E-Rection Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Broite me i men v Yahoo sum SuperMouseBG. 6te vi razbiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 А уе иска ми тоя шах няква Virtual Java Mashine откаде да го сваля тва <{POST_SNAPBACK}> От M$.com, а може и в уареза да я има. Днес направихме подгрявка за турнира: aph3x - shekerizada 0:3 Някой ако иска да направи една тренировка ICQ#94565641 :]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 ако някой му се играе, аз съм в Social -> Alligator Tunnel да влиза през този link, ако не може през yahoo-то btw 'що не направите един irc канал. аз изобщо не си падам по тея чат-шит, ама мисля, че ще е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Пишете ме и мен Ника ми в yahoo e mun4o2002_bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Моито име в yahoo е penko_mitev. Днес не бях у нас, ама вярвам не сте играли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 longmandictionaryof. Моля кажете ми какво трябва да направя,за да играя в yahoo-то.И ако може,обяснете ми като нa идиот,защото нещо имам проблем.Излизами един прозорец,на който пише YAHOO GAMES CHESS Wait 3 minutes for applet to load...Click HERE if applet fails to load. И чакам 3 минути,и натискам,каквото ми пише,и пак нищо не става.Моля помогнете ми !!!И само не ми казвайте,че трябва да стана ALL-STAR MEMBER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Моля кажете ми какво трябва да направя,за да играя в yahoo-то.И ако може,обяснете ми като нa идиот,защото нещо имам проблем.Излизами един прозорец,на който пише YAHOO GAMES CHESS Wait 3 minutes for applet to load...Click HERE if applet fails to load. И чакам 3 минути,и натискам,каквото ми пише,и пак нищо не става.Моля помогнете ми !!!И само не ми казвайте,че трябва да стана ALL-STAR MEMBER! <{POST_SNAPBACK}> Ами трябва ти Virtual Java Machine мисля и при мен не тръгваше преди... Извинявам се, че близо два дни не можах да посещавам форума...Новия т списък с учатниците е: 1.ilioX (planetary_sign) 2.Stenli 3.aph3x (aph3xv7) 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian (venceslav_jankov) 7.golqmhaker (penko_mitev) 8.XMD 9.killer^_^ (xkillers_s) 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov 12.BuPoC (spaiki_rulezzzz) 13.pipidylgoto (longmandictionaryof) 14.samkijot (elin_ag) 15.compira 16.a_bratoev (a_bratoev) 17.ThE_UfO (shekerizada) 18.Е-Rection (SuperMouseBG) 19.MyH4o (mun4o2002_bg) До петък очаквам Stenli, Dulgia, AcciDent, XMD, hipnoticer, Qnislav Prangov i compira да си дадат потребителските имена в yahoo, в противен случай отпадат от турнира! Ако има още желаещи срокът е същия (петък 04.02.) П.П.:Някой подметна идеята за IRC канал, ще видя какво мога да направя по въпроса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
E-Rection Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Ако има навити за тренировка да се обадят в ICQ 205176614 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Мисля, че мястото да попитам е тук! Някой знае ли да му се не види, откъде мога ди си купя един шахматен часовник (от тия дето отчитат две времена) на сносна цена...Предварително благодаря, разбира се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boysweet Posted January 31, 2005 Share Posted January 31, 2005 Мисля, че мястото да попитам е тук! Някой знае ли да му се не види, откъде мога ди си купя един шахматен часовник (от тия дето отчитат две времена) на сносна цена...Предварително благодаря, разбира се! <{POST_SNAPBACK}> Шах-мат клуб Марица, намира се на бул. Марица до Герджика. Преди време едно приятелче от там си взе. Мисля че 50 лв ще те оправят Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 moje li i az da se vklyca v yahoo sam lolnololyoulol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Шах-мат клуб Марица, намира се на бул. Марица до Герджика.Преди време едно приятелче от там си взе. Мисля че 50 лв ще те оправят <{POST_SNAPBACK}> На мен 50 лв. ми се струват много....ако може да намеря втора ръка... Иначе списъка е следния: 1.ilioX (planetary_sign) 2.Stenli 3.aph3x (aph3xv7) 4.Dulgia (joulev) 5.AcciDent 6.venycian (venceslav_jankov) 7.golqmhaker (penko_mitev) 8.XMD 9.killer^_^ (xkillers_s) 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov 12.BuPoC (spaiki_rulezzzz) 13.pipidylgoto (longmandictionaryof) 14.samkijot (elin_ag) 15.compira (hou001se) 16.a_bratoev (a_bratoev) 17.ThE_UfO (shekerizada) 18.