patzan Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Някой ще каже ли поне каква ще бъде темата на това линукс събрание и за какво конкретно ще се говори(топик) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ами кликни на линка.Там си пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Айде Линукс деня свърши....Може да кажите мнения . Аз лично бях донякъде разочорован от това, че нямаше лекция за мрежите . Иначе много ме искефи на JoKe лекцията RESPECT:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Аз лично бях донякъде разочорован от това, че нямаше лекция за мрежите . Иначе много ме искефи на JoKe лекцията RESPECT:) <{POST_SNAPBACK}> И аз.То най-вече заради нея отидох.А иначе лекцията беше супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
vhristev Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Bah biiiashe li da sam na rabota kvo da praaa ako beshe sabota RULES.TOlkova iskah da ida mamka mu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 И аз бях. Харесаха ми лекциите. А на Joke (разбрах след това, че онова е бил той ) за мен беше най-добрата Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 И аз бях. Харесаха ми лекциите. А на Joke (разбрах след това, че онова е бил той xmas.gif ) за мен беше най-добрата Найден Гочев e JoKe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Аз пък се успах и гледах само първата лекция на запис Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOKe Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Благодаря бтв според мене имаше хипер много издънки моита лекция хаха, но се радвам че ви е харесала благодаря. бтв недеите поствате отговори към моя поуст защото не съм с евроком от доста време и няма да мога да ги прочета иначе днес по случаиност реших да погледна какво писано има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.