simbata Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Стенли, тоя емулатор нещо много ми се бъгва на моя SonyEricsson V600i ... Знаеш ли някой дето го е подкарал на SE, 'щото и на мен ми се приигра добрата стара Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Еми повечето хора викат , че им работи отлично ! Сега незнам при теб как е , но да има голяма вероятност да бъгва ! Свали си по-новата версия от сайта на емулатора и използвай същия начин за активация на игрите ! http://www.vampent.com/vnes.htm (сега сайта не работи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Някой по-горе споменаха,че имат проблем с автоматичното заключване на клавиатурата за Нокия.Влезте ТУК и си дръпнете последната програмка-аз така реших моя проблем и според мен тази програма е най-добра .Иначе в този форум и в този раздел(където е тази тема) има много полезни неща.Всеки ден качват нови теми,игри и програми .Изисква се само проста регистрация-айде със здраве П.П.Тази тема е само за Symbian телефони да знаете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Някой знае ли от къде мога да си сваля тази игрица "Siberian Strike" или "Siberian" (със самолетчета е) за Sony Ericsson... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Аре да поствате линковете с безплатни глупости за телефони и всякакви други неща ! gameloft_full_pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Някой има ли LG KG 320 ? (визитната картичка му викат) нещо не мога да се оправя с инсталирането на игри през пц-то. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Аре да поствате линковете с безплатни глупости за телефони и всякакви други неща !gameloft_full_pack Много мерси! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puter Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Интересувам се дали има софтуеар или програма за увеличаване на резолюцията на запис на видео на К750i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Дайте някакви игри за Нокиа 6234 (240х320), написах в гуугъл-а, нищо особено няма, а и всичко е с малка резулюция или пък с някакви ерор-и ... Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Дайте някакви игри за Нокиа 6234 (240х320), написах в гуугъл-а, нищо особено няма, а и всичко е с малка резулюция или пък с някакви ерор-и ... Благодаря предварително Влез в тази темичка - link. Има 200 и нещо страници с игри. Не помня дали изискваше регистрация , но ако иска - тя със сигурност е безплатна. EDIT: Всички игри са с резолюция 240x320 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 Дайте някакви игри за Нокиа 6234 (240х320), написах в гуугъл-а, нищо особено няма, а и всичко е с малка резулюция или пък с някакви ерор-и ... Благодаря предварително Заповядай http://www.funbary.net/ Не всичко е 320х240, но повечето са. А и първо тук излизат най-новите заглавия Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 14, 2007 Share Posted April 14, 2007 10х и на двамата. От 1-вия линк на rosssi съм свалил доста игри, сега ще вида и другия. 10х отново Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlaZe^ Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Трябва ми една игра за Нокиа.Казва се Canal Control,свързваш едни тръби,общо взето е много зарибена.Играл съм я на една старичка Нокиа и сега искам да си я кача на моя телефон,но за съжаление не мога да я намеря.Ако някой може,нека помага Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Трябва ми една игра за Нокиа.Казва се Canal Control... Тази ли е ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logistics Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Нещо за P990i ще ми дадете ли, нищо не намерих до момента .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 23, 2007 Share Posted June 23, 2007 Всякакви игри в различна резолуция ! http://www.funbary.net/ http://www.howardforums.com/ (Threads: 1,133,624, Posts: 9,115,487, Members: 657,850) http://nnm.ru/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Аве качих си една игра на телефона обаче играта не е в никоя от папките а мястото си е заето ! Тоест има си папки за всичко , но явно не е определило формата на файла и го е сложило на място което го няма по принцип ! Някакви идеи как може да се оправи ... телефона е sagem my w-8 и незнам кво да правя ся ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2007 Share Posted July 22, 2007 Извинявам се,че пускам 2 поуста един след друг, но ... Как може (U600, ако изобщо може) да направя изпращаните файлове чрез bluetooth да се запеметяват на memory card-aта ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Дайте някви тонове бе? Не мп3-та..мп3-та си качвам.Нещо мидове или някви такива за смс-си и подобни. Като например имаше едно - "Имате ново съобщение" - мацка го казва с женски глас.Ей, такива ми трябват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Гледам тука почти само за игри се говори. Дайте идея за хубава Java програма за ICQ, а ако може и gtalk и други, ще е по-добре? Пробвах текущо 4-5, но или са тотално смотани и не мога да се оправя по менютата (едната май иска през jabber да търси ICQ, а не може директно), една друга IM+ пък е платена (а толкова ми хареса да му се не види, и не мога да намеря S/N и след 7 дена изтича триала) . Някаква Movamessenger беше, тая пък въпреки безплатна, е смотана и не ми върши работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted July 26, 2007 Author Share Posted July 26, 2007 Гледам тука почти само за игри се говори.Дайте идея за хубава Java програма за ICQ, а ако може и gtalk и други, ще е по-добре? Пробвах текущо 4-5, но или са тотално смотани и не мога да се оправя по менютата (едната май иска през jabber да търси ICQ, а не може директно), една друга IM+ пък е платена (а толкова ми хареса да му се не види, и не мога да намеря S/N и след 7 дена изтича триала) . Някаква Movamessenger беше, тая пък въпреки безплатна, е смотана и не ми върши работа. jimm ::edit:: аз пък искам да питам как се сменя менюто на на SE P990/P910/P900 и дали мога да го направя сам Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 jimm ::edit:: аз пък искам да питам как се сменя менюто на на SE P990/P910/P900 и дали мога да го направя сам Мерси, точно в десетката.. хм, в деветката, само ако имаше начин с ляв/десен джойстик да се суичва между отворените чат прозорци и контакт листа.... ама не е болка Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Мерси, точно в десетката.. хм, в деветката, само ако имаше начин с ляв/десен джойстик да се суичва между отворените чат прозорци и контакт листа.... ама не е болка При мен се суичва И спокс, дразни Точно заради такова суичване написах нещо на неправлиния човек Гафове се получават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 При мен се суичва И спокс, дразни Точно заради такова суичване написах нещо на неправлиния човек Гафове се получават. И при мен суичва, но като съм отворил някой от чат прозорците - тогава с десен/ляв суичвам между прозорците. Идеята ми беше като съм в контакт-листата с десен или ляв да мога да отивам през отворените чатове, иначе трябва в листата да намирам човека, и да цъкам на него за да му отворя прозореца. Хубавото поне е, че на контактите с отворени прозорци ги дава в Bold . Абе навигацията можеше да е леко по-добре. EDIT: да питам, къде продават QWERTY клавиатури за SE? дали са bluetooth или жични, няма значение, стига да работят читаво, и да не са много скъпи де (BT преедполагам са скъпи, в нета намерих една за около 100 лв). Много е досадно и тромаво и изнервящо с клавиатурата от телефона да се пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 26, 2007 Share Posted July 26, 2007 Не съм от най-запознатите ... ама тия програми дето 'чатите' с тях, става въпрос през интернен, нали ? Или са безплатни ... което ме съмняма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.