Jump to content
BulForum.com

дайте съвет за RADEON 9600

Recommended Posts

Дайте съвет за Gigabyte RADEON 9600 256 MB дават ми я за 95$ втора ръка - незнам колко бита е още. Помогнете, че ништо не разбирам.Преди година си взех ФХ5200 и съм много недоволен. Какво ви е мнението да я вземам ли?

Дайте съвет за Gigabyte RADEON 9600 256 MB дават ми я за 95$ втора ръка - незнам колко бита е още.  Помогнете, че ништо не разбирам.Преди година си взех ФХ5200 и съм много недоволен. Какво ви е мнението да я вземам ли?

Ne ne q vzimai.Za tezi pari shte si vzemeshGe Cube 9550.Razgledai malko -ima takiva temi mnogo :)

Препоръчайте Ge Cube 9550 каква цена е?

VC INFO-TEK GeCube R9550XTREME 128MBDDR 128bit TV out DVI 94.16 usd

Това е офертата на smart system. Също така това е цената без ддс.

Следователно по-добре си купи radeon 9600 pro. Тази видеокарта е към 120 usd. А и виж как се клоква(от моя подпис :) )

VC INFO-TEK GeCube R9550XTREME 128MBDDR 128bit TV out DVI 94.16 usd

Това е офертата на smart system. Също така това е цената без ддс.

Следователно по-добре си купи radeon 9600 pro. Тази видеокарта е към 120 usd. А и виж как се клоква(от моя подпис :) )

Благодаря ти за мнението!

кажете все пак точния модел на  Ge Cube 9550 който препоръчвате  защото четох някакви форуми в който не са доволни от  Gecube Radeon 9550xt???

http://forums.devhardware.com/showthread.p...1912#post351912

Както е писано в същия форум проблема ми се струва, че е от дъното.Може и да греша разбира се, но досега никъде не съм чул някой да се оплаква от 3D приложенията на тази карта.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...