Qnislav Prangov Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Ami az sum treniral 5-6 godini 6ax.Moje li i az da se zapi6a v TURNIRA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Ami az sum treniral 5-6 godini 6ax.Moje li i az da se zapi6a v TURNIRA? <{POST_SNAPBACK}> Естествено, че може(макар че сигурно ще ни размажеш, но няма значение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 ami az 6te o4astvam ama neka go napravim v nqkoi kanal na yahooo 6aha ok ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 xaxa ni6to ne se znae!Mnogo sum dobur s KONETE i s CARICATA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FiXeR Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Така...ето го временния списък на участниците в турнира: 1.ilioX (моя милост) 2.Stenli 3.aph3x 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian 7.golqmhaker 8.XMD 9.killer^_^ 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov Правилата са следните: по 10 минути време на човек на пратия и всеки играе срещу всеки...резултатите ще бъдат коментирани в стаята в която ще се проведе турнира...(горе - долу са това) Ако има още желаещи да казват...Записването продължава до петък 04.02. На 05.02 ще бъде уточнена стаята на турнира. Ако някой има предложения относно правила и т.н. да казва...всичко ще се обсъжда... ХАЙДЕ ДА ИГРАЕМ.... <{POST_SNAPBACK}> Shaha iziskva mislene a ne barzane i edva li 10min shte stignat za edna partiq. Nai-malko 40min shte vi trqbvat. Priqtna igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Страхотно начинание! С удоволствие бих се включил, но времето май не е много удобно за мен! ето защо: Open Plovdiv и по-това време ще се играе Откритото първенство на България в Пловдив, на което се надявам да участвам! Ако някой има жив интерес към него мога да дам повече инфо. Моя милост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qnislav Prangov Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Az si mislix,4e 6te igraeme tuka ONLINE,a i de 10 min sa prekaleno malko vreme.Minimum 1H30mins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Az si mislix,4e 6te igraeme tuka ONLINE,a i de 10 min sa prekaleno malko vreme.Minimum 1H30mins <{POST_SNAPBACK}> 10 е точно иначе ще се проточи много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Аз никога не съм играл със време.Само аматьорско с приятели на дъска без часовник.И аз мисля че трябва да се премахне времето за партиите или поне да се увеличи до 30мин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pipidylgoto Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Shaha iziskva mislene a ne barzane i edva li 10min shte stignat za edna partiq. Nai-malko 40min shte vi trqbvat. Priqtna igra. <{POST_SNAPBACK}> Е,така като гледам повечето сме само любители и аматьори.10 минути са идеални.А иначе аз съм много слаб,но съм на олимпийския принцип и бих желал да участвам и аз.По този начин ще Ви предоставя невероятната възможност да си тръгнете от турнира с поне една победа(срещу мен ).А да питам само,като влезна в Yahoo-то и кликна на "геймс",после трябва да отида на Chess и да се огледам за стая,нали?А трябва ли да си сваля някакъв шах и откъде?благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 някой само да ми обясни каде е тоя шах в yahoo.com че не го знам и трябва ли да се регистрирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 някой само да ми обясни каде е тоя шах в yahoo.com че не го знам и трябва ли да се регистрирам <{POST_SNAPBACK}> games.yahoo.com и естествено че трябва регистрация в yahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 мен къде ме забравихте беееееееее?! и аз искам да участвам! само да не е някъде където се изисква directX, че мониторчето ми е кен-флеш ... поне до средата на другия месец. аз цъкам в yahoo, ама от доста време не съм влизал там. сега съм предимно на билярд там Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 готово регистрирах се.А само да попитам какви ще са правилата на турнира. директна елиминация или ще се събират точки и който има най-много - печели Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 29, 2005 Author Share Posted January 29, 2005 Здравейте, ще се опитам с този пост да отговоря на всички ви! ami az 6te o4astvam ama neka go napravim v nqkoi kanal na yahooo 6aha ok ? <{POST_SNAPBACK}> Ами да, в yahoo ще е турнира. Az si mislix,4e 6te igraeme tuka ONLINE,a i de 10 min sa prekaleno malko vreme.Minimum 1H30mins <{POST_SNAPBACK}> Да,он-лайн ще играем. Аз мисля, че ако една партия е по дълга от 20 мин., то тогава турнирът би се проточил цяла седмица...,затова смятам, че по 10 минути на човек са достатъчни.Най-много да са по 15! готово регистрирах се.А само да попитам какви ще са правилата на турнира. директна елиминация или ще се събират точки и който има най-много - печели <{POST_SNAPBACK}> Играе се всеки срещу всеки и който има най-много точки печели. Ето го и обновения списък на участниците: 1.ilioX (моя милост) 2.Stenli 3.aph3x 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian 7.golqmhaker 8.XMD 9.killer^_^ 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov 12.BuPoC 13.pipidylgoto 14.samkijot 15.compira Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 I az se vkluchvam v turnira. Za protokola moje da se otbeleji che v yahoo registraciqta mi e "hou001se". Kolkoto do reglamenta mislq che 10 min sa napulno dostatuchni. A shahmatistite da ne se pravqt che ne sa igrali nikoga blic partii, hqkoi ot koito dori i po 5 min. Ostava samo da si ogovorim staqta v koqto shte se provede turnira... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_bratoev Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Здравейте, казвам се Александър Братоев. Не съм чак толкова добър шахматист, но Илиян ме нави да се включа в тоя турнир. Викам си, айде, ще съм ви спаринг, какво пък толкова. Иначе, много обичам тая древна игра. Това е засега...Чао! Link to comment Share on other sites More sharing options...
venycian Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Запишете ме venceslav_jankov от yahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 30, 2005 Author Share Posted January 30, 2005 Записваме новите хора! Според мен ще е добре ако всеки, който иска да учатва си каже и потребителското име в yahoo(ще го записвам в скоби до името от форума): 1.ilioX (planetary_sign) 2.Stenli 3.aph3x (aph3xv7) 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian (venceslav_jankov) 7.golqmhaker (penko_mitev) 8.XMD 9.killer^_^ 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov 12.BuPoC (spaiki_rulezzzz) 13.pipidylgoto (longmandictionaryof) 14.samkijot (elin_ag) 15.compira 16.a_bratoev (a_bratoev) 17.ThE_UfO (shekerizada) 18.Е-Рецтион (SuperMouseBG) 19.MyH4o (mun4o2002_bg) Mоля тези, които са заявили желание за участие и са в списъка да кажат потребителските си имена в yahoo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 moito potrebitelsko ime tam e spaiki_rulezzzz ne gledaite stats polzva go i 1 moi fr samo 2 ot zagubite sa moi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Mоля тези, които са заявили желание за участие и са в списъка да кажат потребителските си имена в yahoo! elin_ag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Пишете ме и мене. В yahoo съм : shekerizada Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Пишете ме и мене. <{POST_SNAPBACK}> Пич, ти къде уе хехех aph3x yahoo account: aph3xv7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 Значи до тук сме: 1.ilioX (planetary_sign) 2.Stenli 3.aph3x 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian (venceslav_jankov) 7.golqmhaker 8.XMD 9.killer^_^ 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov 12.BuPoC 13.pipidylgoto 14.samkijot 15.compira 16.a_bratoev (a_bratoev) 17.elin_ag (samkijot) 18.shekerizada (ThE_UfO) Предлагам ако се съберем живот и здраве към 32 човека да направим следната схема. Теглим жребий за 1/16 финали след което по схемата 1/8 , 1/4 1/2 , малък и голям финал. Ако сте съгласи мога да се включа в организацията на турнира, имам доста изиграни игри в yahoo-то. Към този момент над 450 игри :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 30, 2005 Share Posted January 30, 2005 А уе иска ми тоя шах няква Virtual Java Mashine откаде да го сваля тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.