Supercharger Posted October 16, 2005 Share Posted October 16, 2005 Final Fantasy 7, 8 и 9 от де моа ги дръпна (освен от арената). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDZiLa Posted October 17, 2005 Share Posted October 17, 2005 Здравейте В момента свалям FRITZ 9 - The Ultimate Chess Game (2.87GB iso file): Info Дали ще се удовлетвори молбата ми да бъде качен на фтп-то? Благодаря. Edit: Оказа се че версията на ДВДто е Германска, а никаде няма Английа в нета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctora Posted October 20, 2005 Share Posted October 20, 2005 Tyrsia edna igra - Zuma, pomognete mi ako mojete, zashtoto tova koeto isteglih ot internet e trial version i spira sled 1 chas. Ima vasmojnost da se igrae pres ICQ, ama ne me ustroiva tosi variant. Predvaritelno blagodaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbn Posted October 21, 2005 Share Posted October 21, 2005 Търся Madden 2002. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 22, 2005 Share Posted October 22, 2005 Аз търся Everquest 2 с всички обновления Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlitHead Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Ако може някои да ъпне това Благодаря предварително //не че немога да се оправя със клона ама нямам място да го сваля и разархивирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 tarsq edna stara igra koqto e obnovena i se kazva buble boble nostalgie ako nqkoi moge da pomogne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
totoroto Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Здравейте,аз харесвам игрите преведени на български!С голямо удоволствие превъртях "Черното огледало".Затова искам да попитрам няма ли някой да качи на тайванския "Empire Earth" на български.Знам,че е излезнала отдавна!Или поне ми кажете от къде да я сваля!Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolio82 Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Някой може ли да качи работеща версия на Space Rangers 2. Има качена само Space Rangers 1 въпреки че обложката е от двойката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 UFO:Aftershock продължението на една много добра стратегия сега с по-хубава графика и A.I. игара излезна преди няколко дена.... X3:Reunion Този техен най-нов космически симулатор ще се захранва от невероятно красивия енджин X3, който се възползва от всички визуални екстри на DirectX 9.0, и ще ви потопи във възможно най-живата и реалистична вселена, която някога сте виждали. Освен това сега икономическият модел ще бъде по-сложен, от която и да е X-игра, излизала до момента. Благодарение на него ще може да завладеете враговете си единствено чрез търговия. И като прибавим към всичко това и сериозно подобреният A.L. (Artificial Life), този симулатор ще предостави на играча една постоянно променяща се, еволюираща вселена, която той може да промени с всяко свое действие. Източници PC Mania!!! Надявам се да ги качите тея две игри защото са наистина обещаващи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Някой знае ли дали има играта Chip and Dale за PC? P.S. Незнам дали трябва да се казва точно така, но да е с тях двамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 trqbva mi DUKE NUKEM 3D ! ama pulnata versia :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 да знаете къде мога да намеря Tzar на български...? Еdit:намерих я--- Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Starship.Troopers.-iTWiNS Няма ли го из sources? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamen_333 Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Супер много съм зарибен от едно време по флипера Adventure pinball the forgotten island и сегга ми се иска пак да поиграя на тая игричка но не мога никъде да я намеря help pls мерси предварително namerih q Link to comment Share on other sites More sharing options...
X - Use® Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 World Racing 2 И тези 3 фаила от демото че... Така едно много бързо инфо как да подкарате играта щото аз я подкарах и сега ще геймя като луд. 1.Намирате си демото на играта. 2.Инсталвате демото. 3.След това от папката на демото копитрате следните файлове: protect.dll, protect.exe, WR2_PC.exe. 4.След това пускате играта и се кефите като мен. Мисля, че всички ще сме доволни като я качите Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 World Racing 2 И тези 3 фаила от демото че... Мисля, че всички ще сме доволни като я качите Едва ли ще работи за цялата игра, просто по някое време(вероятно след като свърши нивото, което е в демото) играта ще крашне Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 tursq tazi igra ama ne sum siguren dali taka se kazva WEREWOLF : THE APOCALYPSE nqkoi moje li dae uploadne ili pone da dade link za download Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 UFO:Aftershock продължението на една много добра стратегия сега с по-хубава графика и A.I. игара излезна преди няколко дена.... X3:Reunion Този техен най-нов космически симулатор ще се захранва от невероятно красивия енджин X3, който се възползва от всички визуални екстри на DirectX 9.0, и ще ви потопи във възможно най-живата и реалистична вселена, която някога сте виждали. Освен това сега икономическият модел ще бъде по-сложен, от която и да е X-игра, излизала до момента. Благодарение на него ще може да завладеете враговете си единствено чрез търговия. И като прибавим към всичко това и сериозно подобреният A.L. (Artificial Life), този симулатор ще предостави на играча една постоянно променяща се, еволюираща вселена, която той може да промени с всяко свое действие. Източници PC Mania!!! Надявам се да ги качите тея две игри защото са наистина обещаващи.... Все още се надявам да качите тези 2 игрички...а и днес гледам в Арената Legion Arena....нали се сещате за Rome Total War ми това е горе-долу нейно копие...играта е обещаваща като се набляга на Рим отново...надявам се да я качите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMINEM Posted November 6, 2005 Share Posted November 6, 2005 Здравейте, аз сум голям почитател на кеча (WWE) и ще ви помоля ако можете да качите WWE RAW, или някоя друга версия като Smack Down или нещо такова ще сум ви много благодарен! Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkReaper Posted November 7, 2005 Share Posted November 7, 2005 Все още се надявам да качите тези 2 игрички...а и днес гледам в Арената Legion Arena....нали се сещате за Rome Total War ми това е горе-долу нейно копие...играта е обещаваща като се набляга на Рим отново...надявам се да я качите!!! дам и аз се надявам да ги качите И двете игри са класически особенно уфо-то ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Здравейте, аз сум голям почитател на кеча (WWE) и ще ви помоля ако можете да качите WWE RAW, или някоя друга версия като Smack Down или нещо такова ще сум ви много благодарен! Благодаря предварително виж това...и това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 moje li nqkoi da ka4i x3:reunion i advent rising plz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 moje li nqkoi da ka4i x3:reunion i advent rising plz има я тук в арената на торент... само трябва да си регистриран... Edit:ама като гледам коментарите подкарването е зверски трудно...за X3 говоря... Edit2:ето и Advent Rising...пак от арената... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tantramantra Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 бихте ли качили Monster Madness http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=9291&a=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.