Е-Rection (SuperMouseBG) 19.MyH4o (mun4o2002_bg) 20.puchi (lolnololyoulol) 21.Stefo G. (buhal_55) Който не даде заявка за участие или потребителско име в yahoo до 22.00 часа в петък няма да участва в турнира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 hehe to stana tunir ve Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 hehe to stana tunir ve <{POST_SNAPBACK}> много ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefo G. Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Пишете ме и мене!Ника ми е buhal_55! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 Както вече споменах.. Предлагам ако се съберем живот и здраве към 32 човека да направим следната схема. Теглим жребий за 1/16 финали след което по схемата 1/8 , 1/4 1/2 , малък и голям финал. Ако сте съгласи мога да се включа в организацията на турнира, имам доста изиграни игри в yahoo-то. Към този момент над 450 игри :] <{POST_SNAPBACK}> Друго... 1. В събота вечерта ще направим окончателен списък на всички участници. Ако турнира е в неделя в 1700, около 1-2 на обяд ще има обяван жребий на участниците, които дай боже ще групираме в 16 срещи. Срещите ще се провеждат на принцила 2 от 3 игри който вземе е победител. Разбирате се с вашият съперник за време на една партия от 10 до 15 мин продължителност, за да можем да се сместим в 1 час на кръг (1/16, 1/8, 1/4...финали). 2. Схемата с времето ще е следната (още не окончателна): 1700 - Турнирът започва 1750 - Обявяване на победителите от 1/16 финалите 1800 - 1/8 финали 1850 - Обявяване на победителите от 1/8 финалите 1900 - 1/4 финали 1950 - Обявяване на победителите от 1/4 финалите 2000 - Semi finals 2050 - Обявяването на финалистите 2100 - Старт успоредно на малкия и големия финал 2200 - Официална почерпка, коктейл, награждаване на финалистите 3. Всеки участник е длъжен да си осигури храна, вода (бира) в часовете на турнира, забавяне от сорта на "абе той ми каза че след 20 мин ще почнем защото не е вечерял" са неоснователни, и при подобни ситуации, "виновният" в слуая се елиминира, а неговия опонент продължава напред. 4. Всички участници намират начин да си комуникират, ICQ, PM, IRC..все пак ще имате около 3-4 часа от разбирането на опоненте до началото на турнира. 5. Резултатите от срещите трябва да се обявяват в обявеното време на организатора на турнира (все още не сме решили кой ще е главният организатор). В петък ще направим една нова тема с правилата, времената на турнира в GAMES или тук в OTHERS, за да няма неяснотии. 6. За жребия имам няколко идеи, които ще обявя в петък, до тогава вие може да измислите алтернативен честен начин на теглене на жребия. Моите варианти са по азбучен ред с ника от форума да се определят съперниците, или с никовете от yahoo-то. Това ще се реши в последния момент, в събота за да няма "нагласени" мачове 7. За организатор на турнира предлагам моя милост, някой ако има претенции да ги предяви навреме или да замълчи завинаги Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted February 1, 2005 Author Share Posted February 1, 2005 Както вече споменах..Друго... 1. В събота вечерта ще направим окончателен списък на всички участници. Ако турнира е в неделя в 1700, около 1-2 на обяд ще има обяван жребий на участниците, които дай боже ще групираме в 16 срещи. Срещите ще се провеждат на принцила 2 от 3 игри който вземе е победител. Разбирате се с вашият съперник за време на една партия от 10 до 15 мин продължителност, за да можем да се сместим в 1 час на кръг (1/16, 1/8, 1/4...финали). 2. Схемата с времето ще е следната (още не окончателна): 1700 - Турнирът започва 1750 - Обявяване на победителите от 1/16 финалите 1800 - 1/8 финали 1850 - Обявяване на победителите от 1/8 финалите 1900 - 1/4 финали 1950 - Обявяване на победителите от 1/4 финалите 2000 - Semi finals 2050 - Обявяването на финалистите 2100 - Старт успоредно на малкия и големия финал 2200 - Официална почерпка, коктейл, награждаване на финалистите 3. Всеки участник е длъжен да си осигури храна, вода (бира) в часовете на турнира, забавяне от сорта на "абе той ми каза че след 20 мин ще почнем защото не е вечерял" са неоснователни, и при подобни ситуации, "виновният" в слуая се елиминира, а неговия опонент продължава напред. 4. Всички участници намират начин да си комуникират, ICQ, PM, IRC..все пак ще имате около 3-4 часа от разбирането на опоненте до началото на турнира. 