Jump to content
BulForum.com

Мога ли да включа 2 саунд карти на една машина?

Recommended Posts

Как да включа 2 саунд карти на един компютър ? Едната е вградената в дъното другата е PCI

:confused

DA estestveno az sum taka imam edin bokluk koito e vgraden, no si vzeh 6 kanalna i si rabotq samo s neq samo ti trqbvt driveri t tva e

как ще стане ле ?!? :confused я ми вклиучи сия колоните на едната и слушалките на другата соунд и ми кажи дали има звук :laughing: не може с дже соунд карти ти можеш да си сложиш едната за украса ама ..... няма да бачка не мога да т го обясня точно ..... но просто немои две неща да изпалняват една и саща функция ....... квито и дривери да слагаш ... квото и да праиш ... знам го от личе опит и .. много сам разпитвал , но все полу4авам отгвор НЕ :excl: така че РИСКОВ ти може и да имаш две ама едновременно и двете бачкат ли . :confused :D тва е друг вапрос нали :confused :bgrin:

Алооо....разбирачите....я вземете както ви посъветва Овърмен да си потърсите темата за едновременното пускане на 2 аудио карти и да прочетете, че няма никакъв проблем и двете да свирят заедно. Ако прочетете цялата тема ще забележите, че в един от постовете съм казал как съм пуснал 3 аудио карти в компютъра си....ако имах нужда от 4 - и 4 щях да пусна....така, че не давайте грешни съвети на тоя дето пита без да разбирате. :angry:

Takaааа взех си 2ра саунд карта . Обаче, Когато тръгна да я инсталирам и компа показва за няколко секунди един син екран с белички буквички и рестартира. :cry

Едната карта ми е Realtek вградена а другата е C-media PCI и двете са 6 канални. Какво да правя ???? Четох чеох из оная тема ама разбрах само че може да се искара звука и от двете с някакъв си софтуер. Това хубаво ама като не мога да инсталирам драйверите на 2рата к'во да прааа ?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...