Jump to content
BulForum.com

Продавам Xabre 400

Recommended Posts

Видео картата е пройзведена от DFI, картата вчера е закупих за 50лв, защото исках да имам и аз такова нещо, картата е перфетна, прави 4760 Точки със 833МХз ДУРОН 128МБ рам 111МХз(222) 5-2-2-2 1Т . Картата си има кутия и диск с драйвери и програма за оверклок, клоква се до 300 ядро и 285 рам памет, памета е ДДР 4нс. Има подръжка на директХ 8.1 опенгл 1.3. Предполагам че ако и се сложат радиатори на рам памета и се флашне с биос на Xabre 600 ще стане чист 600 :D щото разликата е само в честотите на рам памета и гпу-то. Цената на картата е 50лв. Няма гаранция.

Може да се пробва на място, няма никакъв проблем, сега ще врътна някой тест и на 3Д Марк 2003 и ще споделя резолтати.

Щото искам Ти 4200 :) Тоя който се продава в момента. Апак и аз купувам много неща само и само да ги имам, нещо не съм добре :bgrin: Иначе картата е много добра, поне на мен много ме радва. Апак и задоволително се клоква, което е още по яко :D

Ами не никак не е зле картината. Не ми е направило впечетление. Ето и резолтат от 3Д Марк 2001 , след малко и от 2003 че още го тегля.

Я добави кам този пост и резултата от 3DMark03!!!

Да я видим на какво е способна! ;)

Картата е леко продадена :bgrin: А за 2003 не мога да кажа резолтати щото нямам достатъчно рам и хдд ми е малък и ми дава съобщение че няма рам. Това е положението на печелившия честито, да си е ползва със здраве ;)

e mersi...

sled malko q slagam....

utre 6te dobavq mnenie kak raboti...

4e ve4erta sam na kupon4e i nqma da ima mnogo vreme da q testvam... :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...