Jump to content
BulForum.com

Windows 98 Gold edition

James_Bond007

Recommended Posts

Искам да ви попитам според вас кой Windows е по-добър- Windows 98SE или Windows 98 Gold Edition? Кой от двата да си сложа... Каква е разликата между тях?

П.П. Относно темата- чудех се къде и е мястото дали тук или в Others но прецених че тука е по-добре. Дано да съм взел правилното решение... :)

98SE е последната версия на 98. Gold е недоправена... 98SE с всички пачове и ъпдейти и си 6...

Значи пак да слагам 98 СЕ с ъпдейти и др. А какво ще кажеш за Windows 2000 на следната конфигурация: Celeron 1.7 GHz, RAM 128 MB SDRAM, GeForce 2 MX400 64 MB...? Става дума дали ще ми лагва много на игри и програми?

Tazi sistema shte ponese win2000 bez problem! Daje e po dobre osobeno ako iskash da slagash directX9 za igrite. win98 mnogo se sbagiava s nego (ne vinagi raboti chitavo). ako mojesh sloji oshte 128 ram i shte si 6!

па да set е прав слагай още 128 мб и излитай -освен ко не си някой върл фен на 98-ците :wacko:

па да set е прав слагай още 128 мб и излитай -освен ко не си някой върл фен на 98-ците  :wacko:

Не съм и скоро съм решил да слагам още 128 МВ но просто в момента имам други планове и затова питам на тези неща кое препоръчвате ;) Значи да слагам 2000?

пи4 кво му се чуди6 един френд беше и е с 500 мхц машина със ХР имаше само 128 рам и му вървеше добре слагаи си ХР

пи4 кво му се чуди6 един френд беше и е с 500 мхц машина със ХР имаше само 128 рам и му вървеше добре слагаи си ХР

Абе не се чуда- в момента съм с 98 в С и с ХР в Д, така че знам как вървят и двата win-a, но проблема е в това че знаеш ли как вървят по свестните игри на ХР??? Лагват като за световно... Пусни си Underground-a 1 на ХР и виж на ония комп... На мен ми трябва оптималния вариант ;)

Ако предимно ще играеш, слагай 98, XP е бърз, но яде повече памет (доста повече).

EDIT: Как няма да ти лагват с 128МБ...и 256 под XP ще са ти малко!

Абе не се чуда- в момента съм с 98 в С и с ХР в Д, така че знам как вървят и двата win-a, но проблема е в това че знаеш ли как вървят по свестните игри на ХР??? Лагват като за световно... Пусни си Underground-a 1 на ХР и виж на ония комп... На мен ми трябва оптималния вариант ;)

Еми като искаш да ти остават повече свободни ресурси, какво ХР, какъв 2000 - 98 си е идеален за целта ти.

Значи сложих си Windows 98SE и искам да ви питам това ли е най-добрия ъпдейт за него: http://www.warez.ru:8083/OS/*Updates/Unoff...rvice.Pack.1.5/ или има някой официален??? Какъв предлагате да си сложа? И някой знае ли защо като си инсталирам Flex type 3.2, когато реша да затворя някой прозорец , който не е минимизиран, и щракна с десния бутон на таскбара, ми забива страницата, докато не щракна отстрани?

Edit: Забравих да ви питам и някой знае ли как да махна един прозорец с текст: "Enter your Network password for Microsoft Networking". Значи това излиза точно след като зареди началото на Windows-a преди да ми изкара desktop-а ;)

• 2 weeks later...
Edit: Забравих да ви питам и някой знае ли как да махна един прозорец с текст: "Enter your Network password for Microsoft Networking". Значи това излиза точно след като зареди началото на Windows-a преди да ми изкара desktop-а ;)

Ot nastroikata na mrejata triabva da dadesh "windows logon" za da ne ti iska parola!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...