DELUXe Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Търся джава видео плеар който може да превърта филма напред и назад или поне да има пауза. За SE W610i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav93 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 а някои може ли да ми каже с каква програма мога да си инсталирам игри на моя LG KG 800 че не намирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Използвай LG Contents Bank за да качиш игри (програмата си върви с телефона): отвори config.ini в папката на the LG Contents Bank и смени EXIST_JAVA=N на EXIST_JAVA=Y Правиш директория в папката на Contents Bank , където ще сложиш JAD и JAR файла и директорията трябва да е с име "Contents\Java" и това е всичко . Но , първо отвори JAD файла и вътре напиши следното ... MIDletX-LG-Contents: KG800 Когато качваш игра , първо качи JAR и после JAD файла . Това съм го чел и не съм сигурен дали работи , но се отнасяше точно за твоя телефон , ако не стане пиши тук и аз ще видя за алтернатива . Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav93 Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 спасяваш ми живота пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 7, 2007 Share Posted October 7, 2007 Издирва се играта City Bloxx .Търсих из торентите на замунда,но те са толкова много,че може и да съм я пропуснал .Играта я има фабрично на Nokia Prism(или както там се пише).Ако някой я засече из нета да дава линк-много е зарибяваща Link to comment Share on other sites More sharing options...
miroslav93 Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 ако някои оже да даде едно линкче за игри за LG ама да е специално за LG че е ного претенциозно телефончето пък аз търсих търсих и нищо тая игра дет я търсиш виж тука http://seclub.ru/dn.php?d=4 може я има Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 10, 2007 Share Posted October 10, 2007 Издирва се играта City Bloxx .Търсих из торентите на замунда,но те са толкова много,че може и да съм я пропуснал .Играта я има фабрично на Nokia Prism(или както там се пише).Ако някой я засече из нета да дава линк-много е зарибяваща http://store4.data.bg/zagsme/%5bza-gsm.com...240x320_Rus.jar Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 преди 10-20 дени си взех 6120 ... спокойно си качвам игрички разни , но имам серизен проблем със сертифицирането на програми ... цяла седмица се рова в all4smartphone.com ... и плс ако има някой по запознат и му се занимава . нека даде малко инфо по въпроса 10x im voraus edit : сериозния проблем ми се състой , че нищо не разбирам опитах нещата описани в онзи сайт , и там ударих на камък , изобщо бом бок зле :S Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 Имам въпрос как се качват игри на Samsung D500? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fastand Posted October 16, 2007 Share Posted October 16, 2007 А някой може ли да ми каже как да си кача .jar на Motorola V3i? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 16, 2007 Share Posted November 16, 2007 VNESPassword: LiL_Stenly С тази програма може да конвертирате НЕС игри за вашият гсм под джава формат ! NFO ... .: Конвертиране на игрите ! 1. Свалете си игри за НЕС конзола ! 2. Напишете имената на игрите в package.txt без .NES накрая ! 3. Преместете всички .nes файлове в ROMS директорията ! 4. Пуснете makejar.bat за да ги конвертира ! 5. С JADgenerator посочвате jar фаела и правите JAD фаел ! 6. Качете vnes.jar и jad (играта) в телефона си ! .: Активиране на програмата ! 1. Пуснете run от старт менюто ! 2. Напишете cmd и натиснете enter , ще трябва да посочите директорията на програмата ! 3. Като влезнете в папката на vnes_kg пускате програмата ! 4. Пишете в телефона си *#06# за да получите идентификационният номер на телефона ! 5. Напишете го в програмата и ще видите вашият ключ за активиране ! 6. Запазете си го някъде ! .: Какво правите преди да играете ! 1. Вече сте качили играта на телефона ! 2. Имате номера за активиране ! 3. Пускате програмата от телефона ! 4. Отивате в менюто и изберете activate на програмата за да е в пълна функционалност ! 5. Вече може да играете ! 6. Трябва да активирате програмата всеки път когато искате да играете ! Коментар . Много е яка програмата ! Трябва да се активира всеки път май ! Използва се само един номер за активация към даден телефон ! Намерих още две програми за NES и една за SEGA Game Gear и вървят много добре на сони ериксон телефоните . NESCube 1. Намирате си добри NES игрички и ги сваляте . 2. Разархивирате архива и слагате игричките в директорията \NESCube\nes\ . 3. Там има един текстов файл с име nes_list.txt ... отваряте го и въвеждате имената на игрите без .nes след името на играта . 4. После пускате "Make Nescube Full.bat" и получавате два файла . 5. Качвате Nescube.jar и jad на телефона и сте готови . СЪВЕТ: НЕ Е ХУБАВО ПОЛУЧЕНИЯТ ФАЙЛ ДА НАДВИШАВА 500 КБ , МОЖЕ ДА ВИ ЛАГВА . Коментар. Качил съм го на моя телефон , обаче процесора му е слаб и вада малко фпс , а иначе на сони ериксон в300и изкарва до 70 фпс и игрите са много зарибени . п.