NEFARIOUS Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Опитвам се многократно да сложа Майкрософт Сървис Пак, защото иначе не ми тръгва софтуера към к750. Кажете какво да правя, все ми изписва - Cannot copy atapi.sys - file in use. В нета пише, че Alchohol 120 и Daemon Tools правят такива проблеми, но след махане на демона нищо! Не се оправи. Някой да знае кво и как? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Можете ли да ми кажете, коя е програмата за Сименс, като тази за Сони ериксон(MyPhoneExplorer)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Значи трябват ми сайтове за телефоните W810i и W900.Всякакъв софтуер,теми,картинки,мелодии,игри,скрийнсейвъри и така нататък.Ако ми намъкнете някой друг сайт ще съм много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Какви игри ми трябват за Samsung D600? Телефона не е мой, за това нямам възможност да пробвам игри с различни резолюции, за това ако има някой, който е запознат - да даде едно рамо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Аре де.Никой ли не знае сайтове за SonyEricsson W810i Edit:И искам да питам тея които имат този модел телефон как да си кача игри през USB кабела в комплекта?А и също какво трябва да направя за да си кача клип на песен и да си го гледам.Имам предостатъчно памет-512 MB карта+30 и нещо MB фабрична памет Edit:Опрайх са и си намерих сайтове,макар че още няма да са излишни.Сега да споделя с вас http://www.esato.com/logos/colour/themes.php adski mnogo temi http://masyaka.ru/games/3d/s700/ (samo 3D igri) . Надявам се да съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Какви игри ми трябват за Samsung D600? Телефона не е мой, за това нямам възможност да пробвам игри с различни резолюции, за това ако има някой, който е запознат - да даде едно рамо. 240 na 320 пиксела. д600 също обаче не разпознава .jar файлове, а само .jad http://www.getjar.com/software/Samsung/SGH_D600/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Денс купих USB cabel за Самсунг X600 обаче нещо не мога да се оправя с драйверите, Easy Studio и т.н. Ако може някой човек със Самсунг, който използва USB cabel да ми каже реда, в който трябва да се инсталират нещатата, защото към 1 час се мъчих и в крайна сметка нищо не направих Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Аз имах самсунг.. Цаката е да сложиш първо драйвери за кабела и когато напише New device installed and ready to use просто си инсталираш програмите от сайта на самсунг. После в options им задаваш на кой COM порт е телефона и си готов! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Някой знае ли от къде мога да си дръпна чистачка на лого за телефона.Питах чичко гугъл ма той стиснята не казва .Както сами се сещате търся на аванта,4 кинта са много пара Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Някой знае ли от къде мога да си дръпна чистачка на лого за телефона.Питах чичко гугъл ма той стиснята не казва .Както сами се сещате търся на аванта,4 кинта са много пара Правиш си прозрачен GIF 1х1 пиксел и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2006 Share Posted July 31, 2006 http://www.johnny.org/wap това го отваряш през телефона там ще ти даде 1 прозорец въвеждаш "1"-ца след това ще то изпише "operator logo#1" дърпаш го и си готов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Някой може ли да ми каже програма която компресира mp3-ки , или ги прави във форма който SE k300i чете.. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Някой може ли да ми каже програма която компресира mp3-ки , или ги прави във форма който SE k300i чете.. благодаря предварително 1.AMR Converter Pro 2.K300i би трябвало да плей-ва мп3ки, не мога да разбера каква е тази специфична форма според теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 1.AMR Converter Pro2.K300i би трябвало да плей-ва мп3ки, не мога да разбера каква е тази специфична форма според теб Имах предвид , че ако никой не знае програма за компресиране на мп3-ки може да ми каже няква каквати ги прави във формат който се чете от к300 И мп3-ки бих ги оставил ако паметта не бе 12мб , ма ми е малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Имах предвид , че ако никой не знае програма за компресиране на мп3-ки може да ми каже няква каквати ги прави във формат който се чете от к300 И мп3-ки бих ги оставил ако паметта не бе 12мб , ма ми е малко Goldwave GoldWave v5.06 Final Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Благодаря много и на двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 mp3 to ringtone gold страшно добра програма с нея си ги компресирам за 8800-та качеството не се променя изобщо а от 3-4мб ги прави по около 500-600кб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 mp3 to ringtone goldстрашно добра програма с нея си ги компресирам за 8800-та качеството не се променя изобщо а от 3-4мб ги прави по около 500-600кб Оше 1 огромно благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 a за да те зарадвам напълно ето ти и инструкции как се работи с нея http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=809438&start=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 8, 2006 Author Share Posted August 8, 2006 ....качеството не се променя изобщо .... брей, и как го установи това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted August 8, 2006 Share Posted August 8, 2006 Реших да я пробвам тази програма MP3 To Ringtone Gold Каквито и Settings да правя все ми прави 128kbps и 44kHz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 Качеството се променя малко , но почти не си личи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 9, 2006 Share Posted August 9, 2006 брей, и как го установи това? е ако си някъв музикален гений си личи на мене не ми прави никво ама абсолютно никво впечатление като го слушам оригинала и компресираната , може да имам проблеми със слуха но за мене разлика в качеството няма предполагам че наистина има разлика но за мене е незабележима Реших да я пробвам тази програма MP3 To Ringtone GoldКаквито и Settings да правя все ми прави 128kbps и 44kHz в сетингс-а се сменя само там на "phone" и друго не се пипа Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Някои може ли да ми даде линк за софтуер на нокиа 6234? мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Някои може ли да ми даде линк за софтуер на нокиа 6234? мерси http://www.nokia.bg/nokia/support_software.html Следвай линковете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.