Jump to content
BulForum.com

System Clock

mr Wrong

Recommended Posts

Ne ce e tolkova vazno ama niakoj ot administratorite niama li da se seti da sveri pustia cesovnik na survara :)

А защо първо не си влезеш в контролния панел (НА ФОРУМА) и да погледнеш там какво време си сложил? :)

А защо първо не си влезеш в контролния панел (НА ФОРУМА) и да погледнеш там какво време си сложил? :)

Sorry ama sum si slozil vreme GMT+2.00 koeto e tosno za bulgaria a i razliakata ot 5 minuti da ne ia govorim :)

prosto niakoj ne si vursi rabotata

И кво толкова като не ти е точен часоника има ли някякво значение това моя също не е сверен но нищо не ми пречи тово, така че няма за какво да недоволстваш :) ;)

Sorry ama sum si slozil vreme GMT+2.00 koeto e tosno za bulgaria a i razliakata ot 5 minuti da ne ia govorim :)

prosto niakoj ne si vursi rabotata

Сложил си — хубаво, а не можа ли да чекнеш и чекбокса, до който пише:

Is daylight saving time in effect?

(If you have selected the correct time zone and the clock appears an hour out, check or uncheck box to suit),

което в българския превод изглежда като:

Да има ли ефект смяната на времето с един час?

(Ако е избрана правилната часова зона и часовника е с един час назад/напред, кликни върху кутийката вдясно, за да настроиш правилното време)

Znam ce e drebnavo , ama kogato moderatorite i adminite stavat drebnavi za tova koj ne spazvam pravilata im ne e li drebnavo ?

Zatova i az kato tup potrebitel ste sum drebnav

Ставали дребнави?!? Ох, милия... Ти не знаеш май какво е наистина "дребнав". ОК... Придържай се към правилата. Само това имам да ти кажа. Щото и аз като тъп модератор ще съм дребнав - специално за теб. За да научиш какво точно значи тази думичка. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...