Jump to content
BulForum.com

Купувам старо дъно

Recommended Posts

Ами... до тук търся да закупя старо ЗДРАВО "в смисъл работещо" дъно TX100-3D. Защо точно такова.....ами защото точно такова ми върши работа :) Моля не ми предлагайте чисто ТХ100...нестава за целта.Надявам се на разумни предложения и цени не по-високи от 4-5 лева.

Благодаря :)

Какво става бе хора ??? На никой ли не му се намира таквоз нещо ?? :(

Добре де.Евентуално ЦПУ на сокет 370 работещо и без значение на колко Мхц е "стига да е еФтино" . Или хммммм...... Дъно+ЦПУ до 166Мхц желателно да е ZIDA ????

TX98-3D не ти ли върши работа?

Май и то вече ще свърши работа. Като няма риба.....и рака е риба ;) .

Колко парички ще му търсиш ???

Добре де.Евентуално ЦПУ на сокет 370 работещо и без значение на колко Мхц е "стига да е еФтино"
Нещо не разбирам. Дъното да е на сокет 370 (т.е. Селерон-ско) или на сокет 7 (т.е. Пентиум 1, К5, К6 и т.н.)

Ако е сокет 7 - предлагам това дъно тук: - цената я виждаш : MB+CPU+Fan - 3 лв.

Нещо не разбирам. Дъното да е на сокет 370 (т.е. Селерон-ско) или на сокет 7 (т.е. Пентиум 1, К5, К6 и т.н.)

Ако е сокет 7 - предлагам това дъно тук: - цената я виждаш : MB+CPU+Fan - 3 лв.

И това може да стане но БИОС-ааааааа там е цаката ;) Затова търся тазваз ЗИДА :) Защото ще пращи със 80Гб хард.Имаш ли възможност за повече инфо относно модела на дъното ????А за ЗИДА ТХ98/100хх имам направен, модифициран за целта БИОС. :)

Едит:

А за 370-то.....ами има дъно но остава ЦПУ да взема.Ама там със СДрам-а е по-гадна хавата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...