Sempliok Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Как да включа 2 саунд карти на един компютър ? Едната е вградената в дъното другата е PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 DA estestveno az sum taka imam edin bokluk koito e vgraden, no si vzeh 6 kanalna i si rabotq samo s neq samo ti trqbvt driveri t tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Скоро някой пита същото... Търсачката не работи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 DA estestveno az sum taka imam edin bokluk koito e vgraden, no si vzeh 6 kanalna i si rabotq samo s neq samo ti trqbvt driveri t tva e <{POST_SNAPBACK}> как ще стане ле ?!? я ми вклиучи сия колоните на едната и слушалките на другата соунд и ми кажи дали има звук не може с дже соунд карти ти можеш да си сложиш едната за украса ама ..... няма да бачка не мога да т го обясня точно ..... но просто немои две неща да изпалняват една и саща функция ....... квито и дривери да слагаш ... квото и да праиш ... знам го от личе опит и .. много сам разпитвал , но все полу4авам отгвор НЕ така че РИСКОВ ти може и да имаш две ама едновременно и двете бачкат ли . тва е друг вапрос нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Taq vgradenata nqma da ti raboti, raboti samo novata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 Алооо....разбирачите....я вземете както ви посъветва Овърмен да си потърсите темата за едновременното пускане на 2 аудио карти и да прочетете, че няма никакъв проблем и двете да свирят заедно. Ако прочетете цялата тема ще забележите, че в един от постовете съм казал как съм пуснал 3 аудио карти в компютъра си....ако имах нужда от 4 - и 4 щях да пусна....така, че не давайте грешни съвети на тоя дето пита без да разбирате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr Wrong Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Nikakuv problem niama da pusnete 2 karti na edin komp dori ima DJ software koito gi obsluzva i se polucaav super. Edin priatel e DJ i taka vodi diskoteki ot 2 godini nasam ce i povece i niamam nikakuv problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sempliok Posted January 31, 2005 Author Share Posted January 31, 2005 Takaааа взех си 2ра саунд карта . Обаче, Когато тръгна да я инсталирам и компа показва за няколко секунди един син екран с белички буквички и рестартира. Едната карта ми е Realtek вградена а другата е C-media PCI и двете са 6 канални. Какво да правя ???? Четох чеох из оная тема ама разбрах само че може да се искара звука и от двете с някакъв си софтуер. Това хубаво ама като не мога да инсталирам драйверите на 2рата к'во да прааа ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.