Jump to content
BulForum.com

koq Gecube RADEON 9550 da izbera?

Recommended Posts

v internet kato 4eta napred nazad i zabelqzvam razli4ni vidove Gecube radeon 9550.i poneje ne sam mnogo vest v tezi ne6ta se nujdaq ot savet koq da izbera.vijdam 4e ima infinite,XT,extreme,GT,PE i o6te ako ne se laja.Molq daite savet koq da izbera i za6to.Blagodarq predvaritelno B)

bih iskal da te popitam dali znae6 kakvo e ohlajdaneto na drugite 2 karti (GT i INFINITE) i vaob6te van6no razli4avat li se ili samo po 4estotite na GPU-to i MEM?

На външен вид са еднакви :)

Едит:INFINITE-то го забравете, такава карта скоро няма да има ;)

a po vaprosa za zahranvaneto znae6 li ne6to pove4e?a slu4aino da si 4el nqkoi da e probval extreme na dano s rambus  :punk ?za6toto az sam s takova.

Не съм чел, но ги имам(GT и EXTREME)и двете не искат нищо по различно като захранване от която и да е карта от рода на FX-5200,5500,5600,5700 или АTI-9200,9500,9550 и 9600 :)

ДА :)

GT-то e същото като Асуса, но е по скъпо от него така че няма смисъл ;)

blagodarq ti mn za mnenieto B) imam edin vapros o6te kam teb ;) 6te napravi6 li reklama na firmata ot koqto si q kupil?

edit:osven tova ti mikaza 4e XT-to e 400/600 a az kato gledah napred nazad po BG ofertite ve4e e 400/500 ima6 li predstava za6to e taka?

blagodarq ti mn za mnenieto  B)  imam edin vapros o6te kam teb  ;)  6te napravi6 li reklama na firmata ot koqto si q kupil?

Взети са директно от Асбис, което теб не те устрйва тъй като те не продават на дребно :cry но може да опиташ във Вали(те работят с Асбис) и ако им се занимава да ти поръчат ;)

Едти:ХТ-то е 400/600(поне тези няколко брйки които минаха през мен бяха на толкова) :)

Взети са директно от Асбис, което теб не те устрйва тъй като те не продават на дребно :cry но може да опиташ във Вали(те работят с Асбис) и ако им се занимава да ти поръчат ;)

qsno 10x mn :) bi li poglednal edita ot predi6niq mi post pls.10x pak

Едти:ХТ-то е 400/600(поне тези няколко брйки които минаха през мен бяха на толкова)  :)

10x.imal li si nqkvi problemi s neq?i nali nqma da ima problem na AGP 4x versiq 2.0?bdw v cenovata lista na asbis pi6e 4e e 400/500 xtreme-4eto :wacko:

аз съм с 9550 екстрийм едишън от няколко дни и искам да кажа ,че работи много добре,взех си я от Гигахерц-пичовете са много свестни ,старата 5700 ле ми изгоря и тъй като беше в гаранция,доплатих 25$ и си взех тази ,така че поддържат и гаранция в тази фирма!!! :punk

аз съм с 9550 екстрийм едишън от няколко дни и искам да кажа ,че работи много добре,взех си я от Гигахерц-пичовете са много свестни ,старата 5700 ле ми изгоря и тъй като беше в гаранция,доплатих 25$ и си взех тази ,така че поддържат и гаранция в тази фирма!!! :punk

bi li mi kazal na kakvi 4estoti raboti i na kakva cena se prodava nova?

Едти:ХТ-то е 400/600(поне тези няколко брйки които минаха през мен бяха на толкова)  :)

little kato ti kazvah za 400/500 tova go bqh vidql sa6to i v ofertata na asbis:

http://www.it4profit.com/ecatalog/userend/...=170403&LANG=bg

tova gre6ka li e ili ve4e taka gi pravqt?

little kato ti kazvah za 400/500 tova go bqh vidql sa6to i v ofertata na asbis:

http://www.it4profit.com/ecatalog/userend/...=170403&LANG=bg

tova gre6ka li e ili ve4e taka gi pravqt?

Възмоно е новата партида, която ще идва да е на тези честоти, но до преди седмица когато взех последните две всички бяха 400/600 ;) a иначе най първата партида беше 445/580, така че нищо чудно да има отново промяна, но няма да разберем защото в момента няма такива карти :cry

Възмоно е новата партида, която ще идва да е на тези честоти, но до преди седмица когато взех последните две всички бяха 400/600 ;) a иначе най първата партида беше 445/580, така че нищо чудно да има отново промяна, но няма да разберем защото в момента няма такива карти :cry

samo da sabera o6te 30 kinta i 6te razberem :D

edit:na kraq na parva stranica ima post ot edin koito si e bil kupil gecube xtreme ot gigaherz,no qvno ne iska da spodeli na kakvi 4estoti e.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...