Jump to content
BulForum.com

Шах-Мат

ilioX

Recommended Posts

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Ako nqkoi iska da igraem az sam v ''Social Lounge 2''.Ako iskate i bez ''Rated Game''(toes bez to4ki)za kef.Vreme po jelanie na klienta :devil .Nika mi e lolnololyoulol.4akam jelae6ti :devil :punk :punk :punk

Аз съм се записал но в неделя няма да ме има и няма да мога да участвам. Ако може да ми се отложат партиите за понеделник ако предполагам че губя служебно

Скръбна вест: Поради отсъствие от града по време на турнира няма да мога да се явя! :( :cry

Да не ви пука...играйте го вече каквото ви интересува за турнира питаите ThE_UfO!

Съжалявам!

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=26562

Сигурно сте прочели това, значи ставаме 18 човека :] Ако го докараме до 16 човека ще постигнем оптималния вариант, направо от 1/8 финали да се започва :D

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=26562

Сигурно сте прочели това, значи ставаме 18 човека :] Ако го докараме до 16 човека ще постигнем оптималния вариант, направо от 1/8 финали да се започва :D

Тъй като нямам,а и не мога да си намеря virtual java mashine,не мога да взема участие в неделяТа не ме бройте.Ставате 17.Ако се откаже само още един,всичко ще е ок.Надявам се другата или по-другата седмица пак да се организираме.А иначе препоръчвам World Chess Network.Има я в Warez-a.Айде лека ви нощ! :zzz

пишете ме и мен

ника в яхуу ми е същия,с още едно 'а' отзад

само трябва да потренирам малко,че не съм джиткал от ааадски много време деа

Боро и аз съм навитак да разцъкаме една игра с бате :woot  ilioX пред Аксаков във вторник ;)

ми навит съм да носи таблата да обясни и правилата и почваме :) хаха

Сериозно се замислям дали да не се включа в този турнир.Иначе съм се зарибил да чета една шахматна трилогия за най-великите двубои в историята на шаха.....

за к'во трябва 3-тата партия да се различава по продължителност от първите 2?! няма такова положение ..... или ги дайте всички по 5 мин, или по 10 мин :excl:

samkijot v yahoo ima opciq ''Rated Game''.Tq moje da bade vklu4ena samo ot tozi,koito e ''Host''.4rez neq se premaxvat to4kite toest pobeditelq v igrata ne polu4ava to4ki a na zagubiliq ne se otnemat to4ki :punk :punk :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...