kinnamus Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Moje li niakoj da dade malko info za podhodiasti programi za prehwarliane ot audio kaseta w mp3 format.. Interesuwa me sashto i software za capture ot analogowo wideo w avi, mpeg ..,.. blagodaria predwaritelno... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Vzima6 kabel4e s dva majki stereo jack-a i svarzva6 wallkmen-a s Line-in vhoda na zvukovata karta. Startira6 Start/Progrms/accessories/entertiment/Sound recorder i taka zapisva6 v *.wav posle konvertira6 v *.mp3 (naprimer s MP3 Toolz) za capture na analogovo video za naprimer MainConcept MPEGEncoder (osven 4e konvertira mejdu mnogo video formati ima i dobar capture) - leka i nepretenciozna programa. Drugoto e Vegas 5.0 na Sony Picture -(perfekten capture bez izpusnati frame-ove dori pri 720x576, no ne e za vsiaka ma6ina.Sled captura moje6 da obraboti6 filma do neuznavaemost) -vse edno da hodi6 na rabota s buldozer ili za hliab v kvartalnia magazin s Lamborgini Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinnamus Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 thanks za infoto.. towa s audioto mi e poznato , waprosa e dali ima podhodiast software kojto direktno da go prawi towa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ne mi se e nalagalo da go polzvam, no mislia 4e WIDI ima niakakva takava opcia (otdavna ne sam e instaliral). Prosto ne mi se e nalagalo da zapisvam ot tape na MP3. RIP-vam si direktno CD s CDex 1.51 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Да, има програма за целта, която го прави директно, без междинен WAV файл, и се казва Advanced MP3 WMA Recorder. Остава само да настроиш в волуме контрол сорса за записа да ти е Line и програмата записва директно в МП3. Но иначе по-добре записвай в WAV, обработвай записа, изчиствай от шумове, например в Adobe Audition и тогава превръщаш в мп3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinnamus Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Na men mi triyabwa za swaliane na kursowe po angliski i niama da e mnogo prezizna obratotkata na zwuka.. blagodaria ot wse sarze za infoto.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 След като си инсталирах NeroVisual Express 3 в менюто на Nero Start Smart се появи и опцията: "Convert tape to CD". Не съм я пробвал, но сигурно си има някаква обработка на шумове, динамика на звука и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 moje s Total Recorder da probva6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.