Veso_PLD Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 nemoga da namera openGl za video kartata GeForce 4 MX 440 v wareza mai niama nikade ako znaete ot kade moga da si go drapna mi daite link!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 nemoga da namera openGl za video kartata GeForce 4 MX 440 v wareza mai niama nikade ako znaete ot kade moga da si go drapna mi daite link!!! Това нещо ново ли е? Какво точно представлява....дай повече инфо какво точно търсиш, за да ти бъдем полезни. Аз си мислих, че openGl се поддържа от драйверите, ама явно съм изостанал нещо..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Не си изостанал... Това не е нещо ново - това е бисер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 nemoga da namera openGl za video kartata GeForce 4 MX 440 v wareza mai niama nikade ako znaete ot kade moga da si go drapna mi daite link!!! <{POST_SNAPBACK}> OpenGL Си го има в драйверите! Но ако искаш да ползваш друг OpenGL който беше универсален, нещо което не ти препоръчвам, тъй като този от драйверите на картата си е напълно достатъчен! Мисля че сайта беше opengl.com за да изтеглиш онея големите над 100мб OpenGL, който искаше и регистрация май(не че е проблем) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 iska6 da si pusne6 3d na cs li we ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 zlobil bih iskal da ia svarsha edna s maikati ama tova e forum za cevilizovani hora zatova sha si zamalacha ot komentari!!!! NE TRIABVA MI SVIASTEN openGL zaradi edna programa a pri moite drivari koito sa na diska sa nadraskani!!! TA ZLOBIL AKO ISKASH PISHIMI EDNO PM-che da se videm niakade da si pogovorim kato priateli i da ti iziasnia niakoi vajni podrobnosti okolo plastichnata hirurgia na liceto!!! ako iskash moje da se vidim sabota vecher pret gladiatori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Аз си мисля, че най-добрия OpenGL, можеш да получиш, като си моднеш картата в Quadro. За друго не се сещам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 nemoga da namera openGl za video kartata GeForce 4 MX 440 v wareza mai niama nikade ako znaete ot kade moga da si go drapna mi daite link!!! <{POST_SNAPBACK}> http://nvidia.com/content/drivers/drivers.asp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitrator Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 cevilizovani<{POST_SNAPBACK}> Ама как може точно тая дума да сбъркаш А по въпроса, пробвай с различни настройки на драйвера и с различни драйвери (по-стари версии), това според моя скромен опит помага понякога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.