. И аз не зная как го правя, но се получава, без да правя някакви усилия. Става от само себе си. <{POST_SNAPBACK}> prava si i ti ne znaesh kak go pravish az puk nikoga ne sum v kofti nastroenie ne znam 6to taka gadno mi e 2 min i posle litvam na nqkade detska mu rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Набичвам музиката и се млатим със съквартирантите...Или поркаме до посиране и пак се бием... Или правим заедно лицеви опори да видим кой ще изкара най-много...ей такива забавления(ех що си нямам автомат,да видите другите забавления).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 При мен е алкохол главно (до преди около 1 месец де защото от тогава не пия ) , а сега просто като се ядосам си изкарвам яда с една топка отивам и почвам да ритам по най-близката стена след около 1ч си забравил всичко и не ти пука за нищо(но не винаги действа ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Born2BHigh Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 ima si MARIJUANA za taa rabota we hora,kvi ti poboi6ta i topki i sqkvi 4udesiiki. MAN MADE BOOZE .GOD MADE GRASS .WHO DO YOU TRUST? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.