Jump to content
BulForum.com

Dolby Digital. DTS, TNX, EX,

Stenli

Recommended Posts

Свалих си вчера Eagles-Hotel California DTS 5.1. Става въпрос за Audio CD просто уникален звук. DTS си е DTS :punk Ето ви линк http://www.arenabg.com/torrents/details.php?id=3177 за всички фенове на Eagles :) Ако ли пък не сте свалете си го за да видите какви стандарти ще се въвеждат в музиката от тук нататък :punk :rolleyes:

Свалих си вчера Eagles-Hotel California  DTS 5.1. Става въпрос за Audio CD просто уникален звук. DTS си е DTS :punk  Ето ви линк http://www.arenabg.com/torrents/details.php?id=3177 за всички фенове на Eagles :) Ако ли пък не сте свалете си го за да видите какви стандарти ще се въвеждат в музиката от тук нататък :punk  :rolleyes:

Evala . Moite pozdravlenia . Strahotno e tova . Az sum napulno suglasen s teb za kacestvoto na DTS

Едва ли има някой който не е съгласен :).Бтв на арена торентс има качени още няколко подобни dvd-та.

Като си взема нов мишок ще питам Dreamer дали мога да кача целия албум във формат .cda. Ако не може ще кача само Hotel California за да чуете музика записана в 6 канала.

бтв. преди доста време питах ама пак ще го направя. Някой да е чувал за формат SACD--> Super Audio CD. Какво става има ли вече CD-ta в тоя формат :)

• 1 month later...

имам един проблем аз съм със 6 канална звукова карта пробвах с няколко филма който са записани на AC3 но чуват се всички звуци но говора не се чува от кво може да е

имам един проблем аз съм със 6 канална звукова карта пробвах с няколко филма който са записани на AC3 но чуват се всички звуци но говора не се чува от кво може да е

Тогава виж това

аз тва си го знам и всичко е така но само за филмите говоря че ако филма е на AC3 се чуват всички звуци но без говора

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...