mr Wrong Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Niakoj zne li kak da ia podkaram tazi igra . Izpulnih vsicko koeto pisese no pak kazva ce seriinia nomer ne e kakto triabva. Ako niakoj ia instaliral da kaze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 аз е пуснах, серийния си бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 има imige za d-tool v GameZ/*DOX.Cracks.and.Updates/*MiniImages/GTR - Real Racing - Mini Image.rar na men mi trygna s nego i seriiniq si e nared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 i pri men dawa greska v seriniq nomer Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTX Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 i pri men dawa greska v seriniq nomer <{POST_SNAPBACK}> кажете го тоя cd key и аз да пробвам че с Mini Image нищо нестава Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 кажете го тоя cd key и аз да пробвам че с Mini Image нищо нестава <{POST_SNAPBACK}> READ .NFO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Отваряте .нфо файла и деиствате стъпка по стъпка (без да променяте ништо). Серииния си работи и мини имиджите си работят. А и трябва да си дръпнете StarFuck в cd-тата май го няма - а без него не става П.С. Играта си струва само ако имаш волан и педали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 awe az si drapnah i starfuckera i pak neshte da mi tragva.prava vsichko kakto si trqbva i kato puskam igrata,kogato mi proverqva diska mi ispisva che trabva da vkaram original cd key i che tozi ne go priema.kajete vie kak go napravihte Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 sega ka4ih nov release na eng i tozi pone pri men trugna ot purviq put bez nikakvi problemi,samo 4e v samata igra nesto se bugwa ne mi pokazwa stopowete i farowete na kolite ami gi dawa kato 4erni kwadrati,nqkoi da znae ot kwo e twa s nai novite driveri sum,vc mi e fx5200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Що е изтрит новаия релейз Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 ami i az se 4udq,nqkoi da dade razesnenie zasto e iztrit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Изтрит е щото не виждам с какво е по-различен от стария... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Изтрит е щото не виждам с какво е по-различен от стария... <{POST_SNAPBACK}> Новия рилийз е официален клонинг на английския рилийз, докато предишния имаше бая зор докато турнеш английски език, към него(защото беше немска версия) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 Oops gledah nfo-tata i se maeh ama na. Shtoto pishe i GTR.FIA.GT.Racing.Game.MI.ENGLISH.Included.INTERNAL-WoW ama na Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 Game replaced @ http://www.warez.ru:8084/gamez/GTR.FIA.GT....holClone-NOGRP/ http://www.warez.ru/games/info.php?id=737 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 правя всичко, както е посочено е nfo файла и стигам до тук: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted April 12, 2006 Share Posted April 12, 2006 Off na stariq komp. q podkarah ama ne6to sega ne stava. pravq vsi4ko kakto pi6e purvo probvah s deamon tool za6toto ne bqh vidql 4e e AlcoholClone . posle drupnah Alcohol.120.v1.9.5 oba4e pak ne stava. igrah si 1 4as i sega imam nujda ot malko pomo6t PLS EDIT*** Pri men pokazva to4no kakto v gorniq post EDIT*** Sega probvah s drugite miniimage-i koito sa za D-tools ama ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.