Legolas Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Nqkoi moje li da mi kaje nqkoq programa za zapis na PS2.Probvah s Alcohol 120 no ne stava.Iskam da si zapisha ot PC-to za PS2.Imam DVD-R. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Pi6i vav sekciata Winn_Appz.Tam 6te ti otgovoriat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А имаш ли чип Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 I men me interesuva.Ako niakoi znae da kazva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Vav Win_Appz pitaite.Premestete temata molia.Tuk ne e i miastoto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 nakratko: na4i mojete da burnnete sas seki software oba4e vi triabva modchip ili ima6e edna programa za PS2 partition magic(ne tazi za PC) s koiato moje i bez chip oba4e tia struva 18 Evro i nemoje da se izpolzva kopie(piratsko) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Vav Win_Appz pitaite.Premestete temata molia.Tuk ne e i miastoto. <{POST_SNAPBACK}> 1-во като не чаткаш шлоковица ,що пишеш на шлоковица (да де ,проблем със флех тайпа,кво ли питам) 2-ро разбрахме за местенето още първия път като го написа ок ? 3-то сори за офа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.