James_Bond007 Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Искам да ви попитам според вас кой Windows е по-добър- Windows 98SE или Windows 98 Gold Edition? Кой от двата да си сложа... Каква е разликата между тях? П.П. Относно темата- чудех се къде и е мястото дали тук или в Others но прецених че тука е по-добре. Дано да съм взел правилното решение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 98SE е последната версия на 98. Gold е недоправена... 98SE с всички пачове и ъпдейти и си 6... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 25, 2005 Author Share Posted January 25, 2005 98SE е последната версия на 98. Gold е недоправена... 98SE с всички пачове и ъпдейти и си 6... <{POST_SNAPBACK}> Значи пак да слагам 98 СЕ с ъпдейти и др. А какво ще кажеш за Windows 2000 на следната конфигурация: Celeron 1.7 GHz, RAM 128 MB SDRAM, GeForce 2 MX400 64 MB...? Става дума дали ще ми лагва много на игри и програми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 Tazi sistema shte ponese win2000 bez problem! Daje e po dobre osobeno ako iskash da slagash directX9 za igrite. win98 mnogo se sbagiava s nego (ne vinagi raboti chitavo). ako mojesh sloji oshte 128 ram i shte si 6! Link to comment Share on other sites More sharing options...
virtuozo_ Posted January 25, 2005 Share Posted January 25, 2005 па да set е прав слагай още 128 мб и излитай -освен ко не си някой върл фен на 98-ците Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 26, 2005 Author Share Posted January 26, 2005 па да set е прав слагай още 128 мб и излитай -освен ко не си някой върл фен на 98-ците <{POST_SNAPBACK}> Не съм и скоро съм решил да слагам още 128 МВ но просто в момента имам други планове и затова питам на тези неща кое препоръчвате Значи да слагам 2000? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 26, 2005 Share Posted January 26, 2005 На 128мб рам Win2000 ще ти върви по-бавно от XP. Да не говорим за прекомерния loading тайм в началото на w2k-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 пи4 кво му се чуди6 един френд беше и е с 500 мхц машина със ХР имаше само 128 рам и му вървеше добре слагаи си ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted January 27, 2005 Author Share Posted January 27, 2005 пи4 кво му се чуди6 един френд беше и е с 500 мхц машина със ХР имаше само 128 рам и му вървеше добре слагаи си ХР <{POST_SNAPBACK}> Абе не се чуда- в момента съм с 98 в С и с ХР в Д, така че знам как вървят и двата win-a, но проблема е в това че знаеш ли как вървят по свестните игри на ХР??? Лагват като за световно... Пусни си Underground-a 1 на ХР и виж на ония комп... На мен ми трябва оптималния вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Ако предимно ще играеш, слагай 98, XP е бърз, но яде повече памет (доста повече). EDIT: Как няма да ти лагват с 128МБ...и 256 под XP ще са ти малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted January 27, 2005 Share Posted January 27, 2005 Решението е много просто?! А то е в дял С имаш 98SЕ, a в D XP - ти решаваш всеки път какво ти трябва при стартиране на компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted January 28, 2005 Share Posted January 28, 2005 neznam za vas no az sam na s ibm-sko dano i p2 na 350 mhz i 128 ram i nqmam absolutno nikakav problem s windows 2000 i mi varvi sravnitelno po dobre i e po stabilen ot 98SE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sohm Posted January 29, 2005 Share Posted January 29, 2005 Абе не се чуда- в момента съм с 98 в С и с ХР в Д, така че знам как вървят и двата win-a, но проблема е в това че знаеш ли как вървят по свестните игри на ХР??? Лагват като за световно... Пусни си Underground-a 1 на ХР и виж на ония комп... На мен ми трябва оптималния вариант <{POST_SNAPBACK}> Еми като искаш да ти остават повече свободни ресурси, какво ХР, какъв 2000 - 98 си е идеален за целта ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James_Bond007 Posted February 4, 2005 Author Share Posted February 4, 2005 Значи сложих си Windows 98SE и искам да ви питам това ли е най-добрия ъпдейт за него: http://www.warez.ru:8083/OS/*Updates/Unoff...rvice.Pack.1.5/ или има някой официален??? Какъв предлагате да си сложа? И някой знае ли защо като си инсталирам Flex type 3.2, когато реша да затворя някой прозорец , който не е минимизиран, и щракна с десния бутон на таскбара, ми забива страницата, докато не щракна отстрани? Edit: Забравих да ви питам и някой знае ли как да махна един прозорец с текст: "Enter your Network password for Microsoft Networking". Значи това излиза точно след като зареди началото на Windows-a преди да ми изкара desktop-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mac Dack Posted February 4, 2005 Share Posted February 4, 2005 slagai oshte 128 mb i directno lepi XP SP2- togava naistina shte si 6 ...estestveno ako nqma da te mori nostalgiqta kym 98-cite Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted February 14, 2005 Share Posted February 14, 2005 Edit: Забравих да ви питам и някой знае ли как да махна един прозорец с текст: "Enter your Network password for Microsoft Networking". Значи това излиза точно след като зареди началото на Windows-a преди да ми изкара desktop-а <{POST_SNAPBACK}> Ot nastroikata na mrejata triabva da dadesh "windows logon" za da ne ti iska parola! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.