wlado Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 значи със ката съм,която е с нвиди чипове ама орииналните и дравери не ся много добри и си сложих нвидийски драйвери но не мога(по скоро не знам как) да си пусна образ и на телевизор и на монитор аббе мога ама филмите не се виждат ина4е вси4ко друго се вижда как става точно бахти мисля си 4е не сам 4ак толкова глупав Link to comment Share on other sites More sharing options...
joro_got Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Абе не знам колко си глупав, ама ако трябва да съдя по писането ти... Както и да е, в nVidia драйверите трябва да можеш да си нагласиш nView така че да ти клонира (Clone) това което виждаш на монитора и на телевизора. Но ти това май си го направил. За филмите трябва да си нагласиш Overlay (в опциите на драйверите) като избираш Device for overlay да е Secondary display (което ще ти е TV-то) Наименованията на тия настройки ти ги пиша на изуст защото в момента не съм на компютър с nVidia карта, но се надавям да се ориентираш като си пуснеш настройката на дреайверите. Ако неуспееш, утре ще ти го опиша по-точно! След това има един друг "проблем" - субтитрите на филмите, който засега не знам как да оправя. Става въпрос BSPlayer-a, но предполагам и с други плеяри ще е така. Проблема е, че след като се нагласи от опциите на плеяра да показва субтитритр върху overlay surface те излизат върху картината и не могат да се изместят извън нея в черното поле отдолу или отгоре (когато вилма е 16:9, както е обикновено) Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Я виж това И изпозвай search има поне 5 такива теми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 значи мерси ас сега видях съветите ви мерси отново пиша малко некутлтурно щотот от скоро пиша на кирирлица макар че на работа като пиша а аз само това правя и то по много не правя такива тъпи грешки . не знам явно като съм в интернет и не си проверявам ли що ли аиде чао ще ги опитам настройките Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted February 2, 2005 Author Share Posted February 2, 2005 значи проблема ми е че ако го сам на цлоне на телевизора вийдам образа на монитора само че с исключение на филма в смисъл че всичко освен филма се вижда дори и субтитри само не и филм че понякога и на монитора няма филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeyDee Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 probvai kato napravish TV-to da ti e default monitor no sled kato izgledash filma si vurni Monitora na default Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky Posted February 6, 2005 Share Posted February 6, 2005 Слагаш драйвера 44.03 и задаваш в графата на драивера overlay control ->fullscreen auto-select.След това си слегаш ffdshow codec и му влизаш в настройките, където дава6 отметка на субтитрите за да ти ги показва.Инсталираш си BSplayer и си готов.На монитора обаче ще виждаш субтитрите от кодека и от player-a едновременно.Спри тези на player-a. Колкото до режима на втория екран (ТВ-то) няма значение дали ще е clone или dual view. При мен така стана и за момента продалжава да работи. Имах подобен проблем ->click Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.