Jump to content
BulForum.com

Линукс ден в ПУ

SiLvEr40

Recommended Posts

Аз ще намина.Още някой желаещ

Утре ще разлепя плакати из нащо даскало (МГ-то)....сигурно ще има от там някой друг...И така...Ще има СПОКО.

onaq na majnata si li?

ne mi se razkarva

nqkoj znae li dali 6te se prikazva seriozno po poslednata to4ka: mrejite

Ами да ти кажа честно казано и мен това ме интересува.... Обаче специално това е много несигурна работа. Не знам кой се е навил да говори за мрежите ;) .

Йе! Там сме :P.

Иначе сериозно... бих наминал, ако ми остане свободно време. Така и не разбрах.. в сградата до английската ли ще бъде?

en3rgy: На последния Линукс фест Godfather изнесе доста интересна лекция в област IPTABLES и използването му за рутиране.

Хъмммм,тия нещо са объркали.В Нова сграда има само 2 аудитории.Останалото са семинарни зали.Най-вероятно за престиж са го написали тва.... :confused

Хъмммм,тия нещо са объркали.В Нова сграда има само 2 аудитории.Останалото са семинарни зали.Най-вероятно за престиж са го написали тва.... :confused

Абе така е, чист ученически кабинет си е 422 :D

Ти изобщо стъпвал ли си в новата сграда или само се правиш на оторен за да ти мине времето? В 422 аудиторя съм карал лекции цял семестър - на 4-тия етаж е.

А някой знае ли защо на openclub-plovdiv.info и на linux-bg.org пише че събитието ще е във 2-ра аудитория?

Ако някой все още не е разбрал за какво ще става реч в петък, може да погленде сайта на openclub-plovdiv.

15 човека от нашия клас, 'ж' в МГ-то, са задължени да идат на това. Освобождават ни от два часа. Аз щях да ида и без това :) .

15 човека от нашия клас, 'ж' в МГ-то, са задължени да идат на това. Освобождават ни от два часа. Аз щях да ида и без това

хахаха....Да ве вие там всичките сте хакери :lol: :lol:

Може да сме от най-големите хакери, ама имаме мерак да се научим (поне някои). Така че без много смях :)

Много глупаво, че се пада петък ... Утре заминаваме за Бургас за Националните зимни математически състесзания по математика и информатика (пък и лингвистика), така че пишете едно минус 20 човека :)

Ти изобщо стъпвал ли си в новата сграда или само се правиш на оторен за да ти мине времето? В 422 аудиторя съм карал лекции цял семестър - на 4-тия етаж е.

Аз две години изкарах там..Някак си съм "стъпвал" доста...Че и изпит имах.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...