Jump to content
BulForum.com

НЕДОВОЛЕН СЪМ ОТ НЕТА

kardozo

Recommended Posts

Сигурно ще полу4а 'уарн' за тазо тема но не издържам ве4е.Плаштам си по 18лв.-ЕК ми дават 14К......за 18лв.ггбит дават 420К....направете си сами сметка....и това с модемите за 1 година е мн, тъпо да ви кажа.Защото сега като искам да се откажа а сам подписал договор за 1г. без прекъсване с безплатен модем....ще трябва да платя 120лв. за модем което е просто малоумно...би трябвало ако някои клиент иска да се откаже,ЕК да си зимат модема и той да не им го плащта...но не е така...така 4е моля ви поработете върху нета си ЕК защото не сам само аз ядосания и недоволния юсер.....те са много и усещам 4е ако не подобрите нета си до няколко месеца,вси4ки с такъв договор като мен(след изти4ането му)веднага ще се откажат а няма да продължат....ако това за скоростта на ггбит някои не верва да влезне в саита им ггбит.нет(на англ.)и ще се увери 4е не го лъжа.....пък и познавам много хора от ггбит...за 18лв. има дават много по хубав нет,по ка4ествен,по бърз...за 18лв. тарифата могат да се гледат филми онлине а на ЕК и от 30 немогат...така 4е сами си правете изводите ЕК.Ггбит са от скоро на пазара и се развиват постепенно иняма да има конкуренция за вас ако не поработите върху нета си

Не виждам тукашния форум какво общо има с Евроком, с Гигабит и с оплаванията които имаш. Телефона който търсиш е написан в договора, който вероятно не си прочел, но да ти помогна все пак 032/635063. И не пускай подобна тема още веднъж. Тука не е офис на Евроком или Гигабит. Обърни се към хората, които се занимават с тази работа.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...