п. Емулатора е правен за сони ериксон к700 (или к700и май беше) и на него трябва да вървят най-гладко . п.п.п. Качил съм няколко игри за да не ги търсите . п.п.п.п. Има си настройки за повечето работи и върви много добре на 220х176 резолюция . NESx75 ВАЖНО ! Този емулатор няма вградени игри и телефона ви трябва да поддържа jsr75 с една дума джавата да има достъп до файловата система на телефона . 1. Разархивирате емулатора и си сваляте любимите игрички . 2. Качвате емулатора на телефона . 3. Качвате игричките на телефона както са си в .nes формат . 4. Пускате емулатора и ако пита за разрешение да използва файловата система ще трябва да цъкнете "да" за да тръгне и ви дава да търсите игрите . Коментар. Лично аз на три телефона нямах късмета да го подкарам . Ако някой се интересува от емулатора за сегата да пише тук . Ако имате някакви проблеми или въпроси също може да пишете тук . Ако имате проблеми с телефона си вземете друг . Това е от мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 Имам въпрос как се качват игри на Samsung D500? http://www.youtube.com/watch?v=y3BXUBuXhsc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Здравейте, телефона ми е Sony Ericsson К800i и искам да си го флашна... имам нужната програма, но ми казаха, че ми трябват флаш драйвери, та въпроса ми е от каде мога да си дръпна такива .... търсих в Google но нищо... ще съм ви много благодарен ако ми дадете линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=y3BXUBuXhsc Ахаа.Оправих се . Някой ако има 240х320 - 5 в редица (като морски шах, само че 5 трябва да наредиш), да дава линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Кажете какви игри сте си качили на телефона и какъв телефон имате . Това е нещо като "Your mobile game list" и няма да пускам нова тема . Интересно ми е да видя какво играят другите . Мойте са следните : Crash Of The Titans Bubble Trouble (вървеше си с телефона) The Legend Of Spyro A New Beginning The Legend Of Spyro The Eternal Night Metal Slug Mobile Impact Pang ... на Sagem My W-8 и съм полудял по тея игрички . п.п. Трябва да си купя един кашон с батерий за телефона . Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Бихте ли препоръчали игри (колкото може повече), защото ми предстои пътуване и ще ми се играе... нещо от рода на шах,билярд,боулинг,футбол и други подобни и неподобни ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 20, 2007 Share Posted December 20, 2007 Ето го моя лист . Crash Of The Titans (action/adventure) Metal Slug Mobile Impact (action) Metal Slug 3 (action) The Legend Of Spyro A New Beginning (action/adventure) The Legend Of Spyro The Eternal Night (action/adventure) Pang (action) Worms 2007 (turn base strategy) Age Of Empires 3 (real time strategy) Age Of Heroes 4 (rolling page game) Orcs & Elves (rolling page game) The Evil One (fighting) Ice Age 2 (action) Open Season (action) Ако имаш сони ериксон ще може да си качиш nescude22 и да играеш игри за nintendo на телефона . Всичко може да бъде свалено от funbary.net според марката и модела на телефона ти . Ако телефона поддържа 3д може да намериш и нещо по-интересно в сайта . Смятам , че след дълго разглеждане по сайтовете за игри тези си заслужават ... късмет . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ехаааа , супер игрица ще излиза за телефони . Пълна РТС и като гледам доста наподобява старкрафта . Сега се запалих по тея стратегии . ЛИНК Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 С каква програмка се правят филми за гсм в .3gp ? Трябва ми за к750i ако някой знае програма и упътване ще съм много благодарен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 ImTOO 3GP Converter Свали го от сайта им, кей има на сериалс.вс сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted December 29, 2007 Share Posted December 29, 2007 Ако някой има D600 и знае как се качват игри (гледах туториали, но ми забива и се рестартира точно преди да започне свалянето винаги) моля да ми помогне! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Абе искам да питам , има ли е Age Of Empires 3 на Български език ? Аз никъде не намерих такава ! Почнах да е превеждам ... почти съм готов . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Наскоро ми попадна това: http://vpm.atw.hu/ Зарибих се и направих карти на Пловдив и България. На моя SE K750i работи перфектно, би трябвало да върви на всички SE Ей ги линковете: VPM_Plovdiv.jar VMP_Bulgaria_.jar Може ли да кажеш как си ги качил на гсм аз съм със сищия ама нещо му куца подхода . Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted February 26, 2008 Share Posted February 26, 2008 Абе за 3гп клипче кой декор е по-добър , х263 или мпег4 ... май на мен ми вървят по-бързо с първият ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted February 27, 2008 Share Posted February 27, 2008 Някой да ме упъти за работеща версия на route66 за вградения GPS на н82 или н95 понеже ве4е втори месец немога да намеря работеща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.