Fibaman Posted March 30, 2006 Share Posted March 30, 2006 ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Тези които ползват телефона си за слушане на музика,и не са доволни от оригиналните слушалки,доста добра идея за модването им ЕТО ТУК Е ОБЯСНЕНО С КАРТИНКИ п.п.линка е от тема на сайта www.all4smartphone.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 9, 2006 Share Posted April 9, 2006 Тези които ползват телефона си за слушане на музика,и не са доволни от оригиналните слушалки,доста добра идея за модването им ЕТО ТУК Е ОБЯСНЕНО С КАРТИНКИ п.п.линка е от тема на сайта www.all4smartphone.com А тея, които си нямат идея от руски ? . От догодина като започна да уча, тогава ще си правя ги човъркам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted April 14, 2006 Share Posted April 14, 2006 Може ли малко помощ ? баща ми зе Нокиа 6270 и за нея пише че е 40 серия обаче кайете ся това Смартфон ли се води и ако мойе да ми кайете от каде да драпна малко програмки -щото мп3 не ми тряяя имам много и картинки лесно се правят с фонмениджера само програми ми трябват Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 16, 2006 Share Posted April 16, 2006 МАй няма ос=>не е смартфон Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 няква идея от къде да намеря софтуеар за моторола L7 / SLVR за дата кабел доста дремах и търсих из нета но не намерих нищо което всъщност да проработи някой ако знае от къде да сваля плс да пише че издивях мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted April 25, 2006 Share Posted April 25, 2006 Оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da svala java igri za k500i 6toto v software.co.jp ne mojah da namera ni6to interesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
hidden_skills Posted May 8, 2006 Share Posted May 8, 2006 хора, турся си софтлер за МОТОРОЛА В980 , за да ми се синхронизира дата-кабела и да мога да ка4вам/свалям разни раоти хелп Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 9, 2006 Share Posted May 9, 2006 Nqkoi moje li da mi kaje ot kade da svala java igri za k500i 6toto v software.co.jp ne mojah da namera ni6to interesno Виж това. Sony Ericsson K500i - melody,games,animation.rar k500i download games bomberman2.jar k500i download games colorclash.jar Това е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 11, 2006 Share Posted May 11, 2006 Хора, някой знае ли някоя готина JAVA игра която може да се играе в мултиплейър по Bluetooth. Наскоро си свалих Biplane и я пробвах с един приятел ама неговия к700 заби. Иначе съм с к750. мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Хора, някой знае ли някоя готина JAVA игра която може да се играе в мултиплейър по Bluetooth. Наскоро си свалих Biplane и я пробвах с един приятел ама неговия к700 заби. Иначе съм с к750. мерси. K700 не поддържа java multiplayer. Ползвам SonyEricsson V600i (Идентичен с K600 и K608) Свалих си MyPhoneExplorer_Setup_1.3.3.exe, но и с нея немога да си вържа тел-а през USB кабела - за софтуера от диска към GSM-a да не говорим - пълна боза. Та тази програма ми казва, че телефонът ми не бил идентифициран. Как се оправя този проблем ? /Прочетох един по един всиките над 460 поуста в тази тема, но не намерих решение / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dido`87 Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 K700 не поддържа multiplayer. И как разбра като съм виждал как хора с к700 играят в мултиплейър пред мен!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted May 17, 2006 Share Posted May 17, 2006 И как разбра като съм виждал как хора с к700 играят в мултиплейър пред мен!?! Ами до колкото съм чел при K700 игрите не могат да използват BT. Също съм пробвал приложения през BT и не бачкат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted May 18, 2006 Share Posted May 18, 2006 И как разбра като съм виждал как хора с к700 играят в мултиплейър пред мен!?! Незнам какво си гледал, ама K700i не поддържа JSR-82 Издънка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted May 31, 2006 Share Posted May 31, 2006 момци трябва ми софтуер за Siemens CL75. Телефона се връзва към USB кабел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veso_PLD Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 triabvat mi prilojenia za Sony Ericsson K750i Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 triabvat mi prilojenia za Sony Ericsson K750i http://mobilka.ucoz.ru/ P.S. Comment се пише с двойно M. (поне на английски) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Да попитам някой знае ли работещ Футболен Мениджър за Сименс М55... Ако знаете дайте ми линк или нещо на ПМ защото много ми се зарибява нещо такова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Значи имам един проблем с bluetooth-a ми с BlueSoleil програмката съм и всичко си работеше супер прехвърлях си на SE K700i с 10к/с сложих нов windows и пак си сложих всичко както преди обаче в момента прехвърлям с 0.24к/с ако трябва да го чакам за 5-10 мп3-та ще мине месец. Моля помогнете ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 Значи имам един проблем с bluetooth-a ми с BlueSoleil програмката съм и всичко си работеше супер прехвърлях си на SE K700i с 10к/с сложих нов windows и пак си сложих всичко както преди обаче в момента прехвърлям с 0.24к/с ако трябва да го чакам за 5-10 мп3-та ще мине месец. Моля помогнете ми. По принцип при BlueSoleil има един бъг...когато започнеш да прехвърляш нещо на телефона може да натиснеш топчето с което се търсят устройства, тогава скоростта скача доста..поне при мен де , пробвай така, поне ще си увеличиш скоростта, но пък за това трябва доста често да го натискаш.Щом спре да ти изписва Searching For Devices и ти изпише No Device Found го натискаш отново и така поне скоростта ще се увеличи Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 2, 2006 Share Posted July 2, 2006 По принцип при BlueSoleil има един бъг...когато започнеш да прехвърляш нещо на телефона може да натиснеш топчето с което се търсят устройства, тогава скоростта скача доста..поне при мен де , пробвай така, поне ще си увеличиш скоростта, но пък за това трябва доста често да го натискаш.Щом спре да ти изписва Searching For Devices и ти изпише No Device Found го натискаш отново и така поне скоростта ще се увеличи Нищо не става от тая бозава програма някой знае ли друга по-читава Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted July 3, 2006 Share Posted July 3, 2006 Дайте някакъв речник от български към английски или от български към немски за телефон SONY ERICSSON K300i БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО Link to comment Share on other sites More sharing options...
akudja Posted July 4, 2006 Share Posted July 4, 2006 Дайте някакви игрички за Motorola L7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Търся софтуер за Сони Ериксон к300 , имам IrDA , но софтуера , който беше в комплект с порта не поддържа к300 Ако някой ми даде линк със софтуер и ми обясни какво точно да правя ще съм му много благодарен Edit™ Оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.