dunata Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Мне, не. Имам bluetooth и ми е свързан (качвал съм си музики,картинки...).Телефона е Samsung SGH-E720. Обаче не знам какво точно трябва да направя , за да я кача - да я изтегля на РС-то си и после с bloototh-а на телефона, но от никъде не мога да сваля игра, а само картинките от игрите ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 6, 2005 Share Posted September 6, 2005 Много съжелявам, че пускам 2 поредни мнения, но искам да разбера как става и после ще помоля някой Модер да ги изтрие ... След като сваля някоя игра от онези на предните страници , те се свалят в rar файлове. Обаче като ги разархивирам не знам кое точно трябва да кача на телефона. Качих .bin файла на една, но нищо не стана . После качих целия .rar не разархивиран и пак нищо не стана. Ако някой знае , ще съм му много благодарен ако ми каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Много съжелявам... <{POST_SNAPBACK}> и аз много съжалявам, ама друг път да знаеш да не се набутваш със Самсунг ! ето почети тук, още не са измислили начин да качват игри, а пък тук има инструкции за D500 които може да пробваш дали няма да проработят при теб (малка е вероятността, май хората от другата тема знаят за тях и са ги пробвали, ама все пак....) тази втората тема ти я давам за да видиш за какво става дума (освен първия пост виж и по-долните за IrDA и Bluetooth), при Самсунг такова просто нещо като качването на Java програмка се превръща в проблем все едно да програмираш курса на космическа совалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 търся софтурари за сони ериксон к700и Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 Nokia 6600 по принцип се продава с дискче, нали? Ами имам такъв, обаче без диск, има ли на него нещо, без което не мога? И ако да - откъде да го намеря? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 PC Suit for Nokia 6600 и някакъв Adobe фото албум.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted September 8, 2005 Share Posted September 8, 2005 GSM stuff Незнам какво точно има там ама са ми казвали, че има хубави неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 PC Suit for Nokia 6600и някакъв Adobe фото албум.. <{POST_SNAPBACK}> Благодаря, тегля го Link to comment Share on other sites More sharing options...
operator Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 software for sony ericsson k700i ..ако някой знае каде мога да си свала.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Някой да е ъпдейтвал firmware на к700и? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_kolev1985 Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Siemens S25@once! Много се извинявам за безпокойството, но искам да попитам има ли я тази програма (Siemens S25@once!) и някъде другаде, защото не мога да я изтегля от warez.ru (нямам достъп до сайта). Благодаря Ви предварително за указаната помощ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Много се извинявам за безпокойството, но искам да попитам има ли я тази програма (Siemens S25@once!) и някъде другаде, защото не мога да я изтегля от warez.ru (нямам достъп до сайта). Благодаря Ви предварително за указаната помощ! <{POST_SNAPBACK}> Провери в японския сайт за програми . Там може да я има, а и има отделни неща за GSM-и . Исвен това, никой няма достъп до warez-a , за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
k_kolev1985 Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Провери в японския сайт за програми . Там може да я има, а и има отделни неща за GSM-и . Исвен това, никой няма достъп до warez-a , за сега <{POST_SNAPBACK}> Пак се извинявам за безпокойството, но можеш ли да ми кажеш адреса на този японски сайт за програми? Предварително ти благодаря за помощта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Някой знае ли къде да си сваля Суджука на български и е на mp3 нещо от този сорт е "Къде ми съ мадете нананана държа си аз мадете барам си суджука Суджуууука боклука бейби а" и т.н. (извинявайте за глупостите ) Иначе песничката е суперр Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted September 21, 2005 Share Posted September 21, 2005 Някой знае ли къде да си сваля Суджука на български и е на mp3 нещо от този сорт е "Къде ми съ мадете нананана държа си аз мадете барам си суджука Суджуууука боклука бейби а" и т.н. (извинявайте за глупостите ) Иначе песничката е суперр <{POST_SNAPBACK}> Ако някой може да даде направо линк с всякакви такива лафове, ще съм му много благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EXTASY Posted September 23, 2005 Share Posted September 23, 2005 Az imam sonyericsson k700,utre ili drugiden 6te si vzema usb kabel i 6te probvam igrite. NQkoi moje li da mi kaje koe e nai-dobro do 30 lv. usb kabel data(com) kabel iRda <{POST_SNAPBACK}> nai dobre e blutut Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 24, 2005 Share Posted September 24, 2005 nai dobre e blutut <{POST_SNAPBACK}> blutut е супер, ама bluetooth е още по-добре . По-бързо, с по-голям обхват и става за всички телефони, които притежават bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 18, 2005 Share Posted October 18, 2005 А някой има ли идея как могат да се качат текстови файлове на Нокиа 6230i примерно електронна книга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 19, 2005 Author Share Posted October 19, 2005 А някой има ли идея как могат да се качат текстови файлове на Нокиа 6230i примерно електронна книга... bookreader -> tequilacat Много се извинявам за безпокойството, но искам да попитам има ли я тази програма (Siemens S25@once!) и някъде другаде, защото не мога да я изтегля от warez.ru (нямам достъп до сайта). Благодаря Ви предварително за указаната помощ! тук ... сега не се сещам, коя версия бацаше. пробвай ... и като търсите софт за даден модел, казвайте какво искате да правите и по какъв начин ще качвате на телефона - data cable, irda or bluetooth .... 'щото ако е за разни щуротии като картинки, мелодии, програми, игри и ползвате "инфра" или "син зъб" нямате нужда от софт ( в случай, че не искате да качвате по 20-30 наведнъж) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow_X_ Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 http://gws.bghost.info/ Всичко за вашият телефон! Безплатно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 19, 2005 Share Posted October 19, 2005 http://gws.bghost.info/Всичко за вашият телефон! Безплатно! Единственото нещо, което намерих на сайта беше : mamka tiiii а на БГ ? стаа ли?Български да го еба.. Благодаря! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 В ТОЗИ сайт попаднах на доста интересни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Ето нещичко и от мен ЕЙ ТУК Доста нещица за Нокиа и СониЕриксон-и...А някой знае ли как се преобразува текстови файл в .JAR ,и дали има програмка за управление на маркера на мишката през блутуут,която да стане на Нокиа 6230i Изобщо всичко за този телефон което има е добре дошло Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 22, 2005 Author Share Posted October 22, 2005 ...А някой знае ли как се преобразува текстови файл в .JAR ... добре де, така и не разбрахте как става? теглите това, разархивирате, стартирате Shell.exe, отивате на Book пишете някакво име в Midlet name (така ще ви се казва в Application на телефона). от Add (иконката на папка) избирате txt-овия файл. той се появява като отделен том на главния т.е. можете към този jar файл (в Applications) да прибавите и още txt файлове. маркирате въпросния txt-ови файл и в дясно виждате как излиза: после пишете името на jar файла в полето долу (Constitution) където е и след това избирате къде да ви се запише файла (ботона с ...). иконката до него е в случай, че искате да създадете нова папка за всеки том (или нещо то сорта беше) накрая натискате бутона Build и jar файла ви се генерира! т'ва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Ето нещичко и от мен ЕЙ ТУК Доста нещица за Нокиа и СониЕриксон-и...А някой знае ли как се преобразува текстови файл в .JAR ,и дали има програмка за управление на маркера на мишката през блутуут,която да стане на Нокиа 6230i Изобщо всичко за този телефон което има е добре дошло strahoten sait razcepih se da teglq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.