ultimate Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ale pi4ove i pi4ki iskam da znam kolko struva na staro i nov Vauxal, lotus i Opel Speedster na staro za predpo4itane mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Иди в mobile.de и сам виж каквото те интересува, мисля че ги има за по 15 000 евро в Германия. Иначе една приятелка ми предлагаше такъв миналата година за 25 000 евро, на 2 години, сив. След като го покарах и се повозих около 30мин направо се отчаях и сега изобщо неискам и да се качвам. Пълно разочарование Супер спартански, влиза се по някакъв идиотски начин, няма жабка, запалката му е на много странно място. Има само една въздушна възглавница и няма нито ел.стъкла нито каквото и да било ел.. Таблото му прилича на москвич дванайсетак. И е тясно вътре! Аз съм 183см и едвам се побрах, представям си някой по висок. Вярно че набира като хала, особено на 2ра и 3та, обаче не може да върти гуми! Има няква система явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.