ilioX Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Здравейте! Докото преглеждах форума не видях някъде да има тема за тази велика игра шах-мата, та реших да пусна една тема за нея Е, има ли хора които да се занимават с шах или просто като мен да обичат играта? Очаквам да науча мненията ви и...може да поиграем шах в yahoo massanger някой път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Аз обичам шаха даже преди много играех, но напоследък нещо ме домързява а и нямам противници. Може да си направим едно варез турнирче в yahoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 ми има тема... в Gamez... и то доста яка тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 Аз обичам шаха даже преди много играех, но напоследък нещо ме домързява а и нямам противници. Може да си направим едно варез турнирче в yahoo <{POST_SNAPBACK}> Да, идеята за турнирче не е лоша! Ако съберем още ентусиасти може и да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 О, да .. аз съм фен от много време.. Не че това значи че съм някакъв гросмайстор напоследък играя във gameknot.com, доста културно е направена системата. и като цяло повече ми допада от yahoo, тъй като напоследък нямам много време да се застоявам пред компютъра, нещо което yahoo изисква. Влезте на сайта и вижте сами. моят username е aph3x Едит: освен това разработвам собствен online chess, който лекичко съм зарязал поради липса на време, но ако се появят beta-тестери (и ми свърши сесията.. ) може да я осъществя идеята.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 И аз обичам шаха.От десетина години играя, ама само за удоволствие с приятели.Подкрепям турнира Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Za takava meropriqtiq sam vinagi 'Za' Pi6ete me i men ako ima turnir Link to comment Share on other sites More sharing options...
venycian Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Za takava meropriqtiq sam vinagi 'Za' Pi6ete me i men ako ima turnir <{POST_SNAPBACK}> И аэ искам да участвам пак и да ви разбия Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 И аэ искам да участвам пак и да ви разбия <{POST_SNAPBACK}> И аз искам да се записаша. Моля пишете ме! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Ok! Събрахме се хора за варез турнир по шах в yahoo... Остана само да утчним времето и мястото (Май ще трябва на всеки да пращам ПМ), така че очаквам от вас да уточните ко ден ви е удобно (за мен неделя е няй удобен) и да си изберем някоя безлюдна стая в yahoo-то ама това ще го уточним по-късно...засега чакам отговорите ви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ima veroqtnost da ne sam v Plovdiv za weekenda i zatova ne moga da obe6taq,4e 6te u4astvam. No ako ne patuvam 6te pi6a edno pisamce za da se razberem. Ina4e to ne e kazano 4 trqbva da e to4no tazi sedmica mo je i drugata da e Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Хора някой ще каже ли къде е шаха на YAHOO, че от скоро го ползвам! Забрах откъде се кани, ама може ли да кажете откъде се потвърждава от отсрешния. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Според мен е по-добре да се уточни тук кога и къде ще е турнирът,за да разберат всички и да няма сърдити после.Аз за време предлагам неделя следобед,тогава мисля, че и тези,които са извън града, ще се върнат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Според мен е по-добре да се уточни тук кога и къде ще е турнирът,за да разберат всички и да няма сърдити после.Аз за време предлагам неделя следобед,тогава мисля, че и тези,които са извън града, ще се върнат. <{POST_SNAPBACK}> Да! И според мен неделя следобед е най-добре, но нека да уточним датата........Може би наистина е най-добре да е другата неделя...Какво ще кежете? П.П.:Ако има още желаещи да участват нека да казват Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcciDent Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Според мен е по-добре да се уточни тук кога и къде ще е турнирът,за да разберат всички и да няма сърдити после.Аз за време предлагам неделя следобед,тогава мисля, че и тези,които са извън града, ще се върнат. <{POST_SNAPBACK}> Bravo moi 4ovek poddarjam tvoito mnenie. Nedelq sledobqd e idealno da re4em kam 17 -18 4asa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Аз само си падам по шаха,но в моят клас е Републиканският шампион за юноши-Петър Арнаудов.Няма да ви казвам как играе-със затворени очи.Страхотен е Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 I az iskam da se zapisha za shah turnira i zadaljitelno li trqbva da e v yahoo ne moje li v pogo.com ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 I az iskam da se zapisha za shah turnira i zadaljitelno li trqbva da e v yahoo ne moje li v pogo.com ? <{POST_SNAPBACK}> Yahoo по-хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yukega Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 а ако играем в yahoo как ще разберем дали наистина играем шах или просто си мерим на кой му е по нов Deep Fritz-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer^_^ Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Пишете ме и мен.Само да уточним-тази или другата неделя 17-18ч Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 а ако играем в yahoo как ще разберем дали наистина играем шах или просто си мерим на кой му е по нов Deep Fritz-a <{POST_SNAPBACK}> Ами и аз съм се замислял за това и отговора е, че няма как...ще разчитаме на това всеки да бъде лоялен и да разчита само на собствените си възможности, а не на някаква шах-програма...Ако някой знае решение на проблема нека сподели! За турнира: 06.02.2004 в 17:00 часа! За стаята ще се разберем по-късно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipnoticer Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Ок и аз съм много запален по тази игра. Видях за последно че остана уговорка за 06.02.2005 от 17.00 Ако е така с удоволствие ще се присъединя да премерим сили на наи-чесната игра според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 Ок и аз съм много запален по тази игра. Видях за последно че остана уговорка за 06.02.2005 от 17.00 Ако е така с удоволствие ще се присъединя да премерим сили на наи-чесната игра според мен. <{POST_SNAPBACK}> Да, правилно си разбрал на 06.02 в 17.00 е! И аз мисля, че това е най честната игра, oсвен това е единствената, в която човек разчита само и единствено на сомбствените си умения, а не на късмета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 За турнира: 06.02.2004 в 17:00 часа! За стаята ще се разберем по-късно! <{POST_SNAPBACK}> Съгласен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted January 28, 2005 Author Share Posted January 28, 2005 Така...ето го временния списък на участниците в турнира: 1.ilioX (моя милост) 2.Stenli 3.aph3x 4.Dulgia 5.AcciDent 6.venycian 7.golqmhaker 8.XMD 9.killer^_^ 10.hipnoticer 11.Qnislav Prangov Правилата са следните: по 10 минути време на човек на пратия и всеки играе срещу всеки...резултатите ще бъдат коментирани в стаята в която ще се проведе турнира...(горе - долу са това) Ако има още желаещи да казват...Записването продължава до петък 04.02. На 05.02 ще бъде уточнена стаята на турнира. Ако някой има предложения относно правила и т.н. да казва...всичко ще се обсъжда... ХАЙДЕ ДА ИГРАЕМ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.