Jump to content
BulForum.com

Месечната такса на БТК

sMARTBomber

Recommended Posts

Издребняваш брутално, но айде да те последвам и аз:

1 минута разговор в III зона = 0.24лв

19.57 (парите, които си платил за 200 имп) / 0.24 = 82 мин. за 200 импулса.  т.е. минимума, който не спомена.

1 минута междуградски с БТКарта = 0.18 ст.

19.57 / 0.18 = 109 мин.

Така, че:

82 мин * 0.18 ст = 14.76 лв  (2.91 пъти по-малко от въпросните 43 лева :))

Малко се губиш тука като доказателства :woot

*edit:

Пак да не забравим, че ти плащаш и такса 12 лв щеш-не щеш, с което още повече затъваш... ;)

Така има да си спорим до утре.Защото аз посочвам един вид разговори в моите сметки,ти посочваш други.Еми как да излизат еднакви-не може.Ама в края на краищата и аз това се опитвам да кажа-няма универсално решение,защото всеки отделен потребител ползва различни по вид и по количество услуги.В този ред на мисли наистина е много хубаво,че БТК пуска картите-това е начин да се спечелят определени клиенти.И едва ли ще ги спрат.Според мен цените на услугите на БТК ще намаляват тепърва.Най-малкото,защото до колкото чета в сайта на Мтел имат сериозни намерения за изграждане на наземна мрежа.Тъй,че скоро БТК няма да е монополист и тепърва ще излизат разни далаверки за евтини разговори.

Според мен цените на услугите на БТК ще намаляват тепърва.Най-малкото,защото до колкото чета в сайта на Мтел имат сериозни намерения за изграждане на наземна мрежа.Тъй,че скоро БТК няма да е монополист и тепърва ще излизат разни далаверки за евтини разговори.

Да бе, те ги вдигат ти чакай намаление. До няколко месеца ще се премине на таксуване по изговорени минути вместо импулси. Очаква се и повишение на цената на градските разговори и съответно намаление на междуградските и международните. Добрата новина е че БТК ще се опита да стъпи и на пазара на цифрова тв и ако има добри оферти то те ще са за пакетни услуги (примерно стационарен + мобилен телефон+тв+adsl internet).

Само за пример - приятел в Франция за 29.99 Евро ( http://adsl.free.fr ) получава неограничени телефонни разговори/телевизия с възможност за заявка на програми/интернет до 20/1 Mbit/s и това всичкото само по телефонния кабел ;)

Така има да си спорим до утре.Защото аз посочвам един вид разговори в моите сметки,ти посочваш други.Еми как да излизат еднакви-не може.Ама в края на краищата и аз това се опитвам да кажа-няма универсално решение,защото всеки отделен потребител ползва различни по вид и по количество услуги.В този ред на мисли наистина е много хубаво,че БТК пуска картите-това е начин да се спечелят определени клиенти.И едва ли ще ги спрат.Според мен цените на услугите на БТК ще намаляват тепърва.Най-малкото,защото до колкото чета в сайта на Мтел имат сериозни намерения за изграждане на наземна мрежа.Тъй,че скоро БТК няма да е монополист и тепърва ще излизат разни далаверки за евтини разговори.

Аве приятел що не четеш поне вестници ами се правиш на отворко по темата.Ако баща ти плаща сметката е много смело а иначе сме оакани :zzz

Аве приятел що не четеш поне вестници ами се правиш на отворко по темата.Ако баща ти плаща сметката е много смело а иначе сме оакани :zzz

Пич,пиши си конкретното мнение по въпроса,а недей да пускаш такива "затапващи" постове.

• 1 year later...

Изкарвам темата от "нафталина" , искам да попитам дали горепосоченото още е валидно?Или БТК са се усетили и вече няма такива фонокарти.

Изкарвам темата от "нафталина" , искам да попитам дали горепосоченото още е валидно?Или БТК са се усетили и вече няма такива фонокарти.

няма от отдавна такива карти....усетиха се....и такса 3 лв. на месец няма най ниската е 7.80.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...