cmr Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Имам SKYPE.Програмата ми тръгва.Регистрирам се и тъкмо да тръгне и ми дава CRITICAL ERROR.PLEASE HELP!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Защо не уточниш някои неща? Кой Service Pack ползваш? И каква по-точно грешка ти изписва програмата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Изтриий я, рестартирай си компа, след което я инсталирай пак. Ако така не стане, пробвай с друга версия. Ако не си с най-новата, пробвай по стара. То без тва съществена разлика няма. Айде сега 10 човека да се изредат да пишат, че е трябвало да потърси друга тема преди да пусне тази.. не ви ли писна всеки път едно и също?! Има си кой да се грижи за това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmr Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Защо не уточниш някои неща? Кой Service Pack ползваш? И каква по-точно грешка ти изписва програмата? дава ми CRITICAL ERROR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ами напиши версия на програмата, с кой сервиз пак на Windows си и пр. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 погледни тук мисля, че сме го обсъждали този въпрос. и следващия пут потърси преди да пускаш тема и внимавай къде я пускаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Наистина има подобна тема.Търсете преди да пишете.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.