5. Резултатите от срещите трябва да се обявяват в обявеното време на организатора на турнира (все още не сме решили кой ще е главният организатор). В петък ще направим една нова тема с правилата, времената на турнира в GAMES или тук в OTHERS, за да няма неяснотии. 6. За жребия имам няколко идеи, които ще обявя в петък, до тогава вие може да измислите алтернативен честен начин на теглене на жребия. Моите варианти са по азбучен ред с ника от форума да се определят съперниците, или с никовете от yahoo-то. Това ще се реши в последния момент, в събота за да няма "нагласени" мачове 7. За организатор на турнира предлагам моя милост, някой ако има претенции да ги предяви навреме или да замълчи завинаги <{POST_SNAPBACK}> Замисълът ти е добър, но все още не знаем колко точно ще са участниците...а за комуникирането...то и в yahoo има чат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted February 1, 2005 Share Posted February 1, 2005 ThE_UfO tva 2 ot 3 igri zvu4i mnogo slabo tva da ne ti e belot maina tuka se pak si ima 4erni i beli shto ne go napravite kakto si mu e reda 2 igri i pri ravenstvo treta kato toq s 4ernite ima po malko vreme ama i remi go ustroiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 kakto si mu e reda 2 igri i pri ravenstvo treta <{POST_SNAPBACK}> Аз какво казах, нещо различно да съм казал? По скоро при 1:1 победи и едно реми, ще има 4-та 10 (2х5мин на човек) минутна ускорена партия. Замисълът ти е добър, но все още не знаем колко точно ще са участниците...а за комуникирането...то и в yahoo има чат... Имам в предвид че не всички партии можем да направим в 1 room, тъй като по това време играят доста гора и почти всички стаи са пълни, така че всяка двойка ще се разбира в която стая е свободна. Естествено ако 5 мин преди началото на турнира някоя стая има 5-10 човека там ще се съберем всичките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Znachi do tuk usloviqta mi haresvat no imam leki dopulneniq i suveti. Otnosno staqta obiknovenno ima po malko hora v Beginner i Intermediate, toest ima dosta chesto napulno svobodni stai. Kolkoto do komunikaciqta nai dobre e da sme v irc kanal. Shtoto purvite dvoiki shte se razberat i sled tova??? Predlagam da se suberem v naprimer #chess_warez. Za jrebiq i men mi haresva ideqta po azbuchen red, kato moje predi jrebiq da se napravi burzo glasuvane za tova po koi nikove shte se provede (ot warez-a ili ot yahoo-to). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Znachi do tuk usloviqta mi haresvat no imam leki dopulneniq i suveti. Otnosno staqta obiknovenno ima po malko hora v Beginner i Intermediate, toest ima dosta chesto napulno svobodni stai. Kolkoto do komunikaciqta nai dobre e da sme v irc kanal. Shtoto purvite dvoiki shte se razberat i sled tova??? Predlagam da se suberem v naprimer #chess_warez. Za jrebiq i men mi haresva ideqta po azbuchen red, kato moje predi jrebiq da se napravi burzo glasuvane za tova po koi nikove shte se provede (ot warez-a ili ot yahoo-to). <{POST_SNAPBACK}> Добро предложение, за сесега чакаме още хора да се запишат Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Na men ideqta mi xaresva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Да аз колко часа трябва да седя пред компа. Отписвайте ме. Не мисля да вися 5-6 часа пред компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Да аз колко часа трябва да седя пред компа. Отписвайте ме. Не мисля да вися 5-6 часа пред компа. <{POST_SNAPBACK}> Еми съмнява ме да висиш 5-6 часа пред компа, тъй като турнира ще е от 1700 до 2000-2100, пък и само финалистите ще "висят" до толкова, така че не се притеснявай :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted February 2, 2005 Share Posted February 2, 2005 Ами трябва ти Virtual Java Machine мисля и при мен не тръгваше преди... <{POST_SNAPBACK}> АБе не мога и не мога да си оправя тая тъпа Java история.Питах в win_appz в темата за програми,казха ми някакъв адрес,почвам свалянето и инсталацията и постоянно ми дава някаква грешка.То се е видяло,че от това място няма да мога да си реша проблема !Затова бих искал да помоля за помощ и тук,защото ака не успея да си намеря тая глупост,няма да мога да участвам Ако стане така,нека на човека,който се падне срещу мен,му се присъди служебна победа(то тъй или иначе сигурно ще падна де,ама... )И все пак искам да участвам.Ще съм Ви страшно благодарен,ако ми дадете някакъв линк,или направо я качите в warez-a!Благодаря!!! п.с адресите от които не мога да сваля въпросната програма са М4.cом и Java.com Благодаря!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.