Undyning Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Awe mom4eta moje li da mi kajete kude prodavat produkti na Luxeon za6toto sum se naduhal da si zimam malko music a neznam ot kude mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Доколкото знам доста ги има, но първата ми асоциация беше jarcomputers - виж на http://jarcomputers.com/prices.html#24 има и луксеонки там. Но мисля че една обиколка по магазините освен че ще видиш точно къде продават, ще можеш да се ориентираш и къде е най-евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=25716&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vincenzo Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 Не знам защо, но нещо взех да симпатизирам на JAR COMPUTERS(може би щото са до нас)пък и ми се тсрува че там е най-евтино(абе разликите в цените м/у различните фирми са нищожни, затова всеки ти казва различно - всичко е въпрос на впечатления).Аз лично от там си купих моите Luxeon W5.1H и горещо те съветвам и ти да направиш така, ако имаш малко повече пари(около 107$ без ДДС)Няма да намериш по-изгодно решение като цена/мощност/качество.35W+5х18 е всичко което ти е необходимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Продукти на Luxeon видях в PIC компютърс. Не съм доволен от звука им, но решението и парите са си ваши ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 И аз съм с Luxeon LogicFox W5.1 H! Перфектни са! Отлично Качество на звука! Ако имаш толкова пари не се колебай Минал съм през много тонколони и уредби. Просто вече това ме задоволява! Следващата покупка (като забогатея) може да са тонколони около 800 лв! Ама тва в близкото хилядолетие няма да стане АХАХХ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.