MazataBG Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Интересуваме дали има разлика между тези 2 слота щот искам си купя видеокарта с ПСИ-Експрес па незнам далеи дъното го поддържа.Моля помогнете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Естествено че има разлика. Слотовете са различни. Едва ли дъното ти поддържа PCI-Express Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Еми няма да е лошо да кажеш какво ти е дъното . Но ако не е NF4 или от по-новите модели за Интел дъна , забрави . Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 ~off~ 9250 128mb 256bit vga dvi tv-out сори просто ми стана любобитно ~off~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 PCI-express е нова технология.Която доколкото разбирам е не много но все пак по надейдна от AGP8 слотовете. А по темата - мисля че ако дъното ти беше PCI-express (т.е. имаше такива слотове) мисля че и картата ти би трябвало да е такава а от това което си написал разбирам че скоро си чул за тази тахнология , така че мисля че скоро не си се интересувал от новостите в производството на дъна , което ме навежда на мисълта че дъното ти е старичко - т.е. няма Pci-express . Мнението което съм написал е вапрос на догатки П.П. Моля да ме извините ако греша! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.