batko32 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ами... до тук търся да закупя старо ЗДРАВО "в смисъл работещо" дъно TX100-3D. Защо точно такова.....ами защото точно такова ми върши работа Моля не ми предлагайте чисто ТХ100...нестава за целта.Надявам се на разумни предложения и цени не по-високи от 4-5 лева. Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Какво става бе хора ??? На никой ли не му се намира таквоз нещо ?? Добре де.Евентуално ЦПУ на сокет 370 работещо и без значение на колко Мхц е "стига да е еФтино" . Или хммммм...... Дъно+ЦПУ до 166Мхц желателно да е ZIDA ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 TX98-3D не ти ли върши работа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 TX98-3D не ти ли върши работа? <{POST_SNAPBACK}> Май и то вече ще свърши работа. Като няма риба.....и рака е риба . Колко парички ще му търсиш ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 С кутията ли го искаш или само дъното, имам и процесор за него-100мхц. и рам-ец се намира, абе каквото ти душа сака Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Добре де.Евентуално ЦПУ на сокет 370 работещо и без значение на колко Мхц е "стига да е еФтино"Нещо не разбирам. Дъното да е на сокет 370 (т.е. Селерон-ско) или на сокет 7 (т.е. Пентиум 1, К5, К6 и т.н.) Ако е сокет 7 - предлагам това дъно тук: - цената я виждаш : MB+CPU+Fan - 3 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Имаш ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Нещо не разбирам. Дъното да е на сокет 370 (т.е. Селерон-ско) или на сокет 7 (т.е. Пентиум 1, К5, К6 и т.н.) Ако е сокет 7 - предлагам това дъно тук: - цената я виждаш : MB+CPU+Fan - 3 лв. <{POST_SNAPBACK}> И това може да стане но БИОС-ааааааа там е цаката Затова търся тазваз ЗИДА Защото ще пращи със 80Гб хард.Имаш ли възможност за повече инфо относно модела на дъното ????А за ЗИДА ТХ98/100хх имам направен, модифициран за целта БИОС. Едит: А за 370-то.....ами има дъно но остава ЦПУ да взема.Ама там със СДрам-а е по-гадна хавата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.