Jump to content
BulForum.com

Правя тонколони по поръчка.

Recommended Posts

С ваши размери и тн.

цена на колона-зависи от големина,мощност и външен вид.

срок на изпалнение от 1 до 2 седмици

GSM-0887288742

ииии какви пари ще ми костват две касички за кола при положение че аз давам говорителите които са 12"

Да, и дай малко повече инфо, с какви говорители разполагаш , имаш ли някакви готови предложения, какви материали използваш, как изчисляваш кутиите и т.н.

A ne moem li prosto da ti dokarame voziloto nekade. 4erpim 2 biri za montaja. Davame kinti za izpalnenieto i TUMBALUMBA ... :punk

Sega seriozno. Kakvi to4no predlagash. Ili po poru4ka zna4i, kakvoto kaja ? Usilvatel4eta ? Custom design na kutiikite ? :music

ииии какви пари ще ми костват две касички за кола при положение че аз давам говорителите които са 12"

Ако искаш обади се и се разберете с пича.

Работиш ли в магазин или нещо, защото ми сеструва малко трудно тука да се разберем.А и едва ли ти е само хоби. :)

Може да се видите за да се разберете. Обади се и се разберете за място време и т.н.

Да, и дай малко повече инфо, с какви говорители разполагаш , имаш ли някакви готови предложения, какви материали използваш, как изчисляваш кутиите и т.н.

Разполага с всичко. За кутийте не знам.

A ne moem li prosto da ti dokarame voziloto nekade. 4erpim 2 biri za montaja. Davame kinti za izpalnenieto i TUMBALUMBA ... :punk

Sega seriozno. Kakvi to4no predlagash. Ili po poru4ka zna4i, kakvoto kaja ? Usilvatel4eta ? Custom design na kutiikite ? :music

Каквото кажеш. Обади се и се разберете. Сега през седмицата е тука и може да се чуете.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...