RaVeN Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 Ako nqkoi go ka4i twa shte sum mnogo blagodaren Namerih go na nqkakuw smeshen ftp server ama tam mi smeniha pass-a i sega ne moga da go downloadna Za jalost ne go namerih drugade. Ako dadete link sushto wurshi rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 20, 2003 Share Posted July 20, 2003 Гледам едно CD е програмата - няма и 600мб релеасната от PANTHEON. Тия дни съм прекалено затрупан от downloads (James Bond, baby!), но ако Veli реши да ти помогне ще и кажа от къде да го изтегли в пиъринга (място без публик аксес). Ако не... когато успея или когато аренабг не работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 20, 2003 Author Share Posted July 20, 2003 ama poburzai pls I az ot PANTHEON go teglih na nqkakwo ftp bez public access ama ne znam shto sa mahnali ili accessa ili programata we4e i ne moga da q swalqm PS Ako ne znaesh za kwo e taq programa po-dobre ne q polzwai Puk i po-dobre da ne znaesh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaVeN Posted July 25, 2003 Author Share Posted July 25, 2003 aide be 4owek pls ako moje mi dai user i pass za ftp-to na private msg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Хмм. Ще ти го кача в headoff Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted July 25, 2003 Share Posted July 25, 2003 Ех, какъв съм ларж беее за няма 10 минути го качих тама ftp://ftp.headoff.com/Incoming/techbg/Aut...ional-PANTHEON/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Moga li da pomolq za aktualno URL na tazi programa AutoDesk Inventor 9 ili ako nqkoi q ima prosto da mi q share po DC++ na evrocomnet i ste q svalq ot tam. Bezkraino ste sam zaduljen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Moga li da pomolq za aktualno URL na tazi programa AutoDesk Inventor 9 ili ako nqkoi q ima prosto da mi q share po DC++ na evrocomnet i ste q svalq ot tam. Bezkraino ste sam zaduljen Погледни една от закрепените теми горе в Win_Appz. Тя е точно за такива неща. Иначе по въпроса ти - има я в Мулето, доколкото виждам, е на 3 диска. Оттам ще си я свалиш като пич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.