Jump to content
BulForum.com

съвет

evi^^

Recommended Posts

значи с риск да си навлеча неприятности,ще ви помоля за малко помощ с един мой' проблем'.значи по музика си бях написала пищов на чина,защото имахме тест.днес,понеже съм бола,не бях на училище,но госпожата,като е сложила едни плочи на чина ми,е видяла пищова.Отначало е казала' ще й кажа аз на нея',но после се е засмяла.в теста нямаше въпрос,свързан с пищова ми,но аз все пак имах 6.сега като ме попита за пищова ,не знам какво да й кажа.не ме бива в извиненията.някакви идеи?моля ви помогнете ми.имам нужда :wacko:

Може да попиташ в форуми като този на kefche.com примерно . Там разбират от такива сложни въпроси . Защо ли не успях да захапя какъв ти е проблемът точно ?

съжалявам,надявах се ,че все някой ще успее да захапе,без да прави "остроумни" забележки.все пак това е форум.всеки може да пише каквото го вълнува.но явно всички сте много тесногръди.

Може да попиташ в форуми като този на kefche.com примерно . Там разбират от такива сложни въпроси . Защо ли не успях да захапя какъв ти е проблемът точно ?

Otri4a6 vsi4ko!!!

I ne otgovariai bez advokat :D

гагага! момиче, пищови се пишат от както има училище. боли я твоята учителка. щяла да те пита. какви са тези притеснения?! писала си си. дори и да го беше използвала пак, голям праз. само ти ли седиш на тоя чин? никой учител няма да тръгне да те пита, а а ко го направи не може да докаже че си ти.

гагага! момиче, пищови се пишат от както има училище. боли я твоята учителка. щяла да те пита. какви са тези притеснения?! писала си си. дори и да го беше използвала пак, голям праз. само ти ли седиш на тоя чин? никой учител няма да тръгне да те пита, а а ко го направи не може да докаже че си ти.

ами не мога да обвиня някой друг ,защото тя веднага си е помислила за мен.ще познае почерка ми.пък и съм сигурна ,че ще повдигне въпроса

snatch,радвам се ,че поне на някого в този форум съм липсвала.много умеят някой да се подиграват,но за пръв път ме хващат с пищов,а тов аме унижава.наистина се чудя защо не го изтрих,но какво да се прави.сега знам,че ви досаждам и дразня с темата си,не е нарочно.но си помислих,че може би имате опит с тези неща и ще ми помогнете да се измъкна.госпожата има висока мнение за мен и не искам да я разочаровам,а и съм отличничка.смейте се ,но това ме вълнува и е важно за мен!

олее, ужас, кво стаа в тази държава, как може да се притесняваш за такива глупости. не се преструваш, нали. хахах! :) забрави за това, а ако те пита казваш че не си го ползвала. и че никога не би направила такова нещо, но много си се притеснявала за така важната оценка по музика.

пичове, не се гаврете с девойчето :) муахахах!

ооооо, чел съм ги! все пак от бая време съм тук и доста неща съм видял, ама еви е уникална, мисля че форумът не би бил толкова интересен без нея :) хаха!

хахах еви дете малко нз какво приказваш,неадекватна си. сигурно си пуснала 10 теми за даскалото стига толкова, че ни измори.

Хахаха,честно ли бе,оле ти си загазила здраво.Ще се изключваме.Тя ще ти покаже кон боб яде ли :D Според мен иди с баща ти и зегето и я накълцайте на парченца/внимавай да не ви видят,че ще питаш тогава кво да правиш/.Виж,всъщност нищо не гледай,просто е смешно това,което питаш.Супер е човек да кара без пищови в училище,аз лично много бих се зарадвал,макар да съм правил направо РПГ-та,но не задавай най-малоумните въпроси пред толкова много хора.

Забрави за пищова нормално е,не е фатално,след няколко години ще си спомниш за тази ситуация и ще се спукаш от смях.Тва е.

Е,кочовете също завървахме с 6 на тези години,но поне не питахме такива неща

mali mali mali do kade se stigna

ei evi li si ne znam kva si ama ti si na 12 godini po4ti 13 i si neznam koi si klas i se pritesnqva6 za taq glupost

detski mu raboti

men me hvanaha s carski na klasna po literatura i mi pisaha 2ka i ne se pritesnqvah nno zavar6ih godinata s 6 i kvo da kaja a ti sq za nekaf ama ot glupav po glupav pi6tov i to ne po kvo da e a po muzika se pritesnqva6!!!!

С риск за 20-те процента - ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХААХ

ПП Сори ама просто тряаше да го направя.... :D

еви, душко, стягай се! на колко си на 13, време е вече да навлезеш в живота. стига се излага с глупости пред толкова много хора, предимно кочове. слушай велвета. мъдро говори той :)

хубав смях падна, време да се затвори темата, защото не знам докъде ще се стигне :)

затварайте я.не ме интересува вече.то нали уж сте 'големи' и 'мъдри' пък се държите по-смешно и глупаво и от 10 годишно дете.за пръв път ме хващат,затова се притеснявам.разбирам да е 2-3 ,но ми е ПРЪВ път.не съм имала 2-а досега и се притеснявам,но явно наистина всички тук са кочове!!!!!!!!!!!

Какво се плашиш ве? Нашия клас на всяко контролно по БЕЛ няма момче без пищов. И какво само ти ли седиш там по музика. Кабинета специално за вас ли е? Не минават ли много хора оттам? Е явно сте специално училище някво. Я се успокой! Какво толкоз! Ама не бях чувал за момиче с пощов!

ееее не ви ли е срам всяка нейна тема я правите за смях. ще я откажете от форума.

с всяко мнение се замислям все повече.заради една друга моя тема ,не писах толкова време,но този път може и наистина да се откажа.

,но за пръв път ме хващат с пищов,а тов аме унижава.наистина се чудя защо не го изтрих,но какво да се прави.сега знам,че ви досаждам и дразня с темата си,не е нарочно.но си помислих,че може би имате опит с тези неща и ще ми помогнете да се измъкна.госпожата има висока мнение за мен и не искам да я разочаровам,а и съм отличничка.смейте се ,но това ме вълнува и е важно за мен!

Triabva6e da misli6 predvaritelno!!! Taka 6te6e da se razmine s po-malko mislene, a sega kakvo? :bgrin:

Kakvoto i da stane zapazi samoobladanieq govori BAVNO i obmisliai vsi4ko

V krae slu4ai izpa4i gardi (ako be6e i u4itel 6te6e da e po-lesno :love ) i i dokaji 4e si naistina otli4ni4ka B)

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! :ghost Тоя форум бавно си отива.RIP

Дайте път на младите и тяхните проблеми! Ама ми се струва много тъжно по този начин да се споделят такива проблеми.

evi^^ намери си добри приятели и споделяй с тях, това е важното в живаота (смисъла дето го търсеше някой), колкото и изтъркано да звучи. Тук не очаквай да ти влезе в положение някой, най-много някоя простотия да прочетеш.

не бе,аз ти се извинявам наистина,не го приемай навътре като те бъзикам,аз и със себе си постъпвам така.Просто са безумни темите ти.Верно вземи да нагазиш в бурните води на тиийн годините

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...