kardozo Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Сигурно ще полу4а 'уарн' за тазо тема но не издържам ве4е.Плаштам си по 18лв.-ЕК ми дават 14К......за 18лв.ггбит дават 420К....направете си сами сметка....и това с модемите за 1 година е мн, тъпо да ви кажа.Защото сега като искам да се откажа а сам подписал договор за 1г. без прекъсване с безплатен модем....ще трябва да платя 120лв. за модем което е просто малоумно...би трябвало ако някои клиент иска да се откаже,ЕК да си зимат модема и той да не им го плащта...но не е така...така 4е моля ви поработете върху нета си ЕК защото не сам само аз ядосания и недоволния юсер.....те са много и усещам 4е ако не подобрите нета си до няколко месеца,вси4ки с такъв договор като мен(след изти4ането му)веднага ще се откажат а няма да продължат....ако това за скоростта на ггбит някои не верва да влезне в саита им ггбит.нет(на англ.)и ще се увери 4е не го лъжа.....пък и познавам много хора от ггбит...за 18лв. има дават много по хубав нет,по ка4ествен,по бърз...за 18лв. тарифата могат да се гледат филми онлине а на ЕК и от 30 немогат...така 4е сами си правете изводите ЕК.Ггбит са от скоро на пазара и се развиват постепенно иняма да има конкуренция за вас ако не поработите върху нета си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Не виждам тукашния форум какво общо има с Евроком, с Гигабит и с оплаванията които имаш. Телефона който търсиш е написан в договора, който вероятно не си прочел, но да ти помогна все пак 032/635063. И не пускай подобна тема още веднъж. Тука не е офис на Евроком или Гигабит. Обърни се към хората, които се занимават с тази работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.