iv_laz Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Имам проблем със софтуера на K700i. Когато отворя My Phones, не ми намира никакъв телефон. Връзката се усъществява през IrDA(преправена от HP). Иначе Win-а си го намира телефона и без проблеми си мята и си получава файлове. Някакви идей? <{POST_SNAPBACK}> Темата отиде много назад, а това не ми харесва, защото все още търся решение на проблема си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 Имам проблем със софтуера на K700i. Когато отворя My Phones, не ми намира никакъв телефон. Връзката се усъществява през IrDA(преправена от HP). Иначе Win-а си го намира телефона и без проблеми си мята и си получава файлове. Някакви идей? <{POST_SNAPBACK}> предполагам, че става въпрос за това: т.е. инсталирал си Sony Ericsson File Manager не съм много сигурен, но мисля че трябва да инстлираш и mobile phone monitor (в control panel-a трябва да имаш иконка). май има някаква връзка между двете. ето така изглежда: при мен автоматично си го разпозанва, като включва инфрареда Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 И при мен го разпознава в Phone Monitor-а, но после в File Manager го няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 7, 2005 Author Share Posted April 7, 2005 .. амммм, не знам. при мен веднага го разпознава: на теб в крайна сметкa за какво ти е този filemanager? всчико, което можеш да нарпавиш с него става и с float's agent-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 На мен не ми трябва, но телефона е на баща ми и нещо го човърка от вътре как в службата му излиза, а вкъщи не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bipo Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 предполагам, че става въпрос за това: т.е. инсталирал си Sony Ericsson File Manager не съм много сигурен, но мисля че трябва да инстлираш и mobile phone monitor (в control panel-a трябва да имаш иконка). май има някаква връзка между двете. ето така изглежда: при мен автоматично си го разпозанва, като включва инфрареда <{POST_SNAPBACK}> SE 230 може ли да се зарежда с Mophun games .Имам кабелчето,но нещо не успявам.Дайте акъл как да го направя, и откъде в Нет-а,ако става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 a we horca are pls HELPPPPP ! zna4i koq programka(daite link4e naprao) mi trqbva za da prehvarlq ot Samsung E-300 na PC - to snimki ?!? si4ko si imam kabeli si4ko e svarzsano .... pi6e mi Hardware Found ami sled tva ..... aide barzi4ko help pls ! Sorry za tapiqt vapros ama dosega ne sam se zanimaval s takiva raoti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 a we horca are pls HELPPPPP ! zna4i koq programka(daite link4e naprao) mi trqbva za da prehvarlq ot Samsung E-300 na PC - to snimki ?!? si4ko si imam kabeli si4ko e svarzsano .... pi6e mi Hardware Found ami sled tva ..... aide barzi4ko help pls ! Sorry za tapiqt vapros ama dosega ne sam se zanimaval s takiva raoti ! <{POST_SNAPBACK}> Това е софтуера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro_dre Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 A s tozi soft v warez za motorola c350 moga li da si ka4vam melodii i pic na gsm Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolai1912 Posted April 14, 2005 Share Posted April 14, 2005 Някой знае ли програма с която мога да прехварлям данни от компа в телефона чрез bluetooth. Телефона е Т630. Ако има такава програма какви настройки трябва да се правят за да стане връзката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 14, 2005 Author Share Posted April 14, 2005 Някой знае ли програма с която мога да прехварлям данни от компа в телефона чрез bluetooth. Телефона е Т630. Ако има такава програма какви настройки трябва да се правят за да стане връзката. Tools - Options.. и там на General избираш Native Bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolai1912 Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Tools - Options.. и там на General избираш Native Bluetooth samkijot направих така като ми написа но с float's agenta пак не може да стане връзката. Давам му конект и нищо не става. Имаш ли някаква идея как може да се оправи това. Иначе с програмата която върви с диска на блутута връзката се получава ама с нея не мога да прехвърля нищо от компа на телефона а само от телефона на компа. помагайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 15, 2005 Share Posted April 15, 2005 Някой да има следния софтуер SonyEricsson Terminator DIV 5.0 ЗА него знам че е единствено за премахване на всички видове кодове по телефона както и за flash ... Ако някой има подобен софтуер който да премахва всичко кодове на SonyEricsson и по - точно T200 да метне едно P.M. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 Някой може ли да ми даде някакъв софтуер за Сони Ериксон Т230? Прерових навсякъде нищо не намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaskoBG Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 И аз съм се интересувал, но нищо н есъм намирал. Помагайте хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hlapeto Posted April 17, 2005 Share Posted April 17, 2005 a neshto za t290i ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Някой да има следния софтуер SonyEricsson Terminator DIV 5.0 ЗА него знам че е единствено за премахване на всички видове кодове по телефона както и за flash ... Ако някой има подобен софтуер който да премахва всичко кодове на SonyEricsson и по - точно T200 да метне едно P.M. Благодаря предварително <{POST_SNAPBACK}> http://info.datacom.bg/elko/Programmes/GSM...nator_Unlocker/ не съм го пробвал Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 17, 2005 Author Share Posted April 17, 2005 Някой може ли да ми даде някакъв софтуер за Сони Ериксон Т230? Прерових навсякъде нищо не намерих. <{POST_SNAPBACK}> ed2k://|file|SonyEricsson_T230_Logger%20Softwarez.rar|5743830|DD7DF63C66D55E04E43439F361C0FD65|/ ed2k://|file|SonyEricsson_T230_SM.zip|2679944|C485661E53BA26224C22F4F2D24D1494|/ ed2k://|file|Sonyericsson%20Suonerie%20Polifoniche%20X%20t230%20t300%20t310.rar|110262|4264CF7332AB595AD6538E084E25C9DD|/ ed2k://|file|Sonyericsson%20t230.rar|59750999|5F7C519C0C2C1287F0BB604D9BC69CC5|/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 18, 2005 Share Posted April 18, 2005 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted April 23, 2005 Author Share Posted April 23, 2005 bg.legislation.for.java.mobile.phone.(J2ME) телефонът ви трябва да поддържа J2ME. вкл. 104 закона и кодекса + конституцията мисля, че ще са от полза. копирал съм ги от www.pravovadurzhava.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 1.Извинявам се за малко глупавия въпрос , но ... 2.Значи имам Самсунг Е700 , обаче не мога да си инстална USB-то. Някой знае ли точния софт, защото този , който сте дали преди това е качен на warez.ru , а него вече го няма. Като потърся в дата-та пак няма нищо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 1.Извинявам се за малко глупавия въпрос , но ...2.Значи имам Самсунг Е700 , обаче не мога да си инстална USB-то. Някой знае ли точния софт, защото този , който сте дали преди това е качен на warez.ru , а него вече го няма. Като потърся в дата-та пак няма нищо <{POST_SNAPBACK}> Софтуера за ВСИЧКИ модели Самсунг се тегли безплатно от сайта на фирмата www.samsungmobile.com след регистрация. Конкретно за Е700 софтуера е EasyStudio PIMS & File Manager. Аз имах такъв телефон, но го ползвах с IrDA. Незнам ти какъв USB кабел имаш, той телефона няма USB, сигурно е USB-to-COM кабел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 20, 2005 Share Posted May 20, 2005 Молбата ми е , ако някой има мелодии за сиеменс sl55 , за които знае че звучат добре на самия апарат да метне едно п.м , защото днес свалях едни но не ми харесаха като звучене на апарата . Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Zdraveite.Iskam da si preinstaliram software na SonyEricson K700i.Vazmojno li e da stane chrez bluetooth vrazka s pc-to i ako da - kak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 23, 2005 Share Posted May 23, 2005 Zdraveite.Iskam da si preinstaliram software na SonyEricson K700i.Vazmojno li e da stane chrez bluetooth vrazka s pc-to i ako da - kak? <{POST_SNAPBACK}> Единствения начин е с дата кабел. И до колкото знам не с обикновен, а с някакъв специален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.