zynth Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Много ми е нужна програма,в която да записваш определени неща и да я "навиваш" и ,когато трябва да ти изпише на десктопа или някак си там без значение как напомняне! 10х предварително! едит:windows scheduler не ми върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeedMaster Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 ATnotes ili WinOrganizer v download.bg mai gi ima ama ne sam siguren dali se pi6at taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Изобщо колко работи, освен това, има в download.bg не е истина... Zyntherius, ти друг адрес освен този на форума знаеш ли? Или викаш така е по-лесно - що да се мориш сам да потърсиш... Ужасно е сложно да влезеш в download.bg и в търсачката им да напишеш "напомняне" - цели девет букви са това, ей! Девет натискания на клавиши! Ужас! И на всичко отгоре - връща ти цели 3 страници с по 10 резултата - ааа не! Не! Много сложно е... Но ако все пак се прежалиш да се жертваш - ето ти: http://download.bg/prg_browse.php?q=%ED%E0...%EC%ED%FF%ED%E5 Хайде да видим какво ще ти е много нужно утре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dendroid Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Имаше едно ChamelionClock май се казваше. Преди години съм го ползвам и работеше доста добре. Значи настройваш си го за когато искаш..дата и час и то ти звани и ти изписва бележката, която си въвел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Кажете от тея дето е дал ov3rm4n някоя хубава. Ако може, кажете нещо с гласови напомняния. А пък, ако вие имате нещо. Мерси предвърително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Изобщо колко работи, освен това, има в download.bg не е истина... Zyntherius, ти друг адрес освен този на форума знаеш ли? Или викаш така е по-лесно - що да се мориш сам да потърсиш... Ужасно е сложно да влезеш в download.bg и в търсачката им да напишеш "напомняне" - цели девет букви са това, ей! Девет натискания на клавиши! Ужас! И на всичко отгоре - връща ти цели 3 страници с по 10 резултата - ааа не! Не! Много сложно е... Но ако все пак се прежалиш да се жертваш - ето ти:http://download.bg/prg_browse.php?q=%ED%E0...%EC%ED%FF%ED%E5 Хайде да видим какво ще ти е много нужно утре. <{POST_SNAPBACK}> форума е за тази цел..ако на теб не ти е приятно да давап съвети или д апомагаш на другите-просто не влизай...това също не е тръдно..ха сега да видиш на кой ще кажеш и днес,че не трябва да пише тук,защото на теб не ти се чете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Windows Scheduled Tasks (в 98 така се казва, за XP незнам). Като искаш текстово напомняне пишеш си едно тхт и го настройваш за пускане. Ако искаш звук, звук да е... Мисля, че върши елементарна работа, но поне няма да си слагаш съмнителни програмки. edit: Мда, трябват ми очила Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Windows Scheduled Tasks (в 98 така се казва, за XP незнам). Като искаш текстово напомняне пишеш си едно тхт и го настройваш за пускане. Ако искаш звук, звук да е... Мисля, че върши елементарна работа, но поне няма да си слагаш съмнителни програмки. <{POST_SNAPBACK}> мерси,ама едит:windows scheduler не ми върши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Имаше едно ChamelionClock май се казваше. Преди години съм го ползвам и работеше доста добре. Значи настройваш си го за когато искаш..дата и час и то ти звани и ти изписва бележката, която си въвел. <{POST_SNAPBACK}> Програми за тази цел има страшно много, и във всички даунлоуд сайтове излизат много такива и човек е трудно да се ориентира коя е най-добрата за определен кръг хора. В случая Chameleon Clock е най-доброто, на което и аз се наслаждавах преди. Сега просто не ми е нужна, свикнах всички напомняния да ги оставям на телефона си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.