Jump to content
BulForum.com

Сигнал от Tv Out

Recommended Posts

Интересувам се мога ли да изкарам сигнал от Tv Оut на телевизор който няма букса?

Телевизора е Велико Търново 84.

П.П. Аз лично мисля, че не може, но все пак да попитам. :)

За ква букса говориш? Скарта не те бърка. трябва ти мъжки чинч за кабелчето от Tv Out-а и другия край на тоя чинч отива в тлевизора.

Може, разбира се - във входа за антената (кабелната)

Там мисля,че не може,защото:

1.Чинча на кабела от Тв-аута трябва да се включи във "Видео"(на телевизора)

2.Буксата където се включва кабелната е различна от формата на чинча от Тв-аут кабела.. :) И Според мен не може да се включи Тв-аута без женски чинч 'Видео" на телевизора

Телевизора има единствено вход за антена.

П.П. Велико Търново 84 :)

@firmajiq със старата карта съм пробвал в входа на антената и не ставаше. Сигурен ли си, че става та да се мъча с тая?

Естествено, че не може!Честотата на TV-Out е фиксирана, а Велико Търново нямат такава поддръжка!Ако толкова много искаш можеш да си купиш за 20-30лв. някакво прецакано видео с работещ тунер и да му ползваш видео входа и съответно тунера.Успех

Естествено, че не може!Честотата на TV-Out е фиксирана, а Велико Търново нямат такава поддръжка!Ако толкова много искаш можеш да си купиш за 20-30лв. някакво прецакано видео с работещ тунер и да му ползваш видео входа и съответно тунера.Успех

Номера с видеото го знам. Просто нямаше какво да правя и ми дойде на ум да пробвам пак. Чувал съм, че можело на Велико Търново да се сложи скарт букса. :woot Някой знае ли как става този мод?

Номера с видеото го знам. Просто нямаше какво да правя и ми дойде на ум да пробвам пак. Чувал съм, че можело на Велико Търново да се сложи скарт букса.  :woot Някой знае ли как става този мод?

Май съм чувал и аз нещо подобно.Мисля, че се правеше някаква магия на МЕЧУ-то (междинно-честотен усилвател), но не знам точно как.Питай в някой сервиз.Ако живееш в Кършияка отиди на бул. Дунав на 100-150 метра след Baci club по посока второто колело на панаира в една бяла къща има сервиз на Велико Търново.Та този майстор много разбира точно от тези неща с тунери и др.Мисля, че той ще ти помогне и ако искаш може и да ти го направи.Взима много евтино!

Май съм чувал и аз нещо подобно.Мисля, че се правеше някаква магия на МЕЧУ-то (междинно-честотен усилвател), но не знам точно как.Питай в някой сервиз.Ако живееш в Кършияка отиди на бул. Дунав на 100-150 метра след Baci club по посока второто колело на панаира в една бяла къща има сервиз на Велико Търново.Та този майстор много разбира точно от тези неща с тунери и др.Мисля, че той ще ти помогне и ако искаш може и да ти го направи.Взима много евтино!

10x. В Каршияка съм така, че ще погледна. :)

Ако имащ обикновенно видео става без проблем , а именно:

Вкарваш чинча в TV OUT-а на картата , другия край в VIDEO IN на видеото , след това включваш видеото и слагаш кабела за антената от видеото в TV-то , а антената ако искаш в видеото. Следва намиране на честотата на видеото посредством SEARCH на ТV-то , като я намериш , пускаш видето като го свържеш с VGA-то и така би трябвало да стане. Аз правя същия номер ама с DVD :) . Задължително трябва да работи видеото.

Дано съм бил полезен :)

oppps :( Sorry ;)

Ако имащ обикновенно видео става без проблем , а именно:

Вкарваш чинча в TV OUT-а на картата , другия край в VIDEO IN на видеото , след това включваш видеото и слагаш кабела за антената от видеото в TV-то , а антената ако искаш в видеото. Следва намиране на честотата на видеото посредством SEARCH на ТV-то ,  като я намериш , пускаш видето  като го свържеш с VGA-то и така би трябвало да стане. Аз правя същия номер ама с DVD :) . Задължително трябва да работи видеото.

Дано съм бил полезен :)

Много си полезен. Човека ти каза, че знае номера с видеото, но не иска така. :devil :devil

Много си полезен. Човека ти каза, че знае номера с видеото, но не иска така. :devil  :devil

Ами да го светна тогава Аз :) Взима платка от NINTENDO .Тя може от A/V да го преобразува във композитен "антенния вход" . Захранва се със 5в.

При мен си я вградих така във В. Търново 380ДБ и вече децата жулят PS1-то на старото ТВ :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...