Jump to content
BulForum.com

6600gt VS 6800

Recommended Posts

koia video karta da izbera ? neznam dali si zaslujavat parite ? i s kakvo ednata e po dobra ot drugata kato prai / ka4estvo ?

Разгледай малко в Интернет.Картите са горе-долу на едно ниво без анти алайсинг но с включен 6800 дърпа доста напред.Пък и има вероятност да ти се отключат конвейрите.

Мда това ASUSко GT си е перфектно за цената.

По-евтино е заради това, че е с памет на по-ниски честоти от истинското GT, но пък е с 16pipes.

p.s. в момента съм с такъв дзверо :)

На практика 6800 чисто си става на Асус 6800 ГТ (ако се отключи всичко ) . Дори може и по-добро да стане с малко клок . Но всичко е относително . Ако събереш за Асус-кото 6800 ГТ вземи си го , едва ли ще останеш разочарован .

@emzo освен това е и с 128 мб по-малко .

OFFTOPIC moje vuprosa mi da e malko tup no vse pak da popitam moje bi i az shte si vzema neshto ot roda na 6800 ili 6800GT 128MB i iskam da pitam gore dolu kolko W-ta zahranvane mi trqbva che moito e nqkuv kitaiski shit.Pitam za da imam predstava Forton 350W shte stigne li

@OutSider - 350W Fortron ще заспи, аз съм с такова.btw картата се клоква доста, но няма игра, която да ме накара да я държа клокната.Засега де :D

На Аксел 6800 са хубави повечето се модват с 2.2нс памет са,на 100мгхз повече на паметта са по дифоулт и ако няма да се клоква е по-бърза.А иначе няма смисъл от 6800ГТ поне според мен.Бил съм с 6800Ltd Edition(клокната до 6800 Ултра +) а сега съм с Ати което доста повече ми харесва в игрите как се държи.Иначе за захранването 350В Фортрон не може да захрани както трябва системата от подписа с 6800 Ултра.Като пусна някоя игра и системата се рестартира.Но с 350 Ватовия Фортрон Х800 си се държи прекрасно

Mi Mobile Barton 2600+ 256DDR 400

10GB Fujitsu Siemens

80GB Seagate

Samsun 52x24x52

Epox 8KRAI

Ще стигне.Но по добре по-голям модел за да не сменяш захранване при ъпгрейд